İzmir'deki Falcılar

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Falcı değilde hoca tarzı biri lazım. Büyü bozmak için bildiğiniz iyi biri varsa söyler misiniz

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Falcı değilde hoca tarzı biri lazım. Büyü bozmak için bildiğiniz iyi biri varsa söyler misiniz

Büyü,hacı,hoca meselelerine hiç bulaşmayın derim. Zaten forumda bu tarz konular hakkinda konuşmak yasak.

şuan ki yorumları cok güzeldi ama dün baktırdım bakalım temmuz 20sinden sonra bir seylerin düzeleceğini söyledi beklemedeyim
suan ki yorum ve enerjisini begendim
kızlaragasında enginar cafede
eger 20 sinden sonra duzene girerse yaz bize ozeldenbya da burdan gideriz :)

Arkadaşlar merhaba. Şuanı iyi bilen falcı tavsiyeniz var mı? Müjgan cafe tüline baktırıyordum ama artık hastaymış çalışmıyormuş çok üzüldüm

Az önce Sevdam cafeden çıktım daha önce orda sevda ve barışa fal baktırmıştım sevda eskisi gibi değil işi ticarete dökmüş artık Barış desen hiçbir halttan anladığı yok. Yeni biri vardı Aynur oradaki görevlilerin övmesi nedeniyle baktırayım dedim efsane bir falcı şok olacaksın bana teşekkür edeceksin çıkarken dedi çalışan çocuk. Sonuç berbatttt ötesi 35 lirama mı yanayım salak yerine konulduğuma mı yanayım bilemedim 10 dk sürmemiştir baktığı fal söylediklerinin fal ile uzaktan yakından alakası yok kendince kişilik analizi yapmaya çalıştı ama o da tırt gidip de pişman olmayın benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…