Canım sanırım en çok giden benimdir ben Deşira yı 8 seneden beri biliyorum zaten bi önceki sayfada gittiğim falcıları listesini yazdım beğendiklerimi beğenmediklerimi Deşira bana artık fal baktıracağım tek kişidir.Ama tekrar yazıyorum bana göre sonra reklam için yazmış demesinler.zaman konusuna gelince gaybı tabiki yalnızca Allah bilir ama genelde sağlamdır tarih verdiyse eğer bi de şunu söyliyim mesala şu işim hangi ay olur diye soru sormayın çünkü bu diğer falcılar içinde geçerli siz sorduğunuzda söyledikleri tarih tutmuo pek benim düşüncem tabii bu ama kendiliğinden tarih verdiyse bekleyin derim ben.Bana geçen sene Deşira ayın yedisine dikkat et dedi ama bunu 3-4 ay önce söyledi tabii 1-2 dikkat ettim sonra unuttum bilemedi falan dedim ama ayın yedisinde öyle bi şey olmuş ki ben olanı ne yazık ki ayın sonuna doğru öğrendim ama artık çok geçti yani dediği çıktı.Deşira Arnavut kökenli o yüzden Türkçesi biraz bozuk dikkatli dinlerseniz ne bileyim not alırsanız ya da falı kaydetme şansınız olursa zaman içerisinde görürsünüz çünkü bazen hemen çıkıo bazen 1-2 seneyi bulabilio yani böle annemle ortak kararımız Deşira ama şunu da söylemek isterim fal biraz enerji işi mesala sevda nın anneme dedikleri çıktı ama bana dedikleri hiç çıkmadı yani böyle işte kızlar umarım yardımcı olabilmişimdir