İzmir'deki Falcılar

Merhaba kizlar izmirde olucam haftasonu onericeginiz bir falci var mi ? Sayfalari okudum ama akli karisti :) binnaz anla topiginden taniyanlar bana ulasirsa cok sevinirim iyi gunler hayirli bayramlar :)

Merhaba kizlar izmirde olucam haftasonu onericeginiz bir falci var mi ? Sayfalari okudum ama akli karisti :) binnaz anla topiginden taniyanlar bana ulasirsa cok sevinirim iyi gunler hayirli bayramlar :)
Canim ben daha iyi bir tane bulamadim degmezler bence binnazdakiler daha iyi dusun:işsiz:

Sirinyerde ilgen bana patladi kizlar.tek bana degil benim tavsiyemle giden herkese patladi :KK20:

Bugun deşira ya baktirdim, hic memnun kalmadim :( tatli bir bayan ama vasat bir faldi. Cok genel konustu, iyi olacak guzel olacak seklinde. 2 bildigi sey oldu o da siradan seyler. Tarot kartlarini acti, online fal baktirdigim icin bazilarinin anlamina asinayim. Resmen onlari soyledi sadece. Param bosa gitti :( gelecek cikarsa yazarim. Cok yakin bir tarih verdi, o tarihte de olacak sey ne tam olarak soylemedi. Her sey olabilir dedi :D

Ben gittim bir sene oldu ve hiç birşey çıkmadı .kaldı ki arkadaşımda bile çıkmadı .paranızı boşa harcamayın derim ben ;)

Merhaba arkadaşlar . Son iki ay içerisinde deşira ,menekşe ve niyazi cafe ilknura gittim. Aslında ilknura baktırmak gibi bir niyetim yoktu. Arkadaşımı menekşeye götürmüştüm. Ama çok yoğun diye ilknuru tavsiye ettiler. Arkadaşımda boşa gelmiş olmamak için baktıralım dedi. Deşiranın söylediklerinden aklımda kalan bir tek şey vardı onunda vadesi geçti yakın bir zamanda olacak gibi de görülmüyor. Menekşe çok rahat bakıyor sorduğunuz her soruya cevap veriyor . Ama kızımın aydın manisa gibi bir yerde okuyacağını söyledi. İhtimal vermedim ama olurda puanı çok düşük gelirse yazmak zorunda kalır diye düşündüm. İlknur ise okul istediği okul olacak ama istediği bölüm olmayacak dedi. Gerçekten de kızımın puanı ankara odtü yü tutuyor ama istedigi bölüm genetik mühendisliğine yetmiyor . Ve tek tercihi var o da odtü biyoloji yani menekşenin dediği aydın manisa patlamış oldu. Yine işle ilgili menekşe iki ay bir yerde çalışıp sağlıkla ilgili bir yerde çalışacağımı söylemişti. Ama işle ilgili bir gelişme olmadı. Ilknur ise işle ilgili daha beklemem gerektiğini söyledi. Bilmiyoru gelecekle ilgili dedikleri çıkmasada menekşeyede baktırılabilir iyimser biririsi. İlknura baktıralı iki üç hafta oldu dediklerinden birisi oldu. Inşallah diğer dedikleri de çıkar.
Yukarıda ecem hanımı övmüşler baktırdığım fal berbat ötesiydi paranıza yazık.
Eğer fırsat bulursam tüline baktıracağım ve ilknur ile ikisini kıyasladıktan sonra falcı arayışımı sonlandıracağım.

evet arkadaslar buradakı yorumların bırcogunu degerlendırdım ve gıtdıgım bırcok falcı hakkındakı yorumlarımı anlatayım sıze 232 murata gıtdım resmen 5 dakıkada salladı basından fal bakmadı resmen paraya bakdı.... fıesta cenke gıtdım ılk gıtdıgımde ıyıydı ama 2.seferde resmen sıcdı batırdı sık cafede fatma hanım eh ıste dedırtdı kendınden... sevdam cafe tam bır rezalet kemeraltı.... nısan cafe dıye bır yer var alsancakda o brosurculerın ıtıcılıgı ıgrenclıgı resmen bunaltdı benı boyle saygısız sevıyesız ınsanlar olmaz falcıları desen kordondakı falcılar daha basarılı.... kahvecı neco kemeraltında falcıları gelgıtlı ama ıdare ederdı eh ıste..... telve cafe eceme gıtdım gecmısı bıldı suankı zamanı bıldı gelecege daır suan ıcın olumlu seyler soyledı ve soyledıklerı yavas yavas cıkıyor gecen sene gıtmısdım ama bu gıtdıgımde resmen evrım gecırmıs patır patır soyledı herseyı.... efsun cafeye gıtdım gıtmez olaydım rezalettttttttttttttttttt. yunan alıye gıtdım o bakmıyormus artık su sıralar kendını ıyı hıssetmıyormus ama duyduklarıma gore bakımı muhtesemıs dudak ısırtan cınsten yanı.... aralarında olumlu olan ve anlatan tek kısı ecem hanımdı bu aykı favorım ecem....

Sevda biliyordu ama son 2 senedir sallıyor , 2 yıl öncesine kadar çok iyi bakıyordu artık bakamıyor. Tavsiye etmem. Pasaklı birsen varmış,giden var mı?

merhaba,
bende izmirde ki falcı deneyimlerimi paylaşmak istiyorum
öncelikle daisy cafe sevgi.. kendisi ilk başta aşırı etkiliyor fakat aşk konularında ve verdiği tarihler konusunda pek dogruluk payları çıkmıyor.
yine daisy cafe kaana gittim. kahveye hiç bakmadı kağıda birşeyler yazdı çizdi bazı yerlerde anlık olarak nokta atışı yaptı gelecekle alakalı söylediği bir kaç şey ufak tefek çıktı.
232 deki murat aşırı hızlı konuşup insanın kafasını karıştırmak için uğraşan ve en ufak şeyleri geçmiş veya anlık herşeyi sallayan biri. söyledikleri ne geçmiş ne anlık gelecek demiyorum bile çıkmadı.
bornovada kendi evinde bakan ücret olarak ne verirsen o olan tontiş bir teyze var tam bir falso kadını fazlasıyla göklere çıkarmışlar ama tek numarası ve şaşıracağınız şey evinin her yerinin kameralarla kaplı olması olur.
ben kesinlikle fallara göre hayatımı belirleyen biri değilim ama motive oluyorum.

bu yüzden güzel öneriniz varsa alabilirim :)

sevgiler..

nisan cafe alsancak da çınar var. adamın enerjisini seviyorum niyeyse ama çok uçuruyor ya.. şimdi düşünüyorum ben bu adama niye 2 kere gittim diye.? Sebep yok.. neyi bildi diyorum yok. Gelecekten bildi mı diyorum yok.. peri tarotu bakıyor bide annemde tipik birkaç şey bilmiş ama hani şu ortak mevzular olur ya fallık şeyler, onlar işte.. hiç tatmin etmedi

kemeraltında fısıltı cafede murat varmış, memnun olanları duydum da ben gidemedim. gidip de beğenen var mı

Yazarim tabiki :) alsancak disinda var mi peki onereceginiz kemeralti haricinde ?

Ayten hanım İzmire yerleşti. Çay falını denemelisiniz. Bildiginiz fallara benzemez bu. 5-10 dakika değil 2-3 saat sürüyor ve söylediği her şey çıkıyor. Bağımlısı olacaksınız. Telefon numarası

Son düzenleyen: Moderatör:
İzmirde fısıltı cafe ömer ve telvemcem cafe ecem dışındakileri yorumcu olarak saymıyorum.zamanında cok gittim ama yıllardır bu 2 sine gidiyorum sadece.gayet başarılılar

İZMİRİN EN NADİDE VE EN GÖZDE FALCISI ECEM HANIM HARIKALAR YARATIYOR YİNE BUGUN YİNE GİTDİM VE RESMEN YİNE AYNI BEKLENTİ VE SOKLA CIKDIM BU KIZA BAYILIYORUM HARİKA BİR YORUMCU INSALAR BURAYA YORUM YAPMAK ICIN YENI UYELIKLER ALIYORLAR VE BU ARADA FALCI ECEMIN BINLERCE HAYRANI VAR INSANLARI KOTULEMEK ON YARGI YAPMAK ONLARI KARALAMAK SIZIN ISINIZ SANIRIM SAYIN YONETICI EDITORLERI.... BENCE BIRAZ DAHA IYI YONETIN SAYFANIZI BURDA INSANLAR REKLAM YAPMAK ICIN GELIYOR ZATEN BIRI HER ZAMAN BIRILERININ REKLAMINI YAPAR DUYURUR.... BIR COK YAZILARINIZI OKUDUM INSANLAR RESMEN HIKAYE YAZMIS KENDI KENDILERINE YAZAR OLMUS ONLAR GOZUNUZDEN KACDI SANIRIM YADA SADECE GOZUNUZE ECEM HANIM KACDI NEYSE ALLAHA EMANET OLUN VE SAYGI SEVGI ICERISINDE KALIN BENDE SIMDI UYE OLDUM ARKAMDAN NELER DICEKSIN ALLAH BILIYOR AMA GERCEGIDE ALLAH BILIYOR MALESEF..... ECEM HANIMA SEVGI SAYGI VE DILEKLERIMI YOLLUYORUM IYIKI VARSAIN IYIKI SENI TANIMISIM SU IZMIRDE TEKSIN VE ILKSIN BU FAL UZERINE BILEN BILIR GERISI TEFERRUATDIR ..... TELVECEM CAFE IZMIR ALSANCAK SEMTINDE YER ALMAKDADIR....

Eski bi üye olarak söylüyorum.ecem hanım karekter olarak cok tatlı bi kız.daha gecen günlerde baktırdım.şaşırttı beni.şuanı geçmişi cok iyi biliyo.gelecekle ilgili söylediklerini zaman gösterecek.ama izmirde 100 falcı varsa bence ilk 3 de.

Buraya telve cafe'deki ecem dadanmış galiba :D

Kız ecem az mı aşındırdım yollarını, arkadaşlarıma da tavsiye edip durdum rezil oldum senin yüzünden :D Hani evleneceklerdi hani doğuracaklardı? Bir akrabama iki ay sonra hamile olduğunu öğreneceksin oğlun olacak dedin, bu yaz sünnetini yapardık senin fal çıksa. Kız da hala tüp bebek tedavisi görüyor, yaa.

Boşuna paranızı çar çur etmeyin arkadaşlar kısacası :KK55:

izmir\gülbahçe de biri var Gönül ağa diye . herkese fal bakmaz . konuşması dahil erkek gibi. baraka gibi bir yerde kahvesi var. yani gelen sadece fal baktırmaya geliyor.
iki arkadaş gitmiştik. günlerce uyuyamadım .
bu arada dediklerinden sadece biri çıkmadı o da 29 yaşında yüzük atacaksın demişti.Allah korusunda şu an 29 yaşındayım :D

Benim unutamadığım, aklıma geldikçe etkilendiğim tek fal deneyimim var...

Konakta bir dershanenin yanındaki kafede fatoş adında bir falcıydı. Masmavi gözleri vardı. Karşısına oturdum; adımı, doğum tarihimi ve annemin adını sordu. Söyledim ama duraksadı not alırken, "hayır bu böyle değil, kimliğinizdeki tam isminizi söyleyin" dedi. Şok içinde ilk ismimi de söyledim, "hah şimdi oldu" dedi.

Kafamda devamlı "acaba X hakkında ne söyleyecek" sorusu vardı. Bilgilerimi yazmayı bitirdi, gözlerime baktı ve "X kim sizin hayatınızda?" diye sordu. Tüylerim diken diken oldu o an.

Ve sonrasında da isim isim anlattı her şeyi. Bahsettiği kişilerin memleketini bile söylüyordu şok oluyordum. Olacağına hiç ihtimal vermediğim bir şey söyledi ve iki ay sonra gerçekleşti o olay.

Tüm bunlar olurken fincanı hiç açmadı, "bana enerjisi yeter fincanın" dedi. Birkaç arkadaşıma anlattığımda "üç harfliler var işin içinde" dediler, haklıydılar galiba.

Tanıyan bilen varsa fatoş hanımın nerede çalıştığını lütfen bana yazın. Maalesef o kafeden ayrılmıştı bir daha gittiğimde.

Back
X