İzmir'deki Falcılar

Bir sorunumuz varsa psikologa gidebiliriz, öneride bulunur, kafamızdaki dağılmış olan o düşüncelere bir çeki düzen vermemize yardımcı olabilir. İlaç da verebilir ama o ilaç nereye kadar ki. Etkisi gidince aynı yerde aynı sorunla buluruz kendimizi. Yukarda dediğiğm gibi en güzel yardımcımız kendimizdir. Hayatımız mı düzensiz, sürekli problemlerimiz mi var? Peki neden? Hemen şimdi sessiz kimse olmayan bir yere oturalım ve düşünelim. İçimizdeki sesi dinleyelim. Hayatımız kafamızdaki düşüncelerimiz ve hayata olan bakış açımızın düzensiz olduğu için düzensizdir. Son zamanlarda benim hayatımda öyle kötü şeyler oldu ki her şey üst üste geldi. Falcı falcı dolaştıkça daha beter oldu o kafamdaki düzensizlik ve bir gün oturdum ve düşündüm, neden böyle? Çevremdeki insanlara baktım, kendime baktım ve insanların çoğunluğu sadece şikayet etmeyi ve olumsuz düşünmeyi biliyormuşuz. Hep mi böyleydi, hayır! Biz teşekkür etmeyi bilmiyoruz!!! Şu an oturup nefes alıyorsak o bile mucizedir. Bazı İnsanlar nefes alabilmek için hastanenin kapılarında sürünüyorlar. Gözümüz mü kör? Kör insanlar bile hayata mücadele etmekteler. Neden bugüne kadar bize verilmiş olan güzel şeyler için teşekkür etmiyoruz şükretmiyorz? Biz hep olumsuz düşündüğümüz için olumsuzlukları kendimize çekiyoruz. Bir insan bize bağırsa gün boyu onu kafamıza takar sinirleniriz. Çocuğumuzun gülümsemesini, annemizin şevkatini o sinirle farketmeyiz bile. Yapacak tek şey olumsuzluklara karşı gülümsemek ve çözme yolu aramak. Çözülecektir mutlaka eğer çözülmeyecekse hayatın sonu mu? Dünya mı yıkılıyor bize. Çevremiz hep negatif dolu ve biz de onun parçası oluyoruz. Biz kendi kendimizi o negatiften korumamız gerekiyor. Oturalım kitap okuyalım kendimizi geliştirelim. İnsanları mutlu etmeyi deneyelim. Elimizdekilerin değerini bilelim. Oturup geçmişi hatırlayıp hüzünlenmek kendimizi mahvetmekten başka işe yaramaz. İlk kendi kafamızdaki dağınıklığa son verelim. Soralım kendimize ben kimim, benim bu hayattaki yerim ne, ben bugüne kadar ne yaptım, benim amaçlarım ne? Kendimizi tanımıyoruz. İlk kendimizi tanıyalım ki karşımıza çıkan sorunu çözebilelim. İnsan sadece kemikten etten değildir. İnsanı insan yapan düşünceleridir. Düşünceler somutlaşır, bizi biz yapan ve hayatımıza şekil veren bizim o kafamızdaki düşüncelerdir.
bak canım sen de demişin düştüğümüz zaman ister istemez bize umut vercek birilerini arıyoruz çevremizde..bakıyoruz kimse yok fal lar ile umutlanıyoruz..sorun biz de değil aslında..bizi anlayamayan insanlarda..kendini ifade edemezse insan etse de karşındaki sen gibi düşünmediği sürece sana hak vermediği sürece dibe çöküyoruz..okuyorum kitap ta okuyorum gece kişisel gelişim kitapları ama sanki bir şey alamıyorum yada ben alsam bile çevremdeki insanlar aynı kafa ise nolur ne değişir ne kadar pozitif olabilir ki insan??:(

bak canım sen de demişin düştüğümüz zaman ister istemez bize umut vercek birilerini arıyoruz çevremizde..bakıyoruz kimse yok fal lar ile umutlanıyoruz..sorun biz de değil aslında..bizi anlayamayan insanlarda..kendini ifade edemezse insan etse de karşındaki sen gibi düşünmediği sürece sana hak vermediği sürece dibe çöküyoruz..okuyorum kitap ta okuyorum gece kişisel gelişim kitapları ama sanki bir şey alamıyorum yada ben alsam bile çevremdeki insanlar aynı kafa ise nolur ne değişir ne kadar pozitif olabilir ki insan??:KK43:

canım düştügümüz zaman dediğim şey fizik olarak acı çekersek bize biri yardımcı olabilir dediğim cümledeydi. yani biz düşersek fizik olarak acı çekeriz. ama ruh olarak acı çektiğimizde bize sadece kendimiz yardımcı olur. Sizin nasıl sıkıntınız var bilmediğim için bir öneride de bulunamıyorum. Ama öneride bulunabileceğim kadar ben bir psikolog da değilim ama elimden gelen bir öneri varsa verebilsem ne mutlu bana

canım düştügümüz zaman dediğim şey fizik olarak acı çekersek bize biri yardımcı olabilir dediğim cümledeydi. yani biz düşersek fizik olarak acı çekeriz. ama ruh olarak acı çektiğimizde bize sadece kendimiz yardımcı olur. Sizin nasıl sıkıntınız var bilmediğim için bir öneride de bulunamıyorum. Ama öneride bulunabileceğim kadar ben bir psikolog da değilim ama elimden gelen bir öneri varsa verebilsem ne mutlu bana
teşekkür ederim canım sağolasın..çevremizdeki olumsuzluklardan kurtulmanın tek yolu çekip gitmek olur herhalde..

kızlar bugün arkadaşlarla karşıyakada bi cafeye gittik arkadaşlarım tarot baktırdı ve söyledikleri hepimizi şaşırttılar

kızlar bugün arkadaşlarla karşıyakada bi cafeye gittik arkadaşlarım tarot baktırdı ve söyledikleri hepimizi şaşırttılar
Bunu bu sekilde yazmak yerine ayrintili yazarsaniz eger hangi cafe neler dedi gibi sorulari tekrar tekrar sormak durumunda kalmayiz :) tesekkurler

Bugün sevdam kafeye gittim, Sevda hanıma fal baktırmak için ama çok sıra vardı. Garson çocuk Hülya diye birini tavsiye etti, kahve, tarot ve yıldıznameyi 22.50 ye bakacak, istersen onu seç dedi. Bende iyi bakalım dedim, pek sıra bekleyesim yoktu. bir de yıldıznameyi duyunca. Tabii yıldızname falan bakmadı onu belirteyim. Sadece kahveme baktı, tarot bir de başka kartlar vardı onlarla baktı. İsmimdeki harfleri , geçmişimde ayrıldığım kişinin ismindeki harfleri, ailemi, durumlarımızı bildi. Geçmiş açısından ağzım açık kaldı. Ancak gelecek için çok yuvarlak konuştu, bazı tarihler verdi bakalım tutacak mı. Olursa yazarım. Memnun kaldım kendisinden. Biraz daha özenli baksaydı daha iyi olurdu.

Arkadaslar iyi aksamlar. 2 arkadasimla birlikte falciya gitmek istiyoruz ama hangisine gidelim karar veremedik. Daha once alsancakta fiesta daisy telve otantik ve şık kafede baktirdim ancak memnun kalmadim. Pasakliya gittim ondan da memnun kaldim mi kalmadim mi pek emin degilim acikcasi. Hulyam kafe sevdam kafe arasinda kaldim ha bir de nergiz diye birisi varmis onu da hic bilmiyorum. Oneriniz var mi?

Arkadaslar iyi aksamlar. 2 arkadasimla birlikte falciya gitmek istiyoruz ama hangisine gidelim karar veremedik. Daha once alsancakta fiesta daisy telve otantik ve şık kafede baktirdim ancak memnun kalmadim. Pasakliya gittim ondan da memnun kaldim mi kalmadim mi pek emin degilim acikcasi. Hulyam kafe sevdam kafe arasinda kaldim ha bir de nergiz diye birisi varmis onu da hic bilmiyorum. Oneriniz var mi?

Nergiz'e ben gittim çooook berbattı değmez. Sevda'ya da gitmiştim iki kere. İkinci gittiğinde de ilk faldakileri tekrarlamıştı ama geniş bakmıyor yani ben tatmin olmadım.

Daisy Alinin söylediği şeylerin büyük bölümü çıktı arkadaşlar. Ancak Daisyden ayrılmış. Bu kadar olur yani. :KK43: Yerini bilen duyan yok mu? Kafedekiler bilmediklerini söylediler... :(

burda daha önce bahsi geçen Selim vardı. telefonlada bakıyordu. baktıran ve memnun kalan var mı?

Uzman Falcı Aleyna Bornova/izmir

Sadece bayan öğrencilere,ev kadınlarına, iş kadınlarına Fal bakılır.

Aleyna GSM: 0507 048 24 62

öyle mi? bi gün gitsem iyi olur aslında. siz fısıltı kafe ömere baktırdınız mı hiç? falı çok kısaydı ama yaptığı isabetli yorumlara çok şaşırmıştım. bana bir vade verdi ağustos -ekim arası diye. biriyle tanışacaksın ve o ilişkin evliliğe gidicek dedi.bi umut bekliyorum:) bunu niye bu kadar önemsedim çünkü ayrıldıktan beri iki senedir kimseyle tanışmadım:KK1: gerek ortamım gerek çevrem biriyle tanışmak için çok yetersiz. o yüzden dediği çıkarsa ona bir hediye götürücem :KK1:

Canim omerin dedikleri cikti mi? Ona gitmeyi dusunuyorum da

A arno_ Ömer anda çok iyi kendisine daha önce baktırmıştım. Karşı tarafın düşüncesini filan merak ediyorsan kesnlikle tavsye ederim. Ama gelecekle ilgili dedikleri hiç çıkmadı

Back
X