İzmir'deki Falcılar

Mehtapın enerjisi güzel,şuanı biliyor fakat gelecek tutmamıştı ...his cafede toprak a arkadaşım baktırdı ,bilmişti.kızlarağasındaki gibi ticaret kaygısı olan bi yer değil,samimi bi cafe,uzun bakıyor denenebilir bence ,gelecekle ilgili çıktı mı dedikleri hatırlamıyorum ama...murat a hiç baktırmadım ,çevremdeki gidenlerden iyi değil diye duydum denemedim hiç ama orda cafede otururken kızın biri almanyada duymuş muratı çok iyi diye ,izmire gelince de baktırmaya gelmiş ,şaşırmıştım

Onceligi Toprak'a vereyim o zaman.

Aslinda Menekse de su ani cok iyi bildi. Soyledikleri nokta atisiydi gercekten. Gelecekle ilgili soylediklerini ise gorecegiz. Cok kisa da bakmiyor ve kartlara sunu soralim mi diyip yardimci da oluyor bir bakima. Mujgan hem cok kisa bakiyor hem de eger o an aklima sormak gelmediyse verimsiz geciyor. Ilk zamanlar daha detayli seyler soyluyordu. Her gittigimde israrla soyledigi 1-2 bir sey var. Onlari Menekse de soyledi.

Murat'in lafi cok gectigi icin merak ediyorum sadece ama Mujgan gibi kisa bakiyorsa memnun kalacagimi zannetmiyorum.

Mujgan tarih veriyordu hep bana. Tarihler tutmuyordu ama dedikleri cikiyordu. Gitme sebebim de oydu. 2 yildir aklima estikce gidiyorum ona bu yuzden. Menekse de tarih verdi ama bilmiyorum ne olur. Soyledikleri cok netti ve hayir ya oyle degil diyebilecegim seyler degildi gercekte olan durumlardi.

Aslinda Menekse de su ani cok iyi bildi. Soyledikleri nokta atisiydi gercekten. Gelecekle ilgili soylediklerini ise gorecegiz. Cok kisa da bakmiyor ve kartlara sunu soralim mi diyip yardimci da oluyor bir bakima. Mujgan hem cok kisa bakiyor hem de eger o an aklima sormak gelmediyse verimsiz geciyor. Ilk zamanlar daha detayli seyler soyluyordu. Her gittigimde israrla soyledigi 1-2 bir sey var. Onlari Menekse de soyledi.

Murat'in lafi cok gectigi icin merak ediyorum sadece ama Mujgan gibi kisa bakiyorsa memnun kalacagimi zannetmiyorum.

Mujgan tarih veriyordu hep bana. Tarihler tutmuyordu ama dedikleri cikiyordu. Gitme sebebim de oydu. 2 yildir aklima estikce gidiyorum ona bu yuzden. Menekse de tarih verdi ama bilmiyorum ne olur. Soyledikleri cok netti ve hayir ya oyle degil diyebilecegim seyler degildi gercekte olan durumlardi.
Menekşeyi seviyorum şuanı biliyor ama bana gelecekle ilgili hiçbir dediği çıkmadı benim tutmadı ama müşterisi çok,tutan da çok demek ki:)umarım sana çıkar

Menekşeyi seviyorum şuanı biliyor ama bana gelecekle ilgili hiçbir dediği çıkmadı benim tutmadı ama müşterisi çok,tutan da çok demek ki:)umarım sana çıkar

Gorecegiz bakalim, cikarsa yazarim zaten buraya :)

Sanirim tutunmak icin umut ariyoruz. Onlar da bize bunu satiyorlar. Hepsi bu aslinda.

Menekşe kahveciler sokağındaki en iyi tarot yorumcusu verdiği tarihler denk gelmesede yorumları çok doğru ve herşeyden önemlisi size her konuda doğruları söylüyor

Efsun cafe- funda şuan analizinde çok iyidir. Birkaç hafta önce yüzyüze baktırmıştım. Dünde ablam telden baktırdığı halde baya iyiydi şuanı bilen falcı arayanlara tavsiyem:)

kizlar selam.

gecen gun yolum dustugu icin his cafe toprak'i ve cafe daisy murat'i denedim. ozellikle murat'i cok merak ediyordum. toprak da birkac kere ovuldugu icin merak etmistim.

toprak tamamen falso cikti. enerjimiz kesinlikle tutmadi ve tamamen sallamasyondu. ustelik 1 saat bakti tarot+kahve. hem zamanima hem parama acidim. cok kotuydu. bedava cagirsalar gitmem bir daha.

murat'a aksam gecerken 8 civari ugradim sirf merakimdan kafama koydugum icin. sansima oradaymis. benden once 3 kiz cikti ve hic memnun kalmadiklarini, murat'in 2'ser dakika baktigini ve soru sormalarina musade etmedigini soylediler. onlarin ardindan ben girdim. bekledigimin bayagi otesindeydi, cok nokta atisi seyler soyledi. hayatimdaki oncelikli problemi dan diye soyledi. o konu hakkinda yorumlar yapti, tarih verdi. tam da aklimdan gecen seyleri ben soylemeden benden once bana soyledi. yine hayatimdaki 2.onem teskil eden sorunla ilgili seyler soyledi ve hepsi de onun dile getirdigi gibiydi. isimler ve tarihler verdi. benim sorularimi cevapladi. enerjimiz cok guzel tuttu, hem sohbet ettik hem gulduk. idealistligimden bahsettim. o da ben de tip bitirdim ama burdayim bak. neye gore kime gore tartisiriz dedi. merak ettigim kadar varmis yani. iyi ki gitmisim. verdigi tarihler ve isimlerle ilgili bir gelisme olursa yazacagim buradan. mujgan'in otesine gecti benim icin su an.

menekse ve murat. ikisi de pisman etmedi beni. ikisi de ben soylemeden bildi cogu seyi. onemli olan bu. ikisinin dediklerini de cikarsa yazarim buraya.

cikiyor mu peki sizce dedikleri?
Evet söylediklerinden bir çok şey son bir sene içinde çıktı menekşe sadece zaman konusunda nokta atışı yapamıyor eylül diyorsa ekim yada kasım da dedikleri olmuştur ama dediğim gibi enerjisi çok yüksek ve insan olarakta çok iyi bence denemeye değer

Evet söylediklerinden bir çok şey son bir sene içinde çıktı menekşe sadece zaman konusunda nokta atışı yapamıyor eylül diyorsa ekim yada kasım da dedikleri olmuştur ama dediğim gibi enerjisi çok yüksek ve insan olarakta çok iyi bence denemeye değer

katiliyorum size. hem enerjisi hem de insanligi gercekten guzel.

ben sormadan soyledigi pek cok sey dogruydu hatta nokta atisiydi. bana da tarih verdi. mujgan da veriyordu, tutmuyordu ama en azindan soyledikleri cikiyordu. ayni durum yani.

menekse kesinlikle denemeye deger.

Arkadaslar düzenli olarak Kemale gidiyodum Alsancaktaki ama işi bıraktı dediler biliyo musunuz aslını bırakmamalıydı :(

bu müjgana tlfnla baktırabiliyor muyuz??

Arkadaşlar forumda en kidemlilerdenim diyebilirim bütün yapıcıları denedim çoğuyla ahbap bile oldum artık... tecrübelerime dayanarak şunu soyleyebilirim ki falcıya gitme nedeniniz neyse yani neyi öğrenmek istiyorsanız buna çözüm yolu bulun bence çünkü sonu yok böyle ben bi araba parası vermişimdir falcılara sonra yine birinin tavsiyesiyle bi yere gittim hem merak ettiklerimi öğrendim hemde beni falcı falcı gezdiren sorunu çözdü kadın yani istediğimi aldim hem duru görüsü var hem de terapist kadim bazı yöntemlerle işinizi şipşak hallediyo

acaba özelden bilgilerini paylaşabilir misiniz?

Kizlar selam.

En son Mujgan’a gitmeyecegim demistim ama seytan durttu sanirim 5 ay sonra gittim yine. Eski performani yok. Cok sacma bir cumle oldu ama tanidikca mi vasatlasiyor performanslar bilmiyorum. Zaman icinde cogu seyi ogreniyorlar sonucta hakkimizda. Daisy’deki Mujgan’dan bahsediyorum bu arada.

Bugun Arda niyetiyle gittim Neco’nun yerine ama yokmus. Sorunlari var dediler ne kadar dogru bilmiyorum.

Ordan Niyazi’nin Yeri’ne gectim Menekse icin. Ilk defa deneyimledim ama begendim. Ana iliskin ve kisilik yorumlari nokta atisiydi. Gelecekle ilgili seyler de soyledi. Tarih de verdi gorecegiz bakalim. Yakin zaman icin cikan olursa yazarim buraya. Enerjisi guzel, insanligi guzel. Digeri Ilknur muydu emin degilim isminden. Ona baktirmadim ama onun da yaklasimi guzel gordugum kadariyla.

Bugun icin 1-2 yere daha ugrayacaktim ama Menekse bayagi tatmin ediciydi o yuzden ihtiyac duymadim.

Ilerleyen zamanlarda Cadi Cafe Ferhat, His Cafe Toprak, Daisy Sevgi ya da Murat ve Destina’nin yeri Mehtap var aklimda. Ne zaman giderim bilmiyorum tabii ama deneyimlersem yazarim.
Be
Az önce Sevdam cafeden çıktım daha önce orda sevda ve barışa fal baktırmıştım sevda eskisi gibi değil işi ticarete dökmüş artık Barış desen hiçbir halttan anladığı yok. Yeni biri vardı Aynur oradaki görevlilerin övmesi nedeniyle baktırayım dedim efsane bir falcı şok olacaksın bana teşekkür edeceksin çıkarken dedi çalışan çocuk. Sonuç berbatttt ötesi 35 lirama mı yanayım salak yerine konulduğuma mı yanayım bilemedim 10 dk sürmemiştir baktığı fal söylediklerinin fal ile uzaktan yakından alakası yok kendince kişilik analizi yapmaya çalıştı ama o da tırt gidip de pişman olmayın benim gibi

Aynen bende baktırdım berbat Hiç hoşuma gitmedi resmen saçmaladı. Gerçekten düzgün bir yer beklentinizi karşılayacak ta siye edebilirim.

Evet bıraktı bende çok üzüldüm. 2 yada 3 hafta olmuş. Bende şimdi başka yere gidiyorum gene alsancakta şık cafe dene bir istersen.

Destina ya ben 2-3 sene önce gittim , hiç birşey çıkmadı . Bir de çok övmüşlerdi belki benimle enerjisi tutmadı diycem ama arkadaşımda da patladı :(

Back
X