İzmir'deki Falcılar

yine buradaki yorumlardan his cafeden batuya fal baktırdım ancak hiçbir şey bilemedi. tarot kartlarına yoğunlaşıp doğru dürüst yorum yapsa belki tutturacak ama bunun yerine sizden mümkün olduğunca kişisel bilgilerinizi sorup onlara yönelik tahminlerde bulunuyor. eğer tahminlerine doğru derseniz fal sonuna kadar aynı tahminler üzerinden yorum yapıyor. öyle bir şey yok derseniz de sanki o tahmini hiç yapmamış gibi başka tahminlere geçiyor. hatta bir önce ettiği tahminin tam tersini bile söylüyor. ta ki siz, evet doğru diyene kadar. kısacası beğenmedim. yalnız belli ki mümkün olduğunca gelen kişileri memnun etmeye çalışıyorlar. öyle çok saygısız bir durumla da karşılaşmadım. müşteriyi memnun etme çabalarından dolayı baktırabilirsiniz.

Ben sordum oradan geçerken mustafa artık bakmıyormuş fal

Herkese merhaba Ben kemeraltında bu sene iki kere Kemeraltında Kahveci Ömer Ustada Canan adından bir hanıma fal baktırdım. Artık İzmirde yaşamıyorum. Orayı telefonla aradım Canan hanımın ayrıldığını söylediler. Ama hiç bir şekilde nereye gittiğini telefon numarasını soyismini bile vermediler bilmiyoruz dediler. Tabi ki yalan. Ama benim bu kadına ulaşmam lazım arkadaşlar. İki kere fal baktırdım ikisinde de ağlayarak çıktım ama ne söylediyse çıktı. Uzun vadede yani gelecekle ilgili söylediklerini bilemem ama şimdiki zaman ve sonucunda olacakları çıktı. Ve benim ona kesin ulaşmam lazım. İnternet sosyal medya bakmadığım araştırmadığım yer kalmadı. Orası meşhur bir yer. İlla ki birileri biliyordur. KAHVECİ ÖMER USTA. KEMERALTI. İSMİ CANAN. Arkadaşlar lütfen yardımcı olun çok mutlu olacağım

Rezalet bir fal deneyimi yaşamak istiyorsanız falci Selim'e gidin. 5 dk süren falda ezberlenmiş şeyleri söyleyip duruyor. Kafanda başka bir erkek mi var? Devlet dairesi, miras vs. Yok yok dedikçe sallamaya devam.
Evet, biraz öyle bi tip. Nokta 1 2 şey söylüyor, gerisi 5 dakika içinde savıyor işte. Ama zaten hayatımda çok hareket olmadığı için bana yetti nokta atışları.

Daisy cafede kaana fal baktıran oldumu birde eskiden daisyde çalışan murata
Murata baktırdım. Bilmiyor diyemem ama bana çok da gelecek anlatmamıştı. Geçiştirme gibi bi fal olmuştu yani. Ben de böyle tek tek cevap yazıyorum okudukça yıllar içinde denk geldikçe gittiklerim bunlar

Benn baktırdimm herkese göre degişiyor tesbitleri ama bana nokta atişları yaptı ben yanından memnun ayrıldımm. Geleçek için söylediklerinde ise bi kaçtane olan şeyy var
Merhaba, kemeraltında kahveci ömer ustada canan adında bir hanıma baktırdım iki kere. Şimdi izmirde değilim. Orayı aradım çıktığını söylediler. Sizin dediğiniz canan o olabilir mi ? Kaç gündür ona ulaşmaya çalışıyorum

Kemeraltı'nda fısıltı cafe'de bi canan var galiba o olabilir belki

Kemeraltı'nda fısıltı cafe'de bi canan var galiba o olabilir belki
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle evet fısıltı cafe de canan hanım varmış. Sizin dediğiniz Canan hanımın bir sosyal medya hesabı vs var mı bildiğiniz. En azından o mu değil mi anlarım. İzmirde olsam köşe bucak arardım ama değilim maalesef

Ben Bilmiyoyorum burda sorulunca arkadasa sordum :)

Kızlar İzmir’de evde bakan biri var mı acaba bildiğiniz
Cafe istemiyorum

Burada önerilen Kişiler arasından bir liste yapacağım
Tek tek hepsine gidip puanlama yapacağım burdan

Varsa bu mesajımı alıntılayarak önerileri ya da merak ettiğiniz kişileri yazabilirsiniz :)

Merhaba kızlar.

Daha önce Daisy kafefe çalışmış olan Murat şuan nerede bilginiz var mı?

Burada önerilen Kişiler arasından bir liste yapacağım
Tek tek hepsine gidip puanlama yapacağım burdan

Varsa bu mesajımı alıntılayarak önerileri ya da merak ettiğiniz kişileri yazabilirsiniz :)
bahsedecegim kisi telefondan bakiypr. Hatay'dan Kader hanım. Ben cok memnunum kendisinden sahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…