- 27 Nisan 2016
- 4.754
- 29.938
- 438
işte ben de ondan uyuyamadım günlerce çok etkilenmiştim. benim de fincanıma gönül hanım hiç bakmadı nerdeyse , işin espirisi o demişti.Benim unutamadığım, aklıma geldikçe etkilendiğim tek fal deneyimim var...
Konakta bir dershanenin yanındaki kafede fatoş adında bir falcıydı. Masmavi gözleri vardı. Karşısına oturdum; adımı, doğum tarihimi ve annemin adını sordu. Söyledim ama duraksadı not alırken, "hayır bu böyle değil, kimliğinizdeki tam isminizi söyleyin" dedi. Şok içinde ilk ismimi de söyledim, "hah şimdi oldu" dedi.
Kafamda devamlı "acaba X hakkında ne söyleyecek" sorusu vardı. Bilgilerimi yazmayı bitirdi, gözlerime baktı ve "X kim sizin hayatınızda?" diye sordu. Tüylerim diken diken oldu o an.
Ve sonrasında da isim isim anlattı her şeyi. Bahsettiği kişilerin memleketini bile söylüyordu şok oluyordum. Olacağına hiç ihtimal vermediğim bir şey söyledi ve iki ay sonra gerçekleşti o olay.
Tüm bunlar olurken fincanı hiç açmadı, "bana enerjisi yeter fincanın" dedi. Birkaç arkadaşıma anlattığımda "üç harfliler var işin içinde" dediler, haklıydılar galiba.
Tanıyan bilen varsa fatoş hanımın nerede çalıştığını lütfen bana yazın. Maalesef o kafeden ayrılmıştı bir daha gittiğimde.
bi daha da gitmedim zaten fal baktırmaya falan