peri hanımdı yanlış hatırlamıyorsam isim hafızam cok ıyı degil cok falcı gezdim belki sayıları 90 olmuşturKime baktırmıştınız merak ettim
Telefonla bakıyor mu peki varsa iletişim numarasını alabilir miyimperi hanımdı yanlış hatırlamıyorsam isim hafızam cok ıyı degil cok falcı gezdim belki sayıları 90 olmuştur
Fısıltı cafe kemeraltındaki mustafaya bir kez kahveye baktırmıştım, geleceğe ait söyledikleri çok çıktı, geçende aynı cafeye uğradım ama ayrılmış oradan maalesef .bence ücret ne kadar yüksekse fal yeteneği azalıyor, çünkü bu sonuçta hislere dayanıyor , çok ticarete dökülünce bence bakım kalitesi düşüyor
Gece gece aklıma geldin nasıl çıktı mı falınız hoş daha yeni daha ayın 1 oldu amaYok telefonda baktirdim
Ekim icin bir sey soyledi, Temmuz sonu ve Agustos basi icin bir seyler dedi. Mutlaka yazarim
İsim veriyor mu? Tarih olaylar vbPembe hanımı bende tecrübe ettim.Sadece havam değil hayatım düzeldi..şarlatanlıktan ve umut tacirliğinden uzak..iyi niyetli..sakin ama sarsıcı nokta atışları var..yolunuz düşerse gidin demeyeceğim yolunuz düşsün...cafe bahane...pembe..
Evet, biraz öyle bi tip. Nokta 1 2 şey söylüyor, gerisi 5 dakika içinde savıyor işte. Ama zaten hayatımda çok hareket olmadığı için bana yetti nokta atışları.Rezalet bir fal deneyimi yaşamak istiyorsanız falci Selim'e gidin. 5 dk süren falda ezberlenmiş şeyleri söyleyip duruyor. Kafanda başka bir erkek mi var? Devlet dairesi, miras vs. Yok yok dedikçe sallamaya devam.
Aynalı mı bilmem ama bi Emel var. Kemalpaşa dan Atatürk mahallesine gelmiş. Şimdi döndü yine Kemalpaşa ya. Bakıyor hala. İstersen telefonu var bendeYaaa ben hala bulamadım aynalı emel in numarasını bilen, giden yok mu kızlar
Murata baktırdım. Bilmiyor diyemem ama bana çok da gelecek anlatmamıştı. Geçiştirme gibi bi fal olmuştu yani. Ben de böyle tek tek cevap yazıyorum okudukçaDaisy cafede kaana fal baktıran oldumu birde eskiden daisyde çalışan murata
Merhaba, kemeraltında kahveci ömer ustada canan adında bir hanıma baktırdım iki kere. Şimdi izmirde değilim. Orayı aradım çıktığını söylediler. Sizin dediğiniz canan o olabilir mi ? Kaç gündür ona ulaşmaya çalışıyorumBenn baktırdimm herkese göre degişiyor tesbitleri ama bana nokta atişları yaptı ben yanından memnun ayrıldımm. Geleçek için söylediklerinde ise bi kaçtane olan şeyy var
Canım Bu mesajların en başında da geçiyor ismi, acaba aynı kişi miAtakent bostanlıda bir falcı var adı Emine istersen numarasını verebilirim evinde bakıyor ama efsane fal bakıyor benden söylemesi
Kemeraltı'nda fısıltı cafe'de bi canan var galiba o olabilir belkiMerhaba, kemeraltında kahveci ömer ustada canan adında bir hanıma baktırdım iki kere. Şimdi izmirde değilim. Orayı aradım çıktığını söylediler. Sizin dediğiniz canan o olabilir mi ? Kaç gündür ona ulaşmaya çalışıyorum
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim öncelikleKemeraltı'nda fısıltı cafe'de bi canan var galiba o olabilir belki
Bilmiyoyorum burda sorulunca arkadasa sordum :)Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim öncelikleevet fısıltı cafe de canan hanım varmış. Sizin dediğiniz Canan hanımın bir sosyal medya hesabı vs var mı bildiğiniz. En azından o mu değil mi anlarım. İzmirde olsam köşe bucak arardım ama değilim maalesef
bahsedecegim kisi telefondan bakiypr. Hatay'dan Kader hanım. Ben cok memnunum kendisinden sahsenBurada önerilen Kişiler arasından bir liste yapacağım
Tek tek hepsine gidip puanlama yapacağım burdan
Varsa bu mesajımı alıntılayarak önerileri ya da merak ettiğiniz kişileri yazabilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?