İzmir'deki Falcılar

Deşira'ya gidenlerden yorum alabilir miyim? Dedikleri çıktı diyeniniz var mı, vade konusunda ne kadar başarılıdır?
Canım sanırım en çok giden benimdir ben Deşira yı 8 seneden beri biliyorum zaten bi önceki sayfada gittiğim falcıları listesini yazdım beğendiklerimi beğenmediklerimi Deşira bana artık fal baktıracağım tek kişidir.Ama tekrar yazıyorum bana göre sonra reklam için yazmış demesinler.zaman konusuna gelince gaybı tabiki yalnızca Allah bilir ama genelde sağlamdır tarih verdiyse eğer bi de şunu söyliyim mesala şu işim hangi ay olur diye soru sormayın çünkü bu diğer falcılar içinde geçerli siz sorduğunuzda söyledikleri tarih tutmuo pek benim düşüncem tabii bu ama kendiliğinden tarih verdiyse bekleyin derim ben.Bana geçen sene Deşira ayın yedisine dikkat et dedi ama bunu 3-4 ay önce söyledi tabii 1-2 dikkat ettim sonra unuttum bilemedi falan dedim ama ayın yedisinde öyle bi şey olmuş ki ben olanı ne yazık ki ayın sonuna doğru öğrendim ama artık çok geçti yani dediği çıktı.Deşira Arnavut kökenli o yüzden Türkçesi biraz bozuk dikkatli dinlerseniz ne bileyim not alırsanız ya da falı kaydetme şansınız olursa zaman içerisinde görürsünüz çünkü bazen hemen çıkıo bazen 1-2 seneyi bulabilio yani böle annemle ortak kararımız Deşira ama şunu da söylemek isterim fal biraz enerji işi mesala sevda nın anneme dedikleri çıktı ama bana dedikleri hiç çıkmadı yani böyle işte kızlar umarım yardımcı olabilmişimdir

Arkadaşlar selam, izmirde kızlarağasında sevdam cafe diye bi cafe var orda sarışın bi bayan bakıyo o kadar emin söylüyoki ben çok inanmıştım söylediklerine ama hiçbiri çıkmadı. Birde kıbrıs şehitlerinde 232 alsancak diye bi mekanda murat diye biri bakıyo. Onun baktığı falda hiç çıkmadı. Bu iki yeri hiç tavsiye etmiyorum.

telefonla arıyosunuz randevu veriyo istediğiniz yerde zaten daha telefonda sesinin tonundan elektirik alırsa bakabilirim şu saat musaidim diyo ama elektiriği tutmazsa musait değilim falan diye geçiştiriyo kadına özellikle istanbuldan gelen flan varmış ünlülerden falan
bana hoca lazım arkadaslar yaredım edermisin rica etsem

arkadaşlarrrr bu ara fal baktırmak geliyor çok içimden ama yeni geldiğim için buraya öyle bildiğim bi yer yok var mı öneriniz acaba??? (tercihen alsancak ve karşısı ):eek:
Canım Hülya'm cafede Karşıyaka adliye arkasında bir falcı var şaşırırsın biraz pahalı ama değer

Kesinlikle öneririm randevu alın şehir dışında da olabiliyor
suyu 100 epçet 185 e bakıyor inanın ben devamlı müşterisi oldum arkadaşım psikolojim bozukken götürdü şimdi çok rahatım psikiyatri gibi değiyor gitmeye allahtan kart geçiyor

Canım sanırım en çok giden benimdir ben Deşira yı 8 seneden beri biliyorum zaten bi önceki sayfada gittiğim falcıları listesini yazdım beğendiklerimi beğenmediklerimi Deşira bana artık fal baktıracağım tek kişidir.Ama tekrar yazıyorum bana göre sonra reklam için yazmış demesinler.zaman konusuna gelince gaybı tabiki yalnızca Allah bilir ama genelde sağlamdır tarih verdiyse eğer bi de şunu söyliyim mesala şu işim hangi ay olur diye soru sormayın çünkü bu diğer falcılar içinde geçerli siz sorduğunuzda söyledikleri tarih tutmuo pek benim düşüncem tabii bu ama kendiliğinden tarih verdiyse bekleyin derim ben.Bana geçen sene Deşira ayın yedisine dikkat et dedi ama bunu 3-4 ay önce söyledi tabii 1-2 dikkat ettim sonra unuttum bilemedi falan dedim ama ayın yedisinde öyle bi şey olmuş ki ben olanı ne yazık ki ayın sonuna doğru öğrendim ama artık çok geçti yani dediği çıktı.Deşira Arnavut kökenli o yüzden Türkçesi biraz bozuk dikkatli dinlerseniz ne bileyim not alırsanız ya da falı kaydetme şansınız olursa zaman içerisinde görürsünüz çünkü bazen hemen çıkıo bazen 1-2 seneyi bulabilio yani böle annemle ortak kararımız Deşira ama şunu da söylemek isterim fal biraz enerji işi mesala sevda nın anneme dedikleri çıktı ama bana dedikleri hiç çıkmadı yani böyle işte kızlar umarım yardımcı olabilmişimdir
Arkadaşlar epçet diye birşey var vakit verilir ve Zaman'ında gerçekleşir öyle süreler atmasyon olmaz hiçbirşey bilmiyor o deşira beni yengem götürdü çok sıkıntılıyım diye bir şişme yaramadı paranıza yazık

Valla canım seni bilemem ben annem ve de götürdüğü ve gönderdiğim herkes çok memnun kaldı sana şöyle belki gününe denk gelmedin ama bana ve çevreye verdiği tarihler hep tuttu hatta en Son sen çalışçaksın dedi yok düşünmüyorum dedim Deşira böyle bir adım atıcaksın dedi ve evet aklımda olmayan bir şekilde iş oldu ben burdan okuyup bi umut çok gittim ama boş çıktı o kadar fal bende bakarım enerji işi fal birazda ama burda bi arkadaş daha vardı onun dediklerini yaşayan yani ama sevdadan selimden seneden ülkeden destinanın anılan menekşeden Nilüferden fatoştan gülden ayselden hepsinden çok çok iyidir çünkü o normal fal bakmıyorum öyle diyim davetle bakıo

Merhaba arkadaşlar, İlgen adında bir falcı duyan oldu mu? önceden kemeraltı'da bakıyormuş, şimdi şirinyer'de bakıyor? Enteresan şeyler söyledi bana. Baktırıp da çıkan oldu mu? İyi ya da kötü yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Bu arada falcı Ali hala ortalarda yok sanırım. Bilen duyan olursa paylaşsın lütfen...

Son düzenleme:
hellokitty35 ve esracukadar21 arkadaşlar daha önce ilgen'e gitmiş önceki tarihlerde. Söyledikleri çıktı mı çok merak ediyorum. Yanıtlarsanız çok sevinirim... bahar6199 size dedikleri çıkmamış sanırım...

Hem de hiç, mevcut durumu biliyor , ama 3 harflileri olduğu halde yakın zamani bile bilemedi

Merhaba arkadaşlar, İlgen adında bir falcı duyan oldu mu? önceden kemeraltı'da bakıyormuş, şimdi şirinyer'de bakıyor? Enteresan şeyler söyledi bana. Baktırıp da çıkan oldu mu? İyi ya da kötü yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Bu arada falcı Ali hala ortalarda yok sanırım. Bilen duyan olursa paylaşsın lütfen...
şirinyerde nerde bakıyor biliyor musun

tam olarak nerde bu kişi

Back
X