İzmir'deki Falcılar

ben de korkarım eve gitmeye🤫 ama gayet güvenli ve hijyenik bir evi var rahat ol. soylediklerinin 10 da 9 u çıkar. alıştığımız falcılar gibi değil bu farklı biraz bi şoktan çıkıp öbür şoka giriyosun😉 numarasini özelden yazarım

Telefonunu ben de alabilir miyim? Telde bakıyor mu?

Söyle anlatayım. Yarım saati 300 tl idi, bir saati 500. Şu an nasıldır fiyat bilmiyorum. Tabiki bildiği şeyler oldu iş ve özel hayatta ama bir çok şeyi bilemedi. Yani ozellikli bir fal degildi. Ecem, efsun cafe funda cok daha iyiydi. 300e degmez. Ha memnun olani da cok ama bir suru ovulene gittim bende tutmadi

Sizdeki telefonunu alabilir miyim?

Selamlar herkese,
Forumda çok önceden İzmir’de Kadriye diye bir falcıdan söz edilmiş.
Bilgisi olan var mı hala fal bakıyor mu bir yerlerde?

Hanımlar eminim çok konuşuldu ama size müjgani sormak istiyorum. Bir tanıdık kötü demişti, geçen başka bir arkadaşım ne dediyse yaşamış. Gitsem mi diye düşünüyorum

Kızlar sayfa baya çok ve tarihler eski gidebileceğim güncel öneri yapar mısınız rica etsem

Ben de arıyorum kızlar. Bendeki numarası silinmiş. Agora nin karşısında sirincan in yanındaki apartmanda daire tutmuştu. Oraya da gittim kapıyı açan olmadı. Bıraktı mı yoksa pandemi nedeniyle askıya mı aldı? Instagram hesabı da vardı onu da arattım o da yok. Bilen, duyan, gören varsa eğer yardımcı olursa çok sevinirim.

Bir sıkıntılı süreç de bende var, hiçbir yere sığamıyorum. Önümü az da olsa görmem gerek. Varsa bana da özelden yazar mısınız numarasını?

cafe daisye sosyal medya hesapları üzerinden ulaşmıştım 232cafedaisy diye bir hesapları var. müjgan hanım gerçekten çok iyi bakıyor ben çok fazla inanmam ama merak ederim yakın zamanda ilk defa oraya gittim, gerçekten beni şaşırtacak şekilde şeyler söyledi. herkeste aynı etkiyi uyandırır mı bilmiyorum tabii ama ben memnun kaldım cafe içindeki insanlarda ayrıca tatlıydı. ama ararken bulmakta zorlanabilirsiniz yeni yerleri alsancak mc donals karşı sokağında gitmeden randevu almanızı tavsiye ederim. :KK66:

Back
X