• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

son bişey:) bahçeciğin yukarı taraflarında oturcak biyerler varmı biliomusun? zaman geçircek doğayı izliycek

tepede soğuk su restaurant var. güzel manzarası var menüsü pek zengin değil ama... en azından gider birer kahve içilip sohbet edilir..

kalbimiz bir sonbaharcım :DDD
buarada kızlar maşukiyede yazıcılar otel restoran var hafta sonu kaçamak yapmak isterseniz çok güzel biyer
biz eşimle ilk oraya gitmiştik yemeğe sonra düğünden sonra yemeğimizi orda yedik 3 gün orda kaldık sonra balayına gittik :))

kaydirigubbakcemile3 hafif bi tatlı sütle yapılıyo aslında sana ve bebişe de çok faydalı sende yap arada ye canım.sağlık ocağından süt almaya başladın mı.
yalancı tavuk göğsü yaptım canım avucunun içini yala canın çekmesin

wallahi yaladımm kaydirigubbakcemile3 bende elma yedim şimdi akşamı bi edebilsem ekmeksiz tek temennim o :) zaten şunun şuarsında ne kaldı di mi akşama :) yok süt almaya başlamadım 26 temmuzda 2. tetanozu yapmak için çağırdılar o zaman fiş vercez dediler süt için.

buarada kızlar maşukiyede yazıcılar otel restoran var hafta sonu kaçamak yapmak isterseniz çok güzel biyer
biz eşimle ilk oraya gitmiştik yemeğe sonra düğünden sonra yemeğimizi orda yedik 3 gün orda kaldık sonra balayına gittik :))

ne güzel... benim eşim hep çalışıyor öyle haftasonu kaçamak yapma fırsatımız olmadı hiç..
bize anca pazar günü günübirlik gezmeler düşer...

sapancada lale otelide tavsiye ederim.tam göl kenarında baharda ayrı bi güzel olur orası.bizde eşimle kaçamak yapar giderdik arada ama bakalım şimdi oğluşumla nasıl olacak kaçamaklar :ecrin_bebek:

büşracım ben biraz daha ilerideyim sanırım :) bilmem bilir misin köy hizmetlerini lojmanları vardı şimdi belediyenin misafirhanesi oldu onun hemen yanındayım ben

bizde maşukiyeye sapancaya kahvaltıya giderdik tabi kış geldi bi daha gitmedik. daha dün akşam demişti pazar günü sapancaya gitsek kahvaltıya diye ama kurs var. bende dedim son dersten kaçıyım son ders geometri zaten yapamıyorum :) eşimde 11 den sonra kahvaltıya değil gezmeye gideriz dedi. bende azıcık üzüldüm o kahvaltı istiyordu ama kursu asmakta içimden gelmiyor wallahi. bide yağmur yağarsa zaten gidemeyiz ki

ne güzel... benim eşim hep çalışıyor öyle haftasonu kaçamak yapma fırsatımız olmadı hiç..
bize anca pazar günü günübirlik gezmeler düşer...
olsun canım günübirlikte gezilecek çok yer var maksat keyfini çıkartmak :))
sapancada lale otelide tavsiye ederim.tam göl kenarında baharda ayrı bi güzel olur orası.bizde eşimle kaçamak yapar giderdik arada ama bakalım şimdi oğluşumla nasıl olacak kaçamaklar :ecrin_bebek:
ayyy artık gece yatılı kaçamaklar bizede pek gelmiyor canım bebk olunca çok zor geçen yaz tatile gidemedim ama bu yaz kimse tutamaz beni :DDD
büşracım ben biraz daha ilerideyim sanırım :) bilmem bilir misin köy hizmetlerini lojmanları vardı şimdi belediyenin misafirhanesi oldu onun hemen yanındayım ben

ay canım bilemedim vallahi illaki biliyorumdurda şimdi çıkartamadım :))) utandım vallahi dogma büyüme oralardayım ama :)bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

sonbahar sendemi erkanamı gidiyon
ctesi erkanla randevum var çok ısrar etti kıramadım =))

allah iyiliğini versin emi ? güldüm baya. daha tipli birini bulaydın ya randevulaşmak için
kaydirigubbakcemile3

benim randevum 22 sinde daha çok var. git git sen erkana bak adam herkesi kesiyormuş bizi de yatırıp kesecek
kaydirigubbakcemile3

ay şaka bi yana da hayırlısı neyse o olsun böle sölüyorum acayip tırsıyorum
eyvahedigeldismile

son bişey:) bahçeciğin yukarı taraflarında oturcak biyerler varmı biliomusun? zaman geçircek doğayı izliycek

Var hayatım soğuksu mangal ve resteront yeri var.İstersen mangalını al,ister ordan veriyolar kendin mangal yap.İstersende ordaki resterontta otur .Güzelde bi yer.
Biz oraya kahvaltıya gidiyoruz yazın.pazar sabahları oluyo açık büfe.uygunda kişi başı ücret veriyosun.Ama çok güzel bahçesi falan iyi oluyo ara sıra

şöyle söyliyim Büşra kuruçeşme durağının ilerisinden içeri girip yukarı çıkıyosun oralarda bilmiyo olabilirsin ya yenimahalle baya büyük zaten

şöyle söyliyim Büşra kuruçeşme durağının ilerisinden içeri girip yukarı çıkıyosun oralarda bilmiyo olabilirsin ya yenimahalle baya büyük zaten

Oralarda bi ev vardı bakmıştım yeni yapılmış dediler 3 er katlı 3 binaymış.Gelip bakamamıştımda telde konuşmuştuk adamla

allah iyiliğini versin emi ? güldüm baya. daha tipli birini bulaydın ya randevulaşmak için
kaydirigubbakcemile3

benim randevum 22 sinde daha çok var. git git sen erkana bak adam herkesi kesiyormuş bizi de yatırıp kesecek
kaydirigubbakcemile3

ay şaka bi yana da hayırlısı neyse o olsun böle sölüyorum acayip tırsıyorum
eyvahedigeldismile

ayy ne bileyim en genç kadındoğumcu o kaydirigubbakcemile3
geçen gittiğimde diyomki cinsiyeti görünüyonmu dövcekti beni gız ne acele ediyon die
sempatik ama şakacı biri
burda iki tane doktora gittim tamammı ikiside nası resmi soru sormaya korkuyodum sanki silah zoruyla doktorluk yapıyolar ben ona değil o bana para ödüyo sanki
ama erkana gittiğim ilk gün sanki 10tane doğum yaptırtmış gibi muhabbet izmitli bikere canım kan çekiyo demek her horoz kendi çöplüğünde ötermiş o bana kızıyo ben ona kaydirigubbakcemile3

yarın izmitteyim cuma günlerini çok seviyorum ya
çok özlüyorum memleketimi bugün hiçbir başlığa uymayan yazılarda izmit resimlerini gördüm varmı kocaeli gibisi die gördünüzmü

Back
X