Kendi yeri var Alsancak’taAy evet daisy yi cidden sevmiyorum. Bi kaan iyiydi o da para düşkünü çıktı kendi yerini açınca dolandırmaya kalktı beni devamlı müşterisiydim. Şimdi yerini kapatmış daisy ye dönmüş. Yazık etti halbuki iyiydi. Murat daisy de mi? Merak ettimde cikarsa dedikleri haber edin lutfen
Asiye daha önceden duymuştum ama sanırım gitmedim canım.Bu arada siz asiyeye gittiniz mi bir arkadaşım tavsiye etmişti de
Anladım canım aradığın tarzda değil demek ki.Ben daha önceden yazmışım Alpaydan memnun kaldım diye ama birkaç yıl olmuş hatırlayamıyorum nasıldı diye.Gittim. Aslında iyi bir falci ama hep söyledikleri zaten bende olan rutin şeyler. Sen kilo aldığını düşünüyorsun almadin, işini yeni açtın, trafik korkun var, ayakkabı duskunusunvs. Eski ilişkimde olan hislerimi söyledi ama onunla ilgili detay sorduğumda zaten fal bitmişti soru kısmındaydik bu yüzden arayışta dedi geçti mesela. Beni bana anlatmamasini tercih ederdim. En son efsun cafe dileki deneyeceğim bir. Merak ediyordum
Anladım canım aradığın tarzda değil demek ki.Ben daha önceden yazmışım Alpaydan memnun kaldım diye ama birkaç yıl olmuş hatırlayamıyorum nasıldı diye.Gittim. Aslında iyi bir falci ama hep söyledikleri zaten bende olan rutin şeyler. Sen kilo aldığını düşünüyorsun almadin, işini yeni açtın, trafik korkun var, ayakkabı duskunusunvs. Eski ilişkimde olan hislerimi söyledi ama onunla ilgili detay sorduğumda zaten fal bitmişti soru kısmındaydik bu yüzden arayışta dedi geçti mesela. Beni bana anlatmamasini tercih ederdim. En son efsun cafe dileki deneyeceğim bir. Merak ediyordum
Aa onu duymuştum. Nerede bilmiyorum ama şu an. Destinaya gittiniz mi hiç onu da öven cokAnladım canım aradığın tarzda değil demek ki.Ben daha önceden yazmışım Alpaydan memnun kaldım diye ama birkaç yıl olmuş hatırlayamıyorum nasıldı diye.
Çok önceden gitmiş olabilirim yada Deşira olabilir gittiğim ama Destina ile aynı kişi mi acaba Deşira,yabancı biriydi aksanı da öyleydi,hatırlayamıyorum ama söylediklerini malesef.Polat cafede eskiden Fatoş vardı o da iyiydi ama şimdi nerde bilmiyorum.Menekşe vardı kemeraltında o da iyiydi bırakmış diye duydum.Aa onu duymuştum. Nerede bilmiyorum ama şu an. Destinaya gittiniz mi hiç onu da öven cok
Ay evet menekşe çok düzgündü beğenirdim onu. Bende buradan okudum biraktiginiÇok önceden gitmiş olabilirim yada Deşira olabilir gittiğim ama Destina ile aynı kişi mi acaba Deşira,yabancı biriydi aksanı da öyleydi,hatırlayamıyorum ama söylediklerini malesef.Polat cafede eskiden Fatoş vardı o da iyiydi ama şimdi nerde bilmiyorum.Menekşe vardı kemeraltında o da iyiydi bırakmış diye duydum.
Ben denedim bence çok iyi hatta birçok kişiden çok daha iyi
Bu bahsettiğiniz kişi telefonda bakıyor mu acaba? İzmire oturmuyorum daAzat bugün ve geçmişte iyi. Gelecek ile ilgili nasıl diye merak etmiştim.
Teşekkür ederimAlsancakta cafe 232 var google dan telefonunu bulabilirsiniz. Bir sorun isterseniz. Gelecek ile ilgili çok ütopik şeyler söyledi pek inandırıcı gelmedi. Ama anda ve geçmişte iyiydi. Birileriyle konuşuyor fal bakarken. Biraz etkilendim sonrasında.
Ben 232 cafe diye buldum googledan ama Daisy cafe çıktı fal için Azat varmış dedim bizle çalışmıyor dediler.232 cafe googleda aratınca artık kapalı diyor nerde çalışıyor acaba Azat.Alsancakta cafe 232 var google dan telefonunu bulabilirsiniz. Bir sorun isterseniz. Gelecek ile ilgili çok ütopik şeyler söyledi pek inandırıcı gelmedi. Ama anda ve geçmişte iyiydi. Birileriyle konuşuyor fal bakarken. Biraz etkilendim sonrasında.
Teşekkur ederim aslında telefonu olsa o gün orda mı diye randevu alınıp gidilirdi ama bulamadım malesef.Birde Azad kahve falı bakıyor mu yoksa sadece tarot mu ve tarot ne kadara bakıyor acaba.232 cafe yeni bir yere taşınmış. Yine kıbrıs şehitleri caddesinde. Korona gelmeden sağ tarafta meyhanecilerin olduğu bir sokak var. Oraya sapıp ilk dağdan giriyorsunuz. Bende telefonu yok ama arkadaşlar googledan bulmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?