İzmir'deki Falcılar

Birsenin kafe falcılarından daha kötü olduğunu düşünmüyorum, çünkü kafe facıları bana göre mevcut durumu da sallıyor…bu kadın mevcudu biliyor,ben çok büyük bir iş sıkıntısı için gitmiştim mesela, ki hala devam ediyor, onu gördü ama geçmişteki birsürü benim de bildiğim lüzumsuz olaylardan bahsetti, kişilik analizlerinden falan..ama iş sıkıntım ile ilgili ne olacağını, nasıl bir yol izlemem gerektiğinden hiç bahsetmedi..yok işte şunu oku, yok şunu al bunu 7 kapıya dağıt falan gibi bir sürü yapılamayacak şeyi yapmanı istiyor..ki kendisi falcıdır hoca falan değil.. bir işe yaramadığını biliyor bunların da derdine öyle çare buluyor güya, sana yardımcı olmaya çalışıyor pozisyonlaına giriyor, hepsi taktik bence...bir de şarlatan bir tarafı var…ilgilendiğim kişiyi sordum, kardeşimi sordum benden 3 kat ücret aldı…kimi söğüşleyebilirse yani…ki çok kötü durumda olduğumu gördüğü halde…zaten bildiğim şeyleri duymak için 75 tl ödemiştim….o kadına hakkımı helal etiyorum yani
Cok sagol canim bizde bosu bosuna gidecektik peki var mi bildigin bir falci

Ben yeni üyeyim hepinizi merhabalar. Forumu son iki üç hafta takip ediyorum. Bu aralar bazı sıkıntılarım oldu ve belirsizlikte daha psikolojim bozuldu. O nedenle belirsizlikten biraz da kurtulmak için falcıya gitmek zorunda kaldım. Ben İzmir'de önceden hiç falcılara gitmemiştim ve çevremden de gidenler olmadığı için burdan takip ettim ve
1. Adanalı Sevinç ablaya (önceden kemeraltındaymış galiba burdan okuduklarıma göre. Ben Bornova'da bir kafede baktırdım. 50-60 yaşlarındaki yaşlı sevimli teyzeydi. Forumdaki Adanalı Sevinç o olmalı. Kendini Adanalı Sevinç diye tanıttı)
2. Daysi Cafe Murat
3. Daysi Cafe Kaan
4. Sevdam Cafe Sevda abla
Şimdi gelelim nasıl baktılar. Adanalı Sevinç abla şu andaki durumum hakkında bazı şeyleri bildi. Geleceğim hakkında da çok şeyler söyledi.
Daysi'deki Kaan da şu andaki ruh halimi iyi bildi. Geleceğim hakkında da söyledi bir şeyler. Murat burda o kadar çok anlatılmış ki ama ben hayal kırıklığına uğradım. Resmen salladı. Bu 3 falcıya tarot baktırmıştım.
Sevdam Cafe Sevda ablayı da burda çok okudum ama gene hayal kırıklığına uğramamak için ve param da boşuna gitmesin diye sadece kahve falı baktırdım. Ama kahve fincanına bakmadı bile. 6 tane kart açtı ve yorumladı. Kısa baktı ama diğer 3ü gibi uzun uzun hikayeler anlatmadı. Bir sürü isim ve tarih yazılmış kağıtla geri döndüm. Bu 4 falcı da geleceğimle ilgili bir konuda aynı fikri söylediler ama Sevda'ninki biraz farklıydı ve ben onun dediğinin gerçekleşmesini isterdim.
Ben ilk defa gittim bu falcılara ve İzmir'de bulunduğuma sadece 5 ay oldu ve bu falcılar hakkında fazla bilgim yok. Sizden ricam, eğer bu falcılara gittiyseniz yorumlayabilir misiniz? Hangi falcı geleceği bilmekte daha güçlü? Hangi falcının dediği çıktı? Siz gitmediyseniz de bu falcılara çevrenizdekilerden gidip de falı çıkanlar oldu mu? Teşekkür ederim.

Cok uzun zamandır bu foruma yazmıyorum. Arada bir gözatıp yeni durumlar var mı diye bakıyorum. Bir ara burada duyduğum birçok falcıya gittim. Sevgican, Ayten, Sevda, müjgan cafeden Ali, Ecem, bağarasını bilen bilir, Sibel, Medyum Serkan, fiesta Canan... Baya olmuş değil mi? En son Aytene gittim...ilk gittiğimden çok farklı şeyler söyledi. T
aban tabana zıt... Bugün ve geçmişe dair bazı şeyleri biliyorlar... Ama Çogunun söyledikleri bir sonraki bakımda değişiyor. Eylencesine baktırın arkadaşlar sonrada gülün geçin... Tavsiye isteyenlere tek tavsiyem budur...

Cok uzun zamandır bu foruma yazmıyorum. Arada bir gözatıp yeni durumlar var mı diye bakıyorum. Bir ara burada duyduğum birçok falcıya gittim. Sevgican, Ayten, Sevda, müjgan cafeden Ali, Ecem, bağarasını bilen bilir, Sibel, Medyum Serkan, fiesta Canan... Baya olmuş değil mi? En son Aytene gittim...ilk gittiğimden çok farklı şeyler söyledi. T
aban tabana zıt... Bugün ve geçmişe dair bazı şeyleri biliyorlar... Ama Çogunun söyledikleri bir sonraki bakımda değişiyor. Geleceğe dair söyledikleri ise asla çıkmıyor. Böyle bir beklentiye boşuna girmeyin. Eylencesine baktırın arkadaşlar sonrada gülün geçin... Tavsiye isteyenlere tek tavsiyem budur...

aban tabana zıt... Bugün ve geçmişe dair bazı şeyleri biliyorlar... Ama Çogunun söyledikleri bir sonraki bakımda değişiyor. Eylencesine baktırın arkadaşlar sonrada gülün geçin... Tavsiye isteyenlere tek tavsiyem budur...
Doru soluyorsun aslinda ama o kadariyi falcilar duydum ki eskiden arkadaslarimin annelerine bakanlar duydukca tuylerim diken diken oluyor ama artik oyle falci yok hersey ticarete dokulmus durumda malesef

benim de şu anda fal baktırmaya çok ihtiyacım var. anita yıldızname mi bakıyodu? bana da yollayabilir misin telefon numarasını? mail adresim xxxxxxxxxxxxxxxxx

Sevdam cafe sevda hanım hayatımdaki bir sürü insanı isimleriyle bilerek anlattı.Gelecek için söyledikleri çok ilginç uzun vade değil çıkınca burada yazıcam. Tanıdıklarımdan 3 kişi daha gitti onlarda çok memnun kaldılar.Büyü var okumak lazım gibi hiç bir şey söylemedi.Burada bir kişinin gelipde kötülemesine sonra ne olduğu belli olmayan başka birini övmesine inanmayın.Kişilerin mesaj sayılarına dikkat edin.Reklam kokan hareketlere kanmayın:))) Yanlış anlaşılmasın anita için değil bu yazdıklarım.Size sevdayı tavsiye ederken diğer arkadaşlarada ufak bir uyarıda bulunayım dedim[/QUOTE]
Merhabalar. Ben de Sevda hanıma gittim geçen hafta. Peki gelecekle ilgili dedikleri çıktı mı? Tarihleri doğru tutturuyor mu?

Merhaba arkadaşlar benim bir arkadaşım da falcıya gitmek istiyor da. Burda forumu takip etmiş ve Babacan Cafe Birgül'e yada Sevdam cafe Sevda'ya gitmeyi düşünüyormuş. Ben Birgül'e gitmediğim için onun hakkında birşey diyemiyorum. Sevda'nın dedikleri tarihler daha gelmediği için onun hakkında da bir şey diyemiyorum. Sizce hangisi gelecekle ilgili daha doğru tespitlerde bulunur? Sevda mı Birgül mü? Tecrübe sahibi olanlar bilginizle paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar benim bir arkadaşım da falcıya gitmek istiyor da. Burda forumu takip etmiş ve Babacan Cafe Birgül'e yada Sevdam cafe Sevda'ya gitmeyi düşünüyormuş. Ben Birgül'e gitmediğim için onun hakkında birşey diyemiyorum. Sevda'nın dedikleri tarihler daha gelmediği için onun hakkında da bir şey diyemiyorum. Sizce hangisi gelecekle ilgili daha doğru tespitlerde bulunur? Sevda mı Birgül mü? Tecrübe sahibi olanlar bilginizle paylaşırsanız çok sevinirim.
Canim falci bilmiyorum ama bi bayan var astrolog tarot analizi astoloji analizi falan yapiyor bende sans eseri burada gordum randevu aliyorsun sansima bugun bostu bayan godebildim tarot analizi yaptirdim gayet keyifliydi dedikleri cikar mi bilmiyorum ama beni rahatlatti facebookta naranji diye bir sitesi var ordan randevu alabilirsiniz fakat dedigim gibi fal gibi degil zaten fal bakiyorumda demiyor

kızlar millet buluyor her istediğini de yaptırıp elde ediyor acaba biz de bir problem var? ben de bir türlü denk gelemedim.en son müjgana gittim. çocuğunu aldırmak zorunda kalmazsın umarım dedi..kaç oldu bebeklerimi kaybediyorum subyan filan yok dedi sende..eşiminde beni aldatcağını söyledi 2016 da bu arada..çocuğum la dımdızlak kalcakmışım..annemin çektiklerini çekçekmişim..evlenirsem de şu anda tanıdığım bir kişi olmuyacakmış..eşimin işleri açılcak dendi ama tık yok şu anda..tek tutan şey bebeğim gelişmediği için aldırdım..ama belkide 3 harfliler yüzünden gene kaybettim..off yaaa..pasaklı birsen için çok bunadı diyorlar bu arada..son zamanlar da niko ya giden varmı?eşimin söylediğine göre o tutturmuş çookk sene önce baktırmış niko ya..bende baktırmıştım ama hatırlamıyorum??biri de deseki senin bu adamdan çocuğun olmayacak:) ..yıkıkkemerde bir teyze var oda neye bakıyor hatırlamıyorum..ama bayaaa yaşlı en az 70 vardır..pis bir evde oturuyor..çok fazla parada almıyor..oda çok olumsuz konuşuyor..sonra büyü ayağına filan giriyor..o demişti galiba bana bu adamdan çocuğun olmayacak diyee:) acaip fal baktırmak istiyorum yaaa..

kızlar millet buluyor her istediğini de yaptırıp elde ediyor acaba biz de bir problem var? ben de bir türlü denk gelemedim.en son müjgana gittim. çocuğunu aldırmak zorunda kalmazsın umarım dedi..kaç oldu bebeklerimi kaybediyorum subyan filan yok dedi sende..eşiminde beni aldatcağını söyledi 2016 da bu arada..çocuğum la dımdızlak kalcakmışım..annemin çektiklerini çekçekmişim..evlenirsem de şu anda tanıdığım bir kişi olmuyacakmış..eşimin işleri açılcak dendi ama tık yok şu anda..tek tutan şey bebeğim gelişmediği için aldırdım..ama belkide 3 harfliler yüzünden gene kaybettim..off yaaa..pasaklı birsen için çok bunadı diyorlar bu arada..son zamanlar da niko ya giden varmı?eşimin söylediğine göre o tutturmuş çookk sene önce baktırmış niko ya..bende baktırmıştım ama hatırlamıyorum??biri de deseki senin bu adamdan çocuğun olmayacak:) ..yıkıkkemerde bir teyze var oda neye bakıyor hatırlamıyorum..ama bayaaa yaşlı en az 70 vardır..pis bir evde oturuyor..çok fazla parada almıyor..oda çok olumsuz konuşuyor..sonra büyü ayağına filan giriyor..o demişti galiba bana bu adamdan çocuğun olmayacak diyee:) acaip fal baktırmak istiyorum yaaa..
Keske olsada baktirsak birine malesef yok cafedeki falcilsrin cogu tirt

Arkadaslar yazmadan duramicam...gecen sene bu topikten almıstım Nergizin tel numarasıni...bgn ksk da isim vardi bi arayım dedim...kafamda soru isaretleri coktu bu ara...gercekten superdi..esimi cocuklarımı bana birebir anlattı...kafamdaki soru isaretleri ben sormadan verdi...bugune kadar baktirdigimın en iyisi...tavsiye ederim...dahası var ama yazmaya vaktim yok.

Arkadaslar yazmadan duramicam...gecen sene bu topikten almıstım Nergizin tel numarasıni...bgn ksk da isim vardi bi arayım dedim...kafamda soru isaretleri coktu bu ara...gercekten superdi..esimi cocuklarımı bana birebir anlattı...kafamdaki soru isaretleri ben sormadan verdi...bugune kadar baktirdigimın en iyisi...tavsiye ederim...dahası var ama yazmaya vaktim yok.
Nerde bu nergiz canım..bakan mi nergiz semtinde mi

Back
X