İzmir'deki Falcılar

Gökçe Izmirin her falcısı değil canım Selim var başka falcı tanımam kızlarağasında Han kafe de mutlaka git derim pişman olmazsın hatta dua edersin tarot ve Süryani falı bakıyor kesinlikle olay
Ayol kırk yıllık Osho tarot kartlarını Soho diyen biri Adını Süryani falı yaptı kartların.Yemeyin bu numaraları , Hiç bir yeteneği yok sesini yükseltiyor herkese, Selimden sonra bir de Şiraya gittim Tam rezalet.Yılların ünlü tarotçusu Deşiranın taklidi ismi bile çalıntı Farsçadan anladığı yok İranlıyım diyor.Paranızın kıymetini bilin.

Kızlarr İzmire gittiğimde ben de Deşiraya bi arkadaşımla dedim.Arkadaşıma da banada 29 ay dedi.29 aya kim öle kim kala.Bekar olamama rağmen evlisin ve kız çocuğuna hamilesin dedi.Verdiğim para çok olmadığı için bozmadım.Ünlü biri var falcı değil,Astroloji ve ebced hesabı yapıyor ismini merak edenlere özelden yazabilirim.Efsane ! Herşeyi biliyor

Hıı hıı biz de yedik

Izmir de iyi bir Falci var mi bilmiyorum ama Alsancakta Roman Teyzeler beni bayaa korkuttular. Elimi bir tuttu son 1 sene icinde yasadigim seyleri bir bir yüzüme söyledi. He birde Ikizlerin olacak evlendikten sonra dedi (yanimda da yeni cikmaya basladigim cocuk vardi ve kendisinin ikizi var!!) ben ki Faldan, Falcilardan Medyumlardan tirsan biri olarak o an nasil korktum anlatamam ezbere konusan bol keseden sallayan Cicekci Teyzelerimiz baya gelistirmisler kendilerini ya da atti tuttu bu sefer

Babacan cafe var kemeralrında orda buğra isminde bir falcı var , ben de kuzenim de baktırdık , genel durum yorumları çok isabetliydi , her şeyi bildi diyebilirim. Gelecek ile ilgili söylediklerinden de genel olarak umutluyum , söylediği bir şey çıktı diğperlerinin zamanı var. Aklınızda olsun denemek isterseniz. Dedesinden el almış enerjisini de beğendik valla biz, pek kart kahve bakmıyor gönül gözüm açık dedi , giden deneyen var mı başka ? :)

arkadaşlar uzun zamandır izmir’de yaşamayan biri olarak bir sorum var size
Tamilla isimli bir hanım vardı eskiden onun yeni yeri hakkında bir fikri olan var mı?

kızlar Esmayı duyan var mi kızlaragasinda gene :) Menekşeye gitmistim Esma var ddiler ona baktirdim begendim simdilik vadeli seyler soyledi ama bilmiyorum nasip :)

kızlar Esmayı duyan var mi kızlaragasinda gene :) Menekşeye gitmistim Esma var ddiler ona baktirdim begendim simdilik vadeli seyler soyledi ama bilmiyorum nasip :)
Genel olarak şimdiki hayatinla ilgili birsey soyledi mi soylediyse kendi hayatjnla örtüşüyor muydu? Ilk kez duydum önerir misin?

fena degildi ama su an ne dedigini hatirlamiyorum 1 ay onceydi ama digerleri gibi agzindan soru alip da yapmiyor bunu direk söylüyor mesela az bisey soyledigi bi konu vardi icime sinmedi tekrar dönecegim bu konuya ddi. ben sevdayi cok seviyorum her ne kadar cikmiyo bilmem ne deseler de ya bana iki defa gittim ayni sekilde ayni cumleleri kullandi kisi isimlerine kadar sizlerden birine de bu oldu mu?

Kizlar selam.

En son Mujgan’a gitmeyecegim demistim ama seytan durttu sanirim 5 ay sonra gittim yine. Eski performani yok. Cok sacma bir cumle oldu ama tanidikca mi vasatlasiyor performanslar bilmiyorum. Zaman icinde cogu seyi ogreniyorlar sonucta hakkimizda. Daisy’deki Mujgan’dan bahsediyorum bu arada.

Bugun Arda niyetiyle gittim Neco’nun yerine ama yokmus. Sorunlari var dediler ne kadar dogru bilmiyorum.

Ordan Niyazi’nin Yeri’ne gectim Menekse icin. Ilk defa deneyimledim ama begendim. Ana iliskin ve kisilik yorumlari nokta atisiydi. Gelecekle ilgili seyler de soyledi. Tarih de verdi gorecegiz bakalim. Yakin zaman icin cikan olursa yazarim buraya. Enerjisi guzel, insanligi guzel. Digeri Ilknur muydu emin degilim isminden. Ona baktirmadim ama onun da yaklasimi guzel gordugum kadariyla.

Bugun icin 1-2 yere daha ugrayacaktim ama Menekse bayagi tatmin ediciydi o yuzden ihtiyac duymadim.

Ilerleyen zamanlarda Cadi Cafe Ferhat, His Cafe Toprak, Daisy Sevgi ya da Murat ve Destina’nin yeri Mehtap var aklimda. Ne zaman giderim bilmiyorum tabii ama deneyimlersem yazarim.

Daisy Sevgi'den ben memnun kalmamıştım. Ana ilişkin önemli şeyleri dahi bilememişti. Falın toplamında bildiği bir şey olmadı da diyebilirim. Ama enerji işi tabii başkalarına nasıldır bilemem.

Ben geçenlerde kızlar ağasıhanında baktırdım bir de bir dünya para verdim beğenmedim
Cafenin adını hatırlayamadım şimdi yanılmıyorsam Babacan Asiye diye bir kadın sırf laf kalabalığı vır vır vır hiç birşey anlamadım. Sonra k.sehitlerinde bir cafe ye gittim keza cafe adını unuttum çünkü bakmıyorum
Yeliz diye bir kadına su falı baktırdım ve memnun kaldım . Yani en azından benim evin içini dışını benden iyi biliyordu
Dedikleri çıkar mı bilemem ama tanıdığım bir kaç kötü niyetli kişileri iyi tarif etti
Bakalım bir ara yine giderim

Kemeraltındaki falcıların çoğu işi ticarete dökmüş kahve diye gidiyorsun yok tarot bakalım Yok sende ağırlık var kurşun dökelim bilmem ne bilmem ne... ay ben 26 yaşındayım ne kurşunu ne büyüsü. Özellikle sevda cafe ve bir kaç yer daha o sokakta dikkat etmek kazım yoksa çarpılırız ::))

Kesinlikle katılıyorum...kızlarağasında bence harika ,çok iyi dencek biri yok...tercih etmiyorum artık...

Mehtapın enerjisi güzel,şuanı biliyor fakat gelecek tutmamıştı ...his cafede toprak a arkadaşım baktırdı ,bilmişti.kızlarağasındaki gibi ticaret kaygısı olan bi yer değil,samimi bi cafe,uzun bakıyor denenebilir bence ,gelecekle ilgili çıktı mı dedikleri hatırlamıyorum ama...murat a hiç baktırmadım ,çevremdeki gidenlerden iyi değil diye duydum denemedim hiç ama orda cafede otururken kızın biri almanyada duymuş muratı çok iyi diye ,izmire gelince de baktırmaya gelmiş ,şaşırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…