Destina ya ben 2-3 sene önce gittim , hiç birşey çıkmadı . Bir de çok övmüşlerdi belki benimle enerjisi tutmadı diycem ama arkadaşımda da patladı
Yok kuzu baktırdığım an biliyormuş gibi gözüküyordu ama foş cikti
Selam kızlar bomba gibi Falcılar geri döndüm
Efsun kafe ateş telefonda bakıyor mu?Bu aralar favorim ateş efsun cafede tavsiye ederim tarihler genelde tutuyor ve çok geleceğe bakmıyor şu anla ilgili güzel yorumları var Hatt biliyor yNi
Du fiesta da anıl var o da çoğu şeyi bildi Ba tarihler verdi bekliyorum yorumları beni tanımadığı halde çok tutarliydi
DHa çok varda tavsiye etmediğim kişileri karalamamAk adına yorum yapmıyorum.
Kumru'yu önermiyorum canım.Kizlaragasi destina kafedeyim ilk kez geldim, kumru diye birini iki saattir bekleyenler var burda. Tavsiyelerinize acigim kizlar
Kumru'yu önermiyorum canım.
Bence Destina'ya baktır. Bildiği şeyler olmuştu ileriye dönük ve anı da biliyor.
Kime baktıracaksınız?Destina pazar gunleri saat 14:00'da geliyormuş. Valla kafam karışıktı ayagim kahveciler sokagina dondu oyle karambole geldim, baktirdigim kisi icin yorum yapicam. Beklemede kalin canlar.
Bekliyorum merakla:)Destina pazar gunleri saat 14:00'da geliyormuş. Valla kafam karışıktı ayagim kahveciler sokagina dondu oyle karambole geldim, baktirdigim kisi icin yorum yapicam. Beklemede kalin canlar.
Kime baktıracaksınız?
Mehtap biraz uçmuştu son gittiğimde sürekli kahkaha atiyordu, soyledikleri de çıkmadı
Destina kafe icin şöyle bir uygulama yapmışlar yorumdan memnun kalmazsaniz diger falcilara girebiliyormussunuz. Done done tüm falcilari gezebilirsiniz yani :)
Mehtap burç üzerinden bakıyor daha çok o yüzden pek hoşlanmıyorum genel geçer şeyler söylüyor. Destina hic burç sormuyor o yuzden onu daha çok seviyorum.Valla mehtap baktı, fena değildi. En azindan pozitif konuştu, kendisi de pozitifti. Sağlık konusunda isabetli konustu, diğer konularda salladığı yerler de oldu ama yazdıklarını verdi en azindan cikip cikmadigini ordan kontrol edebilirim.
Hangi sevgi?sarışın şişman olan mı?Herkese Merhaba. Daisy Cafedeki Sevgi ayrılmış diyorlar, nereye gittiğini ya da hala fal bakıp bakmadığını bilen var mı acaba?
Canım beklentini karşılayacağını düşğnmüyorum onun...destinadaki mehtap a gittim ben de dün,deneyebilirsin tatlı biri,isabetli yorumları oldu...bir de enginar cafedeki nurhan ablada iyi ,onu da deneyebilirsinKııızlaaar ya hep merak ettim ama bir türlü giremedim nedense bu pasaklı birisine nasıl? Artık iyi dgl diye duydum ?
Uufff gidecek falcı bulamadım yiaaaahh
Fırsat bulduğumda bari mehtapı denerimCanım beklentini karşılayacağını düşğnmüyorum onun...destinadaki mehtap a gittim ben de dün,deneyebilirsin tatlı biri,isabetli yorumları oldu...bir de enginar cafedeki nurhan ablada iyi ,onu da deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?