İzmir'deki Falcılar

Kendi yeri var Alsancak’ta

Anladım canım aradığın tarzda değil demek ki.Ben daha önceden yazmışım Alpaydan memnun kaldım diye ama birkaç yıl olmuş hatırlayamıyorum nasıldı diye.

Anladım canım aradığın tarzda değil demek ki.Ben daha önceden yazmışım Alpaydan memnun kaldım diye ama birkaç yıl olmuş hatırlayamıyorum nasıldı diye.

Aa onu duymuştum. Nerede bilmiyorum ama şu an. Destinaya gittiniz mi hiç onu da öven cok

Aa onu duymuştum. Nerede bilmiyorum ama şu an. Destinaya gittiniz mi hiç onu da öven cok
Çok önceden gitmiş olabilirim yada Deşira olabilir gittiğim ama Destina ile aynı kişi mi acaba Deşira,yabancı biriydi aksanı da öyleydi,hatırlayamıyorum ama söylediklerini malesef.Polat cafede eskiden Fatoş vardı o da iyiydi ama şimdi nerde bilmiyorum.Menekşe vardı kemeraltında o da iyiydi bırakmış diye duydum.

Ay evet menekşe çok düzgündü beğenirdim onu. Bende buradan okudum biraktigini

merhaba. azat a ben de gittim aylar önce.tavsiye üzerine gitmiştim ama çok tatmin etmemişti çıkışta. bana hatta evlenmiş ayrılmış 1 oğlan cocugu olan biryle tanışçaksın sevgili olucaksınız demişti. ben çocuklu birini düşünmediğim için salladı gibi düşünmüştüm sonra yaz başı biriyle tanıştım sevgili olduk bana kendini çocuğum yok die tanıtmıştı meğer boşanmış ve cocugu varmış o zaman bir ampul yandı kafamda adam bilmiş resmen dedim :)

yaz ortasında yine kemeraltında aysel cafe die bir yer var, aysel atasan die bir kadın bakıyor sanırım sahibi. beyaz tv de falan bir çok programa katılmış kişisel gelişim uzmanı olarak bakabilirsiniz you tube dan :) ilk gidişimizde bana hayatımda ilk defa bir kadın isim verdi öyle harf falan değil isim yani bildiğiniz :) çok çok şaşırdım barışçaksınız o insanla falan dedi gerçekten de barıştık bir süre sonra. keza diğer arkadasıma da isim verdi o fazlasıyla etkilendiği için tarot artı durugörü baktırdı.300 tl ödedi eger baktıracaksanız sadece kahve falına baktırın çok gereksiz diğerleri.
biz tabi isim falan söyleyince aradan bir zaman geçti tekrar gittik bu sefer hiçbirşey tutturamadığı gibi acayip baskı yaptı tarot bakayım kısmetinizi açayım yok eski sevgilinizi bağlayayım ve ucuk rakamlar isitiyor bunların karşılığında. çok rahatsız edici idi. giderseniz sakın bunlardan etkilenmeyin derim.

Alsancakta cafe 232 var google dan telefonunu bulabilirsiniz. Bir sorun isterseniz. Gelecek ile ilgili çok ütopik şeyler söyledi pek inandırıcı gelmedi. Ama anda ve geçmişte iyiydi. Birileriyle konuşuyor fal bakarken. Biraz etkilendim sonrasında.

Teşekkür ederim

Ben 232 cafe diye buldum googledan ama Daisy cafe çıktı fal için Azat varmış dedim bizle çalışmıyor dediler.232 cafe googleda aratınca artık kapalı diyor nerde çalışıyor acaba Azat.

232 cafe yeni bir yere taşınmış. Yine kıbrıs şehitleri caddesinde. Korona gelmeden sağ tarafta meyhanecilerin olduğu bir sokak var. Oraya sapıp ilk dağdan giriyorsunuz. Bende telefonu yok ama arkadaşlar googledan bulmuştu.

Teşekkur ederim aslında telefonu olsa o gün orda mı diye randevu alınıp gidilirdi ama bulamadım malesef.Birde Azad kahve falı bakıyor mu yoksa sadece tarot mu ve tarot ne kadara bakıyor acaba.

Bana numarasını cerir misiniz lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…