İsim soylemiyor kisinin tipini isini tarif ediyorBu ozlem iu
İsim falan cikaraboliyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsim soylemiyor kisinin tipini isini tarif ediyorBu ozlem iu
İsim falan cikaraboliyor mu
Teselkurler biraz fazlaymis ama iyigse baktirmali sagol cnmİsim soylemiyor kisinin tipini isini tarif ediyor
Hangi falci bu?nerdeyrrislm arkadaşlar bu hoca işlerine inanmazdım ama insanın başına gelmesi gerekiyormuş eşimle bir senedir şiddetli bir gecimsizliğim vardı aile pisikatrileirnden tutun gitmediğimiz yer kalmadı sevdiğim bir arkadaşım bir numara verdi aradım eşimin hayatında biri oldugunu söyledi ilkönce inanmadım ve bana işyerindeki arkadaşının adını söyledi sok oldum işlem yapılması gerektiğini anlattı ve başladık 1 ay sonra herşey yavas yavas yoluna giirmeye başladı yuvamı kurtardı ve bende paylaşmak istedim. ismi ömer hoca bana yardımcı oldu allah razı olsun ...numarsı
kesinlikleee katılıyorumm paraya yazıkksizi tanıdım orda çalışıyorsunu bana baya övdünüz kendisini berbat ötesi zaten kemeraltından gönderilmesi bundan demekki arkadaşlar kanmayın paranızı çöpe atmayın adamın kendine hayrı yok boşversene
ben daisydeyken gitmiştim dualar yazmıştı sonrada bu dualardan sonra şu harflere dikkat et demişti ben yaşadım ama verdiği süreden bikaç ay sonra :S sana ne verdi ki merak ettim aynı dualar mı acaba ??
Kızlar acil tavsiyeye ihtiyacım varYarın arkadaşımla Alsancak'a gideceğiz fal baktırmayı dusunuyoruz lakin kime baktırmalıyız, kim iyi, kim kötü, fiyatlar ne kadar hiçbir fikrimiz yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevineceğiz cidden
![]()
Kızlar acil tavsiyeye ihtiyacım varYarın arkadaşımla Alsancak'a gideceğiz fal baktırmayı dusunuyoruz lakin kime baktırmalıyız, kim iyi, kim kötü, fiyatlar ne kadar hiçbir fikrimiz yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevineceğiz cidden
![]()
Ne kadar para verdin canım? Yerini tarif eder misin?
Çok teşekkür ederim canımmm.Tarot baktırmıştım 35 TL verdim. Kahve falı 20 TL.
Yeri de Kıbrıs Şehitlerinde Alsancak Unlu Mamüllerin karşı sokağında Ohannes Burgerin hizasında Tılsım Cafe.
Tavsiye ederim canım.
Kemeraltı sevdam kafe'de İlgen ve Hülya hanım'a farklı zamanlarda fal baktırdım.Baştan aşağı yalan ve sallama başarılı değiller çok net oldukça bariz ve belirgin olan bir kaç olayı kesinlikle bilemediler sorduğumda da asla alakası olmayan cümlelerle savuşturdular...Zaman ve para kaybından başka birşey geçmez elinize bilginiz olsun.
Kemeraltı beyzade kafe'de Fatoş hanıma fal baktırdım oldukça gerçekçi bir bakım ve farklı bir bakım tarzı var...tavsiye ederim.
Alsancak du fiesta kafe'de Kemal beyi ise tek geçerim ne söylediyse hepsi karşıma çıktı bir daha gittim yine aynı sizin duymak istediklerinizi değil gerçekleri ayrıntısıyla söylüyor...Şahsen şiddetle tavsiye ederim.
canım sende telefonu var mı ? varsa alabilir miyim?Facebookta sayfasi var tarotozlemkarsiyaka
Bildiğim kadarıyla hala orada çalışıyor.Bana o zaman Perşembe ve Pazar günleri izinli demişlerdi.kemal bey hala fiestada mı yarın bulabilir miyim?
Alsancak fiestada sevgican diye bi falcıyı duymuştum gitmeyi düşünüyorum. baktıranlar varsa yorum yapabilirler mi nasıl bakıyor, memnun kalan var mı ?
sanırım o olmalı. aslında benim için de önemli olan şu anki durumla ilgili mantıklı şeyler söyleyebilmesi.. gelecekle ilgili doğru yorum yapanla bende henüz karşılaşmadım izmirdeFiesta da Sevgi diye birine baktırdım. Açık renk saçlı yaşlı bir bayan, eğer oysa bahsettiğin gelecekle ilgili söylediği hiçbir şey çıkmadı. Ama o an için bildikleriyle ağzımı açık bırakmıştı.
Kizlar pasakli birsen hala fal bakiyor mu yakin zamanda giden var mi