Leyla Hanimin telini alabilirmiyim
Cok tesekkur ederim
[/QUOTleyla hanımın telefonuna ulaşabildiniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leyla Hanimin telini alabilirmiyim
Cok tesekkur ederim
[/QUOTleyla hanımın telefonuna ulaşabildiniz mi
Gülistani yıllardır arıyorum üniversiteye gitmeden önce tesadüfen keşfetmiştim bir daha bulamadım. Siz ulasirsaniz bana da söyler misinizGülistan aradım ama numara kullanılmamaktadır diyor. Telini verecek var mı?
Değmez gitme eskiden iyidi yaşlandı çok bilemiyorpasaklı Birsen’e baktıran var mı?
Merhaba , rica etsem Leyla Hanım'ın numarasını bana da atabilir misiniz ?Özelden yazdım arkadaşım. Rica ederim![]()
Merhaba uzun zamandır buralara uğramamışsınız İzmir Selçuklu belevi Bedriye hanımın telefon numarası var mıBedriye'nin numarası bende var. Defalarca gittim. Ama özel mesaj hakkım yok. Zaten randevu alman gerekmiyor. Cuma hariç hergün bakım yapıyor.Selçuk Belevi'nde kime sorsan gösterir.
Merhaba, Azat ın dedikleri cikti mi size? Gecmisi cok iyi bildi ama gelecek ile ilgili nasil?Evet gittimm baya biliyor yani şaşırdım açıkçası yada beni çok etkiledi psikolojik olarak
Bana da yazarmisiniz rica etsem telefon ve ismi tam olarak nerede yeriben de korkarım eve gitmeyeama gayet güvenli ve hijyenik bir evi var rahat ol. soylediklerinin 10 da 9 u çıkar. alıştığımız falcılar gibi değil bu farklı biraz bi şoktan çıkıp öbür şoka giriyosun
numarasini özelden yazarım
Merhaba telefon numarasını yazabilirmisiniz lütfenKARŞIYAKA DA LEYLA ABLAYA GİDEN VAR MI ARANIZDA HİÇ MERAK ETTİM. EVİNDE BAKIYOR. SUYA BAKIYOR ÜÇ HARFLİ ÇAĞIRIP ONA SORUYOR ÜSTÜNE TANIMADIM. BEN ÇOOK ESKİ ÜYEYİM FORUMDA ONU BULDUKTAN SONRA BAŞKA HİÇ KİMSEYİ DENEMEDİM BİLE AÇIKÇASI. ONA GİTTİKTEN SONRA DİĞERLERİNE ASLA GİTMEZSİNİZ SENE DE BİR KERE GİDİN BÜTÜN SENEYİ ANLATIR GÖNDERİR SİZ ŞOKBU ARADA BANA DA BURADAN BİRİ ÖNERMİŞTİ YILLAR YILLAR ÖNCE EVDE KAĞIDA SORU YAZIP GİTTİM KAĞIDI AÇMADAN İÇİNİ OKUDU BİRAZ KORKUYORSUNUZ ÖNCE BU NASIL OLDU DİYE AMA SONRA GEÇİYOR :) BU ARADA BAYADIR FORUMA GİRMİYORUM ÇOK FAZLA BİRİLERİ KENDİ GİRİP REKLAMINI YAPMIŞ GİBİ GELDİ BANA ÜZÜLDÜM
![]()