• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

Asudecim inşllh kendi ailene yakın oturabilirsin canım hem alıştığın muhit olunca insanın içi rahat oluyor
ya da gel halana yakın otur bak buralar çok güvenli sürekli polis arabası geziyor sahlde çocuk yetiştirmek için ideal bir yer oyüzden kentkonuta gitmk istemiyorum oralardada hep öğrenciler falan olur

kızlar oğlum her an uyanabilir kaçabilirim yani haberiniz olsun...

maşallah baya uyumuş bebecik uyanma vakti geldi artık demekki....

ben hiç bilmiyorum ne kadar uyurlar ne kadar uyanırlar vakti gelince size sorarım siz beni aydınlatırsınız tecrübeli anneler..

Eskiden kalanlar öyledir .İnternette de öyle bi koyuyolar ki resimleri sanki saray yavrusu.Hatta bi ev vardı bulabilirsem resmini gönderirim sana.Ev güzeldi ama sanki sokak hiç yapılmamış gelmişti bana.Kaldı öyle.

illaki vardır güzel yeni yapılan evler hatta şimdi karşımıza yapılıyo yeni bi apartman güzel gözüküyo şimdilik

Lapetus kuruçeşme taraflarda cebir kolejinin yani marmara 2000 koleji olacak sanırım orda bi lüks siteler vardı canım
birde gülaçtı villarının aşşa tarafında yapılan birkaç bina var onlarda yeni birkaç yıllık binalar ama onlardan başka pek yeni bina yok

inşallah Büşracım şu evin ödemesi bi bitsin eşimin kanına girecem bişekilde zaten aklinialirimsmile

diğer gittiklerim düzcede canım birine gittim tıp merkezi beğenmedim hiç allahtan ameliyat hanesi yokmuş özelde anlaşmalı yapıyomuş ameliyatlı 2000kendine sadece
sora başka bi doktora gittim oda suratsızın tekiydi ben üstümü toparlayana kadar kocama anlatıyolardı bişeler hadi güle güle ssk doktorları gibi bakıp ilaç yazanlar gibi
en sonunda dedik izmite geliyoz otobandan 50dk ya dedik hem memleketimizde doğsun hem adam gibi bi doktor olsun

iyi yapmışsın elbette ki en önemli olan annenin içine sinendir yoksa hamilelik süreci nasıl geçer

Asudecim inşllh kendi ailene yakın oturabilirsin canım hem alıştığın muhit olunca insanın içi rahat oluyor
ya da gel halana yakın otur bak buralar çok güvenli sürekli polis arabası geziyor sahlde çocuk yetiştirmek için ideal bir yer oyüzden kentkonuta gitmk istemiyorum oralardada hep öğrenciler falan olur

bizim burasıda güvenilirmiş güya ama ben burayı hiç sevmiyorum bazen çok çirkin tipler görüyorum dışarda insan korkuyor yani.

ben izmitte rasathane caddesindeydim
ahh ahh
gölcüktede tepemahallede
gölcüklü kimse yok heralde kanımca

ben izmitte rasathane caddesindeydim
ahh ahh
gölcüktede tepemahallede
gölcüklü kimse yok heralde kanımca

tepemahalle mi ???

bi ara orada oturmuştuk hiç alışamamıştık insanlarına tabi sözüm meclisten dışarı herkes bir değildir elbette. çarşamba pazarı kuruluyordu ya önceden pazar kavaklıya taşınmadan önce onun yakınında oturuyorduk piyalepaşa okulun arka sokağı gibi bi yerdi

johnny benim eşim gölcüklü canım hafta sonları falan gidiyoruz
ayyy Asudecim bende biraz daha ödemesi yapılsın satılmasını istiyorum burdan alırsam temeli atarım buraya inşşlh gönlümüzce olur zaten sende söylersin çocuk yetiştiriyosun düzgün bir muhit olmalı kendimizi düşünmüyrz yani :D
sonbaharcım sende gel buralara heryere yakın :DD
bnde herkesi topluycam civarıma kapı kapı gezmek çıkartıcam kendime:DDDD

tepemahalle mi ???

bi ara orada oturmuştuk hiç alışamamıştık insanlarına tabi sözüm meclisten dışarı herkes bir değildir elbette. çarşamba pazarı kuruluyordu ya önceden pazar kavaklıya taşınmadan önce onun yakınında oturuyorduk piyalepaşa okulun arka sokağı gibi bi yerdi

yukarlarda değildik biz hemen yolun üstü tabaş petrol vardıya ama tepemahalle olarak geçiyo yukarları bende hiç sevmiyorum pazar kalktı ama artık gene eski yerinde iskeleyolundan aşağıda

buarada kızlar gölcük demişken gölcükte yerin altında bi çarşı var sırf bebek eşyaları satılıyo mama sandalyesini ordan almıştık bebe dünyasında oto koltugu dahi bulamayınca teee oralara bakıyoduk şimdi e bebek açıldı bakalım inşşlh ihtiyaçlarımızı görür orası :)))

yukarlarda değildik biz hemen yolun üstü tabaş petrol vardıya ama tepemahalle olarak geçiyo yukarları bende hiç sevmiyorum pazar kalktı ama artık gene eski yerinde iskeleyolundan aşağıda

ay siz aşağıdaymışsınız yukarıda insanlar biraz cadılardı ani ne bileyim oranın başka bir mahalle kültürü vardı iticiydi. zaten deprem olunca mecbur kalıp taşınmıştık. bi kaç içinde çıktık gittik ordan.

sonbahar şimdi sen böyle kontrol diyince aklıma geldi ben hamileyken kahve paketi elimde geziyodum nasıl kokluya kokluya ayyy kendimi kontrol altına alana kadar canım çıkmıştı resmen o kahveyi kuru kuru yiyesim geliyodu kaç paket kahveyi zayi ettim öyle kokusu gitti açık durmaktan yenisi diye :DDD

inşallah Büşracım istediğimiz gibi olur dediğin gibi çocuk büyütüyoruz kolay değil
bu arada e-bebek nasıl görmedim ama pahalı diyolar

buarada kızlar gölcük demişken gölcükte yerin altında bi çarşı var sırf bebek eşyaları satılıyo mama sandalyesini ordan almıştık bebe dünyasında oto koltugu dahi bulamayınca teee oralara bakıyoduk şimdi e bebek açıldı bakalım inşşlh ihtiyaçlarımızı görür orası :)))

17 ağustos kapalı çarşısında özdeller bebe yi dedin sanırım... izmitte e bebek diye bir yeri geçen bende bi topicte okudum ama yazan kişi çok pahalı diye yazmış ya zaten bebek eşyaları ucuz olmuyorki.. :emir_bebek:

ben hafiften değil baya bir ağırdanacıktım gözüm dönecek az kaldı ama kontrollu olucam kontrollu olucam diye yakında kontrolumu bi kaybetcem tam olcak
kaydirigubbakcemile3

bende öle valla şimdi getirseler yarım ekmek ödner nasıl yerim ama yoookkk meyveye talim akşam yemeğine kadar
akşam yemeğindede haşlanmış hafif tuzlu tavuk mercimek çorbası azyağlı bol yeşilli salata ekmeksiz
kocam rejimde bende dikkatliyim hafta sonları annemde kaynanamda depo yapıyorum zaten
bide bu tarafa dönerken pazar günleri köprü mc donaldsa uğramadan duramazdım şimdi gözümü kapıyooomm sen biliyonnnuuuu :sinifsinif::sinifsinif:

Back
X