İzmir'deki Falcılar

kızlar bn 1 ayda gittiğim tüm falcıları sizle paylaşmak istiyorum. kıbrs şehitlerinde nişantaşı berke gittim olumlu yönde baktı bazı seyleri bilmesi enteresandı. kıbrıs şehitlerinde yine cafe du fiesta da nikoya baktırdım berkle synı seyleri söyledi. ama cafe du firsta da canan a baktırdım tam tersini söyledi. üniversite zamanı cafe du fiesta da kemal e bsktırıyordum. o zamanlar bildiği şeyler olmuştu. kemeraltında polat kafe de kumruya baktrdun niko ve berkle aynı şeyleri söyledi. sonra bodrum kafe de uzaya bsktırdım tam bir dolandırıcı büyü var diyip 500 e çözerimbdio sonra sevdam kafe de sevdaya bsktırdım o da feci sizi büyü olduğuna ikna etmeye calışıo ve 250 tyle hallederim dio. bu iki yere sakın gitmeyin. insanın duygudal boşluğundan bu şekilde faydalanılmaz. kahveci necoda pınara baktırdım ama hiç biri çıkmadı. kahveci necoda suan canan var yine berk ve nikoyla aynı sryleri söledi bi de önmli bi ayrıntı var olayla ilgili hepsi aynı seyi söyledi o biraz kafa kurcalayıo nasıl bilebilirler die aynısını polat kafedeki kumru hsnım da bildi. fısıltı da ömer ve canana baktırdım olumsız bi yorum yaptılar cıkar mı bilmiyorum. karsıyakada şerife abla var evde bakıyor. onada yıllardır giderim ama eskisi gibi iyi değil. bi önceki gittiğimle susnki baktığı falda cok fark var. bornovada adanalı sevinç ablaya baktırdım olumsuz bi yorumda bulundu ama durumu bilemedi. yine bornovada esinti kafede gülşaha gittim bugüne kadar bana söledikleri hiç birşey tutmadı. internette instagramda zuzu fal var hiç birşey bilemedi sakın insnıp paranızı kaptırmayın.

merhaba kızlar,

yılda birkaç kez fal maceralarım olur arada yazıyorum buraya. geçen yıl bir daha gitmeyeceğim diyordum ama bu aralar şeytan dürttü yine. önceki mesajlarımdan da bilen bilir, daisy cafe müjgan'ın müdavimlerinden biriyim ben. performansı eskisi kadar iyi olmasa da aramızdaki enerjiye ve yorumlarına güvenirim. geçen hafta ona gittim, bu hafta da nişantaşı cafe berk'e. müjgan zaten bildiğim biri, berk'i tanımıyordum ama enerjisini de insanlığını da çok beğendim. üstelik hayatımla ilgili kilit detayları da bildi ve yorumları çok isabetliydi. çok memnun kaldım o yüzden. yakın geleceğe yaptığı tahminler de müjgan'ın tahminleriyle doğru orantılıydı. ikisi de benzer şeyler söylediler ve benzer tarihler verdiler. bundan ne çıkarmalıyım bilmiyorum tabii. 232 cafe murat da yıllık izinden dönmüş. ona da gideceğim yorumlarını sevdiğim için. bir de daha önce gitmediğim boncuklu orhan'ı, kumru'yu ve niko'yu da denemek gibi düşüncelerim var denk gelirse.

gidersem yorumlarımı yazarım yine.

ben de leyla'nın numarasını alabilir miyim ? numarası olan arkadaşlardan rica etsem gönderebilirler mi ?

Kızlar size bir şey danışmam lazım moral sıfır. Ben hep ecem ve destina kafe ceydaya baktiritım. Geçen perşembe eceme gittim. Gayet olumlu bir faldı hatta yakın gelecekte olumsuzluk yok, kimse yok vs dedi. O gün muhabbetimiz kesildi. Bugün tekrar baktirdigimda bir haftadır başkası var vs dedi. Iki fal oldukça tutarsız ve aradaki süre az. Başına gelen var mı böyle,?

Bedriye'nin numarası bende var. Defalarca gittim. Ama özel mesaj hakkım yok. Zaten randevu alman gerekmiyor. Cuma hariç hergün bakım yapıyor.Selçuk Belevi'nde kime sorsan gösterir.
Merhaba uzun zamandır buralara uğramamışsınız İzmir Selçuklu belevi Bedriye hanımın telefon numarası var mı

Merhaba, Ben Azat a baktirdim. Gecmisle ilgili cogu seyi bildi. Hatta yildizname de baktirdim. Gelecek ile ilgili soyledikleri cikiyor mu? Tecrübesi olam paylasabilir mi? Teşekkürler.

ben de korkarım eve gitmeye🤫 ama gayet güvenli ve hijyenik bir evi var rahat ol. soylediklerinin 10 da 9 u çıkar. alıştığımız falcılar gibi değil bu farklı biraz bi şoktan çıkıp öbür şoka giriyosun😉 numarasini özelden yazarım
Bana da yazarmisiniz rica etsem telefon ve ismi tam olarak nerede yeri

KARŞIYAKA DA LEYLA ABLAYA GİDEN VAR MI ARANIZDA HİÇ MERAK ETTİM. EVİNDE BAKIYOR. SUYA BAKIYOR ÜÇ HARFLİ ÇAĞIRIP ONA SORUYOR ÜSTÜNE TANIMADIM. BEN ÇOOK ESKİ ÜYEYİM FORUMDA ONU BULDUKTAN SONRA BAŞKA HİÇ KİMSEYİ DENEMEDİM BİLE AÇIKÇASI. ONA GİTTİKTEN SONRA DİĞERLERİNE ASLA GİTMEZSİNİZ SENE DE BİR KERE GİDİN BÜTÜN SENEYİ ANLATIR GÖNDERİR SİZ ŞOK :confused: BU ARADA BANA DA BURADAN BİRİ ÖNERMİŞTİ YILLAR YILLAR ÖNCE EVDE KAĞIDA SORU YAZIP GİTTİM KAĞIDI AÇMADAN İÇİNİ OKUDU BİRAZ KORKUYORSUNUZ ÖNCE BU NASIL OLDU DİYE AMA SONRA GEÇİYOR :) BU ARADA BAYADIR FORUMA GİRMİYORUM ÇOK FAZLA BİRİLERİ KENDİ GİRİP REKLAMINI YAPMIŞ GİBİ GELDİ BANA ÜZÜLDÜM :KK43:
Merhaba telefon numarasını yazabilirmisiniz lütfen

Back
X