İzmir'deki Falcılar

Ferhat müjgan'dan daha iyi. Müjgan agzimi yoklaya yoklaya sevdigimi dualarla vefkle geri döndürdüğümü ogrendikten sonra yok seni gunahtan arindirayim yok sunu yapalim bunu yapalim diye para koparmaya calisti. Sonra da yapmazsam 10 15 güne ayrilirsin dedi hic de bir sey olmadi
Merhaba , vefki nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?

Merhabalar arkadaşlar Falcı Azat var Nişantaşı cafede tavsiye ediyorum baktırın. 3 kere gittim her gittiğim de söyledikleri büyük oranda tuttu fiyatı makul bakım süresi uzun.

Be
kızlar bn 1 ayda gittiğim tüm falcıları sizle paylaşmak istiyorum. kıbrs şehitlerinde nişantaşı berke gittim olumlu yönde baktı bazı seyleri bilmesi enteresandı. kıbrıs şehitlerinde yine cafe du fiesta da nikoya baktırdım berkle synı seyleri söyledi. ama cafe du firsta da canan a baktırdım tam tersini söyledi. üniversite zamanı cafe du fiesta da kemal e bsktırıyordum. o zamanlar bildiği şeyler olmuştu. kemeraltında polat kafe de kumruya baktrdun niko ve berkle aynı şeyleri söyledi. sonra bodrum kafe de uzaya bsktırdım tam bir dolandırıcı büyü var diyip 500 e çözerimbdio sonra sevdam kafe de sevdaya bsktırdım o da feci sizi büyü olduğuna ikna etmeye calışıo ve 250 tyle hallederim dio. bu iki yere sakın gitmeyin. insanın duygudal boşluğundan bu şekilde faydalanılmaz. kahveci necoda pınara baktırdım ama hiç biri çıkmadı. kahveci necoda suan canan var yine berk ve nikoyla aynı sryleri söledi bi de önmli bi ayrıntı var olayla ilgili hepsi aynı seyi söyledi o biraz kafa kurcalayıo nasıl bilebilirler die aynısını polat kafedeki kumru hsnım da bildi. fısıltı da ömer ve canana baktırdım olumsız bi yorum yaptılar cıkar mı bilmiyorum. karsıyakada şerife abla var evde bakıyor. onada yıllardır giderim ama eskisi gibi iyi değil. bi önceki gittiğimle susnki baktığı falda cok fark var. bornovada adanalı sevinç ablaya baktırdım olumsuz bi yorumda bulundu ama durumu bilemedi. yine bornovada esinti kafede gülşaha gittim bugüne kadar bana söledikleri hiç birşey tutmadı. internette instagramda zuzu fal var hiç birşey bilemedi sakın insnıp paranızı kaptırmayın.
berk ve Canan abla benimde favorilerim arasında..yine Nişantaşı cafe Azat bey ve Murat beyi de tavsiye ederim..

3 kere gittim ben büyük oranda başarılı her seferinde bilerek devam ettirdi fallarını. yani en azından tutuyor, zaten geçmişi çok iyi biliyor

kızlar falcı ömür' e baktıran var mı, buradan biri verdi ben telefonda baktırdım ama kimsenin yorumunu bulamadım?

Arkadaşlar merhaba falcı Leyla’nın telefonunu verebilir misiniz? Bir de telefonda bakıyor mu izmir de değilim çünkü. Şimdiden teşekkürler.

Kızlar herkes Leyla'nın numarasını istemiş. Baktırdınız mı Leylaya? çok uzun zaman geçmiş yaz aylarından beri, baktırıp memnun kalan var mı acaba? Tavsiye eder misiniz?

özelden yazamiyorum sana sorun var galiba

KARŞIYAKA DA LEYLA ABLAYA GİDEN VAR MI ARANIZDA HİÇ MERAK ETTİM. EVİNDE BAKIYOR. SUYA BAKIYOR ÜÇ HARFLİ ÇAĞIRIP ONA SORUYOR ÜSTÜNE TANIMADIM. BEN ÇOOK ESKİ ÜYEYİM FORUMDA ONU BULDUKTAN SONRA BAŞKA HİÇ KİMSEYİ DENEMEDİM BİLE AÇIKÇASI. ONA GİTTİKTEN SONRA DİĞERLERİNE ASLA GİTMEZSİNİZ SENE DE BİR KERE GİDİN BÜTÜN SENEYİ ANLATIR GÖNDERİR SİZ ŞOK :confused: BU ARADA BANA DA BURADAN BİRİ ÖNERMİŞTİ YILLAR YILLAR ÖNCE EVDE KAĞIDA SORU YAZIP GİTTİM KAĞIDI AÇMADAN İÇİNİ OKUDU BİRAZ KORKUYORSUNUZ ÖNCE BU NASIL OLDU DİYE AMA SONRA GEÇİYOR :) BU ARADA BAYADIR FORUMA GİRMİYORUM ÇOK FAZLA BİRİLERİ KENDİ GİRİP REKLAMINI YAPMIŞ GİBİ GELDİ BANA ÜZÜLDÜM :KK43:
merhaba rica etsem bende iletişim bilgilerini gönderebilirmisiniz

Merhaba arkadaşlar İzmirde niyazinin yerinde falcı Esma vardı nerde biliyormusunuz çok iyi bir falcıydı tahmini 30lu yaşlarda

Merhaba arkadaşlar İzmirde niyazinin yerinde falcı Esma vardı nerde biliyormusunuz çok iyi bir falcıydı tahmini 30lu yaşlarda

Esma değil ama izmir konakta yaşayan tarık tarmanı biliyorum ben ve gerçekten her dediği birebir tutan uzman biri anlatırken ben şaşırdım sanki benimle yaşıyordu

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X