İzmir'deki Falcılar

Ben 232 cafe diye buldum googledan ama Daisy cafe çıktı fal için Azat varmış dedim bizle çalışmıyor dediler.232 cafe googleda aratınca artık kapalı diyor nerde çalışıyor acaba Azat.
cafe daisy yer değiştimiş orada azat bey yine fal bakmaya devam ediyor, alsancak mcdonalsın karşı ara sokağında yeni yerleri. sosyal medyada 232cafedaisy diye bir hesapları olması lazım bende oradan bulmuştum yeni yerlerini...

KARŞIYAKA DA LEYLA ABLAYA GİDEN VAR MI ARANIZDA HİÇ MERAK ETTİM. EVİNDE BAKIYOR. SUYA BAKIYOR ÜÇ HARFLİ ÇAĞIRIP ONA SORUYOR ÜSTÜNE TANIMADIM. BEN ÇOOK ESKİ ÜYEYİM FORUMDA ONU BULDUKTAN SONRA BAŞKA HİÇ KİMSEYİ DENEMEDİM BİLE AÇIKÇASI. ONA GİTTİKTEN SONRA DİĞERLERİNE ASLA GİTMEZSİNİZ SENE DE BİR KERE GİDİN BÜTÜN SENEYİ ANLATIR GÖNDERİR SİZ ŞOK :confused: BU ARADA BANA DA BURADAN BİRİ ÖNERMİŞTİ YILLAR YILLAR ÖNCE EVDE KAĞIDA SORU YAZIP GİTTİM KAĞIDI AÇMADAN İÇİNİ OKUDU BİRAZ KORKUYORSUNUZ ÖNCE BU NASIL OLDU DİYE AMA SONRA GEÇİYOR :) BU ARADA BAYADIR FORUMA GİRMİYORUM ÇOK FAZLA BİRİLERİ KENDİ GİRİP REKLAMINI YAPMIŞ GİBİ GELDİ BANA ÜZÜLDÜM :KK43:

merhaba arkadaşlar,

bahsedilen kişinin iletişim bilgilerini bana da gönderebilecek olan var mı acaba?

Kızlar herkese merhaba
Bugun fısıltı cafede ömere baktırdım aman dedim bu nasıl bir negatiflik.Yani cıkıyor mu dedikleri yorum verebilecek olan varsa cok sevinirim.

Azad ve Berk hala Nişantaşı Cafe'de mi bilen var mı?

İlk defa gideceğim, eğer ordalarsa hangisini tercih etmeliyim sizce?

ben de korkarım eve gitmeye🤫 ama gayet güvenli ve hijyenik bir evi var rahat ol. soylediklerinin 10 da 9 u çıkar. alıştığımız falcılar gibi değil bu farklı biraz bi şoktan çıkıp öbür şoka giriyosun😉 numarasini özelden yazarım
Numarasını bana da atar mısınız? İşlem de yapıyor mu acaba?

Merhaba hangi falcıdan bahsettiğiniz inanın öyle bahsettiğiniz gibi bir falcıya çok ihtiyacım var 🙏🏻 Numarasını ve ismini benimle rica etsem paylaşırmısınız hemen görüşmek istiyorum. Teşekkürler şimdiden 🙏🏻

KARŞIYAKA DA LEYLA ABLAYA GİDEN VAR MI ARANIZDA HİÇ MERAK ETTİM. EVİNDE BAKIYOR. SUYA BAKIYOR ÜÇ HARFLİ ÇAĞIRIP ONA SORUYOR ÜSTÜNE TANIMADIM. BEN ÇOOK ESKİ ÜYEYİM FORUMDA ONU BULDUKTAN SONRA BAŞKA HİÇ KİMSEYİ DENEMEDİM BİLE AÇIKÇASI. ONA GİTTİKTEN SONRA DİĞERLERİNE ASLA GİTMEZSİNİZ SENE DE BİR KERE GİDİN BÜTÜN SENEYİ ANLATIR GÖNDERİR SİZ ŞOK :confused: BU ARADA BANA DA BURADAN BİRİ ÖNERMİŞTİ YILLAR YILLAR ÖNCE EVDE KAĞIDA SORU YAZIP GİTTİM KAĞIDI AÇMADAN İÇİNİ OKUDU BİRAZ KORKUYORSUNUZ ÖNCE BU NASIL OLDU DİYE AMA SONRA GEÇİYOR :) BU ARADA BAYADIR FORUMA GİRMİYORUM ÇOK FAZLA BİRİLERİ KENDİ GİRİP REKLAMINI YAPMIŞ GİBİ GELDİ BANA ÜZÜLDÜM :KK43:
bana leyla hanımın telefonubu rica etsem paylaşabilir misiniz bnm için çok önrmli🙏🏻

ben de korkarım eve gitmeye🤫 ama gayet güvenli ve hijyenik bir evi var rahat ol. soylediklerinin 10 da 9 u çıkar. alıştığımız falcılar gibi değil bu farklı biraz bi şoktan çıkıp öbür şoka giriyosun😉 numarasini özelden yazarım
numarasını rica etsem banada yazar mısınız nnm için çok önemli

Back
X