kızlar oğlum her an uyanabilir kaçabilirim yani haberiniz olsun...
Eskiden kalanlar öyledir .İnternette de öyle bi koyuyolar ki resimleri sanki saray yavrusu.Hatta bi ev vardı bulabilirsem resmini gönderirim sana.Ev güzeldi ama sanki sokak hiç yapılmamış gelmişti bana.Kaldı öyle.
diğer gittiklerim düzcede canım birine gittim tıp merkezi beğenmedim hiç allahtan ameliyat hanesi yokmuş özelde anlaşmalı yapıyomuş ameliyatlı 2000kendine sadece
sora başka bi doktora gittim oda suratsızın tekiydi ben üstümü toparlayana kadar kocama anlatıyolardı bişeler hadi güle güle ssk doktorları gibi bakıp ilaç yazanlar gibi
en sonunda dedik izmite geliyoz otobandan 50dk ya dedik hem memleketimizde doğsun hem adam gibi bi doktor olsun
Asudecim inşllh kendi ailene yakın oturabilirsin canım hem alıştığın muhit olunca insanın içi rahat oluyor
ya da gel halana yakın otur bak buralar çok güvenli sürekli polis arabası geziyor sahlde çocuk yetiştirmek için ideal bir yer oyüzden kentkonuta gitmk istemiyorum oralardada hep öğrenciler falan olur
ben izmitte rasathane caddesindeydim
ahh ahh
gölcüktede tepemahallede
gölcüklü kimse yok heralde kanımca
sanırım acıktım hafiften
tepemahalle mi ???
bi ara orada oturmuştuk hiç alışamamıştık insanlarına tabi sözüm meclisten dışarı herkes bir değildir elbette. çarşamba pazarı kuruluyordu ya önceden pazar kavaklıya taşınmadan önce onun yakınında oturuyorduk piyalepaşa okulun arka sokağı gibi bi yerdi
yukarlarda değildik biz hemen yolun üstü tabaş petrol vardıya ama tepemahalle olarak geçiyo yukarları bende hiç sevmiyorum pazar kalktı ama artık gene eski yerinde iskeleyolundan aşağıda
buarada kızlar gölcük demişken gölcükte yerin altında bi çarşı var sırf bebek eşyaları satılıyo mama sandalyesini ordan almıştık bebe dünyasında oto koltugu dahi bulamayınca teee oralara bakıyoduk şimdi e bebek açıldı bakalım inşşlh ihtiyaçlarımızı görür orası :)))
ben hafiften değil baya bir ağırdanacıktım gözüm dönecek az kaldı ama kontrollu olucam kontrollu olucam diye yakında kontrolumu bi kaybetcem tam olcak kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bu tepe mahalle tarifi bana tanıdık geldi çiftlik mahallesine yakın bi yermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?