Yalniz ben o karistirdigim birgule baktirdim 1 saat once baska bir forumda tavsiyeydi herkesin tersine olumsuz konustu umarim cikmaz :))Ben tavsiye etmiyorum canım:)
Ayol kırk yıllık Osho tarot kartlarını Soho diyen biri Adını Süryani falı yaptı kartların.Yemeyin bu numaraları , Hiç bir yeteneği yok sesini yükseltiyor herkese, Selimden sonra bir de Şiraya gittim Tam rezalet.Yılların ünlü tarotçusu Deşiranın taklidi ismi bile çalıntı Farsçadan anladığı yok İranlıyım diyor.Paranızın kıymetini bilin.Gökçe Izmirin her falcısı değil canım Selim var başka falcı tanımam kızlarağasında Han kafe de mutlaka git derim pişman olmazsın hatta dua edersin tarot ve Süryani falı bakıyor kesinlikle olay
Hıı hıı biz de yedikKızlarr İzmire gittiğimde ben de Deşiraya bi arkadaşımla dedim.Arkadaşıma da banada 29 ay dedi.29 aya kim öle kim kala.Bekar olamama rağmen evlisin ve kız çocuğuna hamilesin dedi.Verdiğim para çok olmadığı için bozmadım.Ünlü biri var falcı değil,Astroloji ve ebced hesabı yapıyor ismini merak edenlere özelden yazabilirim.Efsane ! Herşeyi biliyor
Mehmetcan orda mıydı?arkadaşlar uzun zamandır izmir’de yaşamayan biri olarak bir sorum var size
Tamilla isimli bir hanım vardı eskiden onun yeni yeri hakkında bir fikri olan var mı?
Genel olarak şimdiki hayatinla ilgili birsey soyledi mi soylediyse kendi hayatjnla örtüşüyor muydu? Ilk kez duydum önerir misin?kızlar Esmayı duyan var mi kızlaragasinda gene :) Menekşeye gitmistim Esma var ddiler ona baktirdim begendim simdilik vadeli seyler soyledi ama bilmiyorum nasip :)
ay tanımıyorum onuMehmetcan orda mıydı?
Kesinlikle katılıyorum...kızlarağasında bence harika ,çok iyi dencek biri yok...tercih etmiyorum artık...Kemeraltındaki falcıların çoğu işi ticarete dökmüş kahve diye gidiyorsun yok tarot bakalım Yok sende ağırlık var kurşun dökelim bilmem ne bilmem ne... ay ben 26 yaşındayım ne kurşunu ne büyüsü. Özellikle sevda cafe ve bir kaç yer daha o sokakta dikkat etmek kazım yoksa çarpılırız ::))
Mehtapın enerjisi güzel,şuanı biliyor fakat gelecek tutmamıştı ...his cafede toprak a arkadaşım baktırdı ,bilmişti.kızlarağasındaki gibi ticaret kaygısı olan bi yer değil,samimi bi cafe,uzun bakıyor denenebilir bence ,gelecekle ilgili çıktı mı dedikleri hatırlamıyorum ama...murat a hiç baktırmadım ,çevremdeki gidenlerden iyi değil diye duydum denemedim hiç ama orda cafede otururken kızın biri almanyada duymuş muratı çok iyi diye ,izmire gelince de baktırmaya gelmiş ,şaşırmıştımKizlar selam.
En son Mujgan’a gitmeyecegim demistim ama seytan durttu sanirim 5 ay sonra gittim yine. Eski performani yok. Cok sacma bir cumle oldu ama tanidikca mi vasatlasiyor performanslar bilmiyorum. Zaman icinde cogu seyi ogreniyorlar sonucta hakkimizda. Daisy’deki Mujgan’dan bahsediyorum bu arada.
Bugun Arda niyetiyle gittim Neco’nun yerine ama yokmus. Sorunlari var dediler ne kadar dogru bilmiyorum.
Ordan Niyazi’nin Yeri’ne gectim Menekse icin. Ilk defa deneyimledim ama begendim. Ana iliskin ve kisilik yorumlari nokta atisiydi. Gelecekle ilgili seyler de soyledi. Tarih de verdi gorecegiz bakalim. Yakin zaman icin cikan olursa yazarim buraya. Enerjisi guzel, insanligi guzel. Digeri Ilknur muydu emin degilim isminden. Ona baktirmadim ama onun da yaklasimi guzel gordugum kadariyla.
Bugun icin 1-2 yere daha ugrayacaktim ama Menekse bayagi tatmin ediciydi o yuzden ihtiyac duymadim.
Ilerleyen zamanlarda Cadi Cafe Ferhat, His Cafe Toprak, Daisy Sevgi ya da Murat ve Destina’nin yeri Mehtap var aklimda. Ne zaman giderim bilmiyorum tabii ama deneyimlersem yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?