Kendine kafe açtı 232 cafe instagramda mrtvrl83 bakabilirsiniz aynı kişimi diyeMerhaba kızlar.
Daha önce Daisy kafefe çalışmış olan Murat şuan nerede bilginiz var mı?
Sizin baktırdığınız bilemiyorumm ama fısıltı cafe de canan varr ama bende telf yok internetten bulabilirsiniz fısıltı cafe yazıpMerhaba, kemeraltında kahveci ömer ustada canan adında bir hanıma baktırdım iki kere. Şimdi izmirde değilim. Orayı aradım çıktığını söylediler. Sizin dediğiniz canan o olabilir mi ? Kaç gündür ona ulaşmaya çalışıyorum
Merhaba biraz yukarıya Muratı yazmıştım kafe açmış kendisine 233kafe diye 0232 421 3 232Herkese merhaba,
Kizlar bir sey soracagim.
Ben seneleeeer once Daisy Cafe ya da Mujgan Cafe miydi hatirlamiyorum ( Leman’in karsisindaydi, Kibris Sehitlerinde) orda Murat’a (ismi Murat hatirladigim kadariyla) fal baktirmistim, cok ilginc bir kac sey soylemisti ve ben de yasadim onlari, fali pek hatirlamiyorum ama bildigi bir kac sey icin yeniden gitmek istiyorum.
Nerde oldugunu bilen varsa, fiyatini falan, yazabilirseniz cok sevinirim.
Tesekkur ederim simdiden
Ayy gormemisim.Merhaba biraz yukarıya Muratı yazmıştım kafe açmış kendisine 233kafe diye 0232 421 3 232
Önemli değilAyy gormemisim.
❤cok tesekkur ederim!
MerhabaÖnemli değil
Eğer 232 kafeyi gitmeyi düşünürseniz Azad bey var tarat bakıyor tavsiye ederim murattan çok daha iyi
Merhaba yok gözlüklü olan kafenin işletmecisi azad dediğğm kişi 45 yaşlarında parmağında büyük bir yüsük takıyor ve buda giriş katında oda var orada bakıyor ama gerçekten çok iyi bakıyorMerhaba
Ben Murat Beye baktirdim , Azad Bey oldugunu bilmiyordum. Azad Bey gozluklu mu acaba?
Murat’in hal ve hareketleri beni biraz gerdi acikcasi.. Bir daha baktirmayi dusunmuyorum.
Nerde bu cafe tam olarak ?Merhaba biraz yukarıya Muratı yazmıştım kafe açmış kendisine 233kafe diye 0232 421 3 232
Alsancak ora lahmacunu geçince ilk sokaktan sağa dönersenizNerde bu cafe tam olarak ?
Nerde bu cafe tam olarak ?
Telefonla aradığınızda tarif ediyorlar Alsancakta 35 lik meyhanenin sokağında yeri
Murat yıllar önce benim tüm yaşayacaklarımı bilmşti nerde açmış falcıMerhaba biraz yukarıya Muratı yazmıştım kafe açmış kendisine 233kafe diye 0232 421 3 232
Bu toprak önceden alsancakta eflatun kafede calısan toprak mı kursun fln döküyordu biz onu arıyoruz bulamadık kızlar bilen varsa yardım lütfenKızlar His cafe toprağa fal baktıran varmı aranızda memnun kaldınızmı
MerhabaAynalı mı bilmem ama bi Emel var. Kemalpaşa dan Atatürk mahallesine gelmiş. Şimdi döndü yine Kemalpaşa ya. Bakıyor hala. İstersen telefonu var bende
Evde bakan iyi bir falcı biliyorum çok tatlı ve gerçekten hisleriyle bakıyor adı Emine numarasını isterseniz size mesaj atabilirim burda bi kaç kişi adını sormuştu hatta bende gönderdim ve memnun kaldılar bilginiz olsun...
Evde bakan iyi bir falcı biliyorum çok tatlı ve gerçekten hisleriyle bakıyor adı Emine numarasını isterseniz size mesaj atabilirim burda bi kaç kişi adını sormuştu hatta bende gönderdim ve memnun kaldılar bilginiz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?