- 8 Temmuz 2013
- 24
- 6
- 86
Mehtapın enerjisi güzel,şuanı biliyor fakat gelecek tutmamıştı ...his cafede toprak a arkadaşım baktırdı ,bilmişti.kızlarağasındaki gibi ticaret kaygısı olan bi yer değil,samimi bi cafe,uzun bakıyor denenebilir bence ,gelecekle ilgili çıktı mı dedikleri hatırlamıyorum ama...murat a hiç baktırmadım ,çevremdeki gidenlerden iyi değil diye duydum denemedim hiç ama orda cafede otururken kızın biri almanyada duymuş muratı çok iyi diye ,izmire gelince de baktırmaya gelmiş ,şaşırmıştım
Onceligi Toprak'a vereyim o zaman.
Aslinda Menekse de su ani cok iyi bildi. Soyledikleri nokta atisiydi gercekten. Gelecekle ilgili soylediklerini ise gorecegiz. Cok kisa da bakmiyor ve kartlara sunu soralim mi diyip yardimci da oluyor bir bakima. Mujgan hem cok kisa bakiyor hem de eger o an aklima sormak gelmediyse verimsiz geciyor. Ilk zamanlar daha detayli seyler soyluyordu. Her gittigimde israrla soyledigi 1-2 bir sey var. Onlari Menekse de soyledi.
Murat'in lafi cok gectigi icin merak ediyorum sadece ama Mujgan gibi kisa bakiyorsa memnun kalacagimi zannetmiyorum.
Mujgan tarih veriyordu hep bana. Tarihler tutmuyordu ama dedikleri cikiyordu. Gitme sebebim de oydu. 2 yildir aklima estikce gidiyorum ona bu yuzden. Menekse de tarih verdi ama bilmiyorum ne olur. Soyledikleri cok netti ve hayir ya oyle degil diyebilecegim seyler degildi gercekte olan durumlardi.