İzmir'deki Falcılar

çamur atmadan önce elini vicdanına koy öyle yargıla insanları üstünde hakkı kalmasın kimsenin bir insanı durduk yere kötüleme çünkü ne ekersen onu biçersin... sen zaten rezil olmuşsun yalan atarak baksana karakterin zayıflamış...

Yalanları ecem attı yalnız :) Arkadaşım da küfrü bana değil eceme ediyor merak etme :KK66:

bugün alsancak'ta işim vardı dönüşte siesta cafe ye gittim, bana çok ilginç ve çarpıcı şeyler söyledi bir ay içinde (ağustos-eylül) bir işe başlayacağımı, orada yönetim kadrosundan birine aşık olup iki yıl içinde eşimden boşanacağımı söyledi.......... şok oldum
Ben dun gittim bu kadina.bu kadar yalan bu kadar palavra olamaz

Yalanları ecem attı yalnız :) Arkadaşım da küfrü bana değil eceme ediyor merak etme :KK66:
küfür eden bir arkadaşın varsa karaktersizdir bu kadar basit karakterli insanların yazdığını kabul ediyorsunuz ama aslı var yada yok bilmediğiniz herşeyi yalanlıyorsunuz burda süper üye olmak 30 tl fiyatınız sadece bumu 30 tl lik insanlarmısınız.... senin arkadaşının zaten karakteri yok küfür ediyormuş birde insanlara birde bunu utanmadan söylüyorsun ne biçim bir forum burası yada siz ne kadar basit bir yönetici arkadaşlarsınız yada hayatlarınız ne kadar basit sizin ya

Ecem hanım kimdir nedir bilmiyorum tanımıyorum ama sırf sana inat gidip bulup bakdıracagım bakalım senmi karaktersizsin yoksa adını soyledıgın o insanmı bir çok yorumları okudum 10 dakika oldu bu siteye biri birine yalan iftira atmış biri birine agzına geleni demiş agzı olan konusmus burası paylasım sıtesı arkadaslar kımse burda ısıne gelnlerı degıl genel olarak konunun butunune baksın herkes herkesı begenmek zorunda degıl ama ıftıra atmakda zorunda yapmayın bunları yapmayın

küfür eden bir arkadaşın varsa karaktersizdir bu kadar basit karakterli insanların yazdığını kabul ediyorsunuz ama aslı var yada yok bilmediğiniz herşeyi yalanlıyorsunuz burda süper üye olmak 30 tl fiyatınız sadece bumu 30 tl lik insanlarmısınız.... senin arkadaşının zaten karakteri yok küfür ediyormuş birde insanlara birde bunu utanmadan söylüyorsun ne biçim bir forum burası yada siz ne kadar basit bir yönetici arkadaşlarsınız yada hayatlarınız ne kadar basit sizin ya

Ecem hanım kimdir nedir bilmiyorum tanımıyorum ama sırf sana inat gidip bulup bakdıracagım bakalım senmi karaktersizsin yoksa adını soyledıgın o insanmı bir çok yorumları okudum 10 dakika oldu bu siteye biri birine yalan iftira atmış biri birine agzına geleni demiş agzı olan konusmus burası paylasım sıtesı arkadaslar kımse burda ısıne gelnlerı degıl genel olarak konunun butunune baksın herkes herkesı begenmek zorunda degıl ama ıftıra atmakda zorunda yapmayın bunları yapmayın

Hıhım tabii yaa, yeni üye oldun sonra şans eseri geldin bu yorumları buldun da ecemin sempatizanı oldun.. Biz de yedik? Komik olduğunun ve yapmaya çalıştığın şeyin işe yaramadığını anlasan artık?

Kazen Kazen ip adresini banlayabilir misiniz, bir çözümü yok mudur bunun? İkidir gelip yorumumu alıntılayıp saldırıyor da ecem hanım :)

Hıhım tabii yaa, yeni üye oldun sonra şans eseri geldin bu yorumları buldun da ecemin sempatizanı oldun.. Biz de yedik? Komik olduğunun ve yapmaya çalıştığın şeyin işe yaramadığını anlasan artık?

Kazen Kazen ip adresini banlayabilir misiniz, bir çözümü yok mudur bunun? İkidir gelip yorumumu alıntılayıp saldırıyor da ecem hanım :)

ecem bence en dandik falcı...

arkadaşlar yorumları okudum ancak kafam çok karıştı. tamilayı tavsiye eder misiniz? ve ya başka tavsiyeöere de açığım.

Herkese merhaba,o kadar çok falcıya gittim ki artık bunları birileriyle paylaşmanın zamanı geldi

diye düşündüm ve sonunda işte buradayım.

İnanıyor musun fala deseniz ne evet derim ne hayır.Çok zor bir çizgi bu.

Ama artık sadece eğlencesine baktırdığımı ve bunları da burada paylaşacağımı bilmenizi isterim.

Artık denenmiş falcılara gidebileceksiniz :)

FALCI ECEM HANIM

izmir alsancak semtinde kıbrıs sehıtlerı caddesi üzerinde yer alan ve erbil süel ara sokagında

bulunan telve cafe deki ecem hanım harika ve mükemmel yorumcu mutlaka denemlisin benden

size tavsiye hiç üzenmeden yazdım sizde hiç üşenmeden gidiniz....

Herkese merhaba,o kadar çok falcıya gittim ki artık bunları birileriyle paylaşmanın zamanı geldi

diye düşündüm ve sonunda işte buradayım.

İnanıyor musun fala deseniz ne evet derim ne hayır.Çok zor bir çizgi bu.

Ama artık sadece eğlencesine baktırdığımı ve bunları da burada paylaşacağımı bilmenizi isterim.

Artık denenmiş falcılara gidebileceksiniz :)

FALCI ECEM HANIM

izmir alsancak semtinde kıbrıs sehıtlerı caddesi üzerinde yer alan ve erbil süel ara sokagında

bulunan telve cafe deki ecem hanım harika ve mükemmel yorumcu mutlaka denemlisin benden

size tavsiye hiç üzenmeden yazdım sizde hiç üşenmeden gidiniz....

Bir falcı erkek olup neden kendine falcı ecem der ? İşleri de anladığım kadarı ile kötü ki burada 50 tane üyelik alıp kendi reklamını yapıyor.

Kızlar dün alsancak ösym sokağında nişan cafe egecana gittim kişileri tek tek alıyo arkadasımla bizi ayrı aldı ama çıktıgımızda ikimizede hemen aynı şeyleri söylediğini farkettik. iş yerinde huzursuz oldugumu biliyor aralık sonu ocak gbi tamamen ordan bi kopuş yaşıyacagımı mayıs gibi iş anlamında yeni başlangıc yapacagımı mevcut ilişkimin ciddiye gideceğini ve önümüzdeki sene sonunda kış düğünü yapacağımı söyledi. tamamen hislere dayalı bakıyor gibi ama ben gerçekleşirse evet oldu derim size

Arkadaşlar selam, nerdeyse 1 yıldır izmirde gitmediğim falcı kalmadı ve cidden çok fazla para kaptırdım bu falcılara. kimisi 25 liraya bakıyo kimisi 150. 1.500-2000 lira fal parası vermişimdir çok rahat. size söyleyebileceğim tek şey hepsinin yalan dolan olduğu. para tuzağı tamamen. onların söylediklerine göre 2016 ilkbaharda düğünüm olcaktı, şöyle zengin olcaktım böyle mutlu olcaktım falan filan. kasım ayındayız ne düğün var ne nişan ne de sevgili. ben 11 aydır gitmiyorum falcılara filan.onlara verecek tek bir kuruşum bile yok. size de benden bir arkadaş tavsiyesi, gitmeyin, onlara vereceğiniz 25-30 lirayla kordonda denize karşı bi bira için :)

Destina ya baktıran hiç kimse yokmu varsa lütfen dediklerinin çıkıp cikipmadigini soylermisiniz?

Benim unutamadığım, aklıma geldikçe etkilendiğim tek fal deneyimim var...

Konakta bir dershanenin yanındaki kafede fatoş adında bir falcıydı. Masmavi gözleri vardı. Karşısına oturdum; adımı, doğum tarihimi ve annemin adını sordu. Söyledim ama duraksadı not alırken, "hayır bu böyle değil, kimliğinizdeki tam isminizi söyleyin" dedi. Şok içinde ilk ismimi de söyledim, "hah şimdi oldu" dedi.

Kafamda devamlı "acaba X hakkında ne söyleyecek" sorusu vardı. Bilgilerimi yazmayı bitirdi, gözlerime baktı ve "X kim sizin hayatınızda?" diye sordu. Tüylerim diken diken oldu o an.

Ve sonrasında da isim isim anlattı her şeyi. Bahsettiği kişilerin memleketini bile söylüyordu şok oluyordum. Olacağına hiç ihtimal vermediğim bir şey söyledi ve iki ay sonra gerçekleşti o olay.

Tüm bunlar olurken fincanı hiç açmadı, "bana enerjisi yeter fincanın" dedi. Birkaç arkadaşıma anlattığımda "üç harfliler var işin içinde" dediler, haklıydılar galiba.

Tanıyan bilen varsa fatoş hanımın nerede çalıştığını lütfen bana yazın. Maalesef o kafeden ayrılmıştı bir daha gittiğimde.
Merhaba, ben de İzmir'de falcı arıyorum yazınızı okuduktan sonra ufak bi araştırma yapıp o siteden bu siteye savruldum en sonunda foursquare de yorumları gördüm. Link vermek ne kadar doğru bilmiyorum http://elegance-cafe.com/C.HTML bu siteyi buldum. Eğer link olur da sansürlenirse, google a "şık cafe" izmir diye yazabilirsiniz. Yorumcular bölümünde Fatma diye bi bayan var (fotografı var), acaba bahsettiğiniz kişi bu kişi mi? Foto biraz uzak olduğundan gözleri mavi mi değil mi anlayamadım :S bir de facebook'ta İzmir'den Medyum Fatma Bilir diye bi profil var ama bayanın fotosu yok isterseniz siz de bakın, el ele verip bulalım bu bayanı :D

Merhaba, ben de İzmir'de falcı arıyorum yazınızı okuduktan sonra ufak bi araştırma yapıp o siteden bu siteye savruldum en sonunda foursquare de yorumları gördüm. Link vermek ne kadar doğru bilmiyorum http://elegance-cafe.com/C.HTML bu siteyi buldum. Eğer link olur da sansürlenirse, google a "şık cafe" izmir diye yazabilirsiniz. Yorumcular bölümünde Fatma diye bi bayan var (fotografı var), acaba bahsettiğiniz kişi bu kişi mi? Foto biraz uzak olduğundan gözleri mavi mi değil mi anlayamadım :S bir de facebook'ta İzmir'den Medyum Fatma Bilir diye bi profil var ama bayanın fotosu yok isterseniz siz de bakın, el ele verip bulalım bu bayanı :KK70:

Ay inşallah o'dur çok minnettar kalırım size... Hemen bakıyorum :halay:

Back
X