İzmir'deki Falcılar

Beğenmediğimi söylemiştim ama Necco Hilal'in dediği bir şey çıktı, Fısıltı Ömer geçmişte iyi anladığım kadarıyla.

Sizin baktırdığınız bilemiyorumm ama fısıltı cafe de canan varr ama bende telf yok internetten bulabilirsiniz fısıltı cafe yazıp

Herkese merhaba,
Kizlar bir sey soracagim.
Ben seneleeeer once Daisy Cafe ya da Mujgan Cafe miydi hatirlamiyorum ( Leman’in karsisindaydi, Kibris Sehitlerinde) orda Murat’a (ismi Murat hatirladigim kadariyla) fal baktirmistim, cok ilginc bir kac sey soylemisti ve ben de yasadim onlari, fali pek hatirlamiyorum ama bildigi bir kac sey icin yeniden gitmek istiyorum.
Nerde oldugunu bilen varsa, fiyatini falan, yazabilirseniz cok sevinirim.
Tesekkur ederim simdiden

Buarada ben de biraz tecrubelerimi paylasmak isterim;
Alsancak cafe Fiesta - Canan
8-9 senedir birkac kez gittim, cok ilginc seyleri bildigi icin ( anlik ama ) memnun kaldigimdan zaman zaman gittim. Hatta yakin gelecek konusunda da iyiydi ama bazi seyleri cok salliyor. Eskisi gibi degil artik.
Alsancak Cafe Fiesta - Cenk
Sanirim 5-6 sefer baktirmisimdir, anlik yorumlarini tutarli bulmustum ama gelecek ile ilgili tahminleri fos cikti.
Adanali Sevinc Abla - Bornova
Yaklasik 1 senedir zaman zaman gidiyorum. Cok sevecen ve anac birisi, gecmiste ve anlik durumlarda cok guzel yorum yapiyor, hisleri kuvvetli ama kendi hayat felsefesini cok katiyor sanki, bir de kisa bakiyor malesef
Kizlaragasi - Fisilti Cafe - Surekli sapka ya da bere takan uzun boylu erkek bir falci - ismini hatirlayamadim..
Cok hizli konusuyor, ama simdiki zaman ve icerisinde bulundugum ruh halini cok guzel tasvir etti, 1 sene olmadi gideli ama toplam 4 kez falan gittim saniyorum. Ama evli olmama ragmen, bir kac ay kadar sonra evlilik olabilir demisti

Yorumlarim bu kadar,

Pasaklı birseni çok met ediyorlardı 2012 den beri duyarım ismini. O zamanlar yaşım küçük olduğu için gidemiyordum geçen sene gitmek nasip oldu. Hiç met ettikleri gibi bir şey yok. hiç bir dediği çıkmadı. boşuna o kadar yol çekip para verdim. iyi ve tatlı bir kadın ama sanırım artık yaşlandığı için eskisi gibi bakamıyor.

Merhaba biraz yukarıya Muratı yazmıştım kafe açmış kendisine 233kafe diye 0232 421 3 232

Önemli değil
Eğer 232 kafeyi gitmeyi düşünürseniz Azad bey var tarat bakıyor tavsiye ederim murattan çok daha iyi
Merhaba
Ben Murat Beye baktirdim , Azad Bey oldugunu bilmiyordum. Azad Bey gozluklu mu acaba?
Murat’in hal ve hareketleri beni biraz gerdi acikcasi.. Bir daha baktirmayi dusunmuyorum.

Merhaba
Ben Murat Beye baktirdim , Azad Bey oldugunu bilmiyordum. Azad Bey gozluklu mu acaba?
Murat’in hal ve hareketleri beni biraz gerdi acikcasi.. Bir daha baktirmayi dusunmuyorum.
Merhaba yok gözlüklü olan kafenin işletmecisi azad dediğğm kişi 45 yaşlarında parmağında büyük bir yüsük takıyor ve buda giriş katında oda var orada bakıyor ama gerçekten çok iyi bakıyor

Aynalı mı bilmem ama bi Emel var. Kemalpaşa dan Atatürk mahallesine gelmiş. Şimdi döndü yine Kemalpaşa ya. Bakıyor hala. İstersen telefonu var bende
Merhaba
Memnun kaldiniz mi bu kisiden?
Evde mi bakiyor? Bir de son sorum, ne fali bakiyor ?
Tesekkurler

Numarasını gönderebilir misiniz acaba

Arkadaşlar polat cafede gülsüm vardı daha önceden iki kez baktirdim çokta güzel bakti dedigi hersy cikti fakat ordan ayrılmış şuan nerede olduğunu bilmiyorum bilen varsa yazabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…