son bişey:) bahçeciğin yukarı taraflarında oturcak biyerler varmı biliomusun? zaman geçircek doğayı izliycek
tepede soğuk su restaurant var. güzel manzarası var menüsü pek zengin değil ama... en azından gider birer kahve içilip sohbet edilir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son bişey:) bahçeciğin yukarı taraflarında oturcak biyerler varmı biliomusun? zaman geçircek doğayı izliycek
tepede soğuk su restaurant var. güzel manzarası var menüsü pek zengin değil ama... en azından gider birer kahve içilip sohbet edilir.. [/QUOTE
teşekkür ederim canım size iyi sohbetler ..
kaydirigubbakcemile3 hafif bi tatlı sütle yapılıyo aslında sana ve bebişe de çok faydalı sende yap arada ye canım.sağlık ocağından süt almaya başladın mı.
yalancı tavuk göğsü yaptım canım avucunun içini yala canın çekmesin
kalbimiz bir sonbaharcımDD
buarada kızlar maşukiyede yazıcılar otel restoran var hafta sonu kaçamak yapmak isterseniz çok güzel biyer
biz eşimle ilk oraya gitmiştik yemeğe sonra düğünden sonra yemeğimizi orda yedik 3 gün orda kaldık sonra balayına gittik :))
kalbimiz bir sonbaharcımDD
buarada kızlar maşukiyede yazıcılar otel restoran var hafta sonu kaçamak yapmak isterseniz çok güzel biyer
biz eşimle ilk oraya gitmiştik yemeğe sonra düğünden sonra yemeğimizi orda yedik 3 gün orda kaldık sonra balayına gittik :))
huhuuu
olsun canım günübirlikte gezilecek çok yer var maksat keyfini çıkartmak :))
ne güzel... benim eşim hep çalışıyor öyle haftasonu kaçamak yapma fırsatımız olmadı hiç..
bize anca pazar günü günübirlik gezmeler düşer...
ayyy artık gece yatılı kaçamaklar bizede pek gelmiyor canım bebk olunca çok zor geçen yaz tatile gidemedim ama bu yaz kimse tutamaz benisapancada lale otelide tavsiye ederim.tam göl kenarında baharda ayrı bi güzel olur orası.bizde eşimle kaçamak yapar giderdik arada ama bakalım şimdi oğluşumla nasıl olacak kaçamaklar :ecrin_bebek:
büşracım ben biraz daha ilerideyim sanırım :) bilmem bilir misin köy hizmetlerini lojmanları vardı şimdi belediyenin misafirhanesi oldu onun hemen yanındayım ben
sonbahar sendemi erkanamı gidiyon
ctesi erkanla randevum var çok ısrar etti kıramadım =))
şöyle söyliyim Büşra kuruçeşme durağının ilerisinden içeri girip yukarı çıkıyosun oralarda bilmiyo olabilirsin ya yenimahalle baya büyük zaten
allah iyiliğini versin emi ? güldüm baya. daha tipli birini bulaydın ya randevulaşmak için kaydirigubbakcemile3
benim randevum 22 sinde daha çok var. git git sen erkana bak adam herkesi kesiyormuş bizi de yatırıp kesecek kaydirigubbakcemile3
ay şaka bi yana da hayırlısı neyse o olsun böle sölüyorum acayip tırsıyorum eyvahedigeldismile