- 9 Şubat 2017
- 106
- 45
- 28
- 37
Siz gittiniZ mi ?beğendiniz mi?:)Tercih meselesi ve enerji :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz gittiniZ mi ?beğendiniz mi?:)Tercih meselesi ve enerji :)
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Falcı değilde hoca tarzı biri lazım. Büyü bozmak için bildiğiniz iyi biri varsa söyler misiniz
eger 20 sinden sonra duzene girerse yaz bize ozeldenbya da burdan gideriz :)şuan ki yorumları cok güzeldi ama dün baktırdım bakalım temmuz 20sinden sonra bir seylerin düzeleceğini söyledi beklemedeyim
suan ki yorum ve enerjisini begendim
kızlaragasında enginar cafede
düzene girip girmediği yarından sonra belli olacak hepsini yazacağım bakalım.. suana kadar olacak dediği bir sey oldu cıktı bakalım duzelecek mı yarından sonra da.. :)eger 20 sinden sonra duzene girerse yaz bize ozeldenbya da burdan gideriz :)
merakla bekliyorum özelden de yazabilirsin :)düzene girip girmediği yarından sonra belli olacak hepsini yazacağım bakalım.. suana kadar olacak dediği bir sey oldu cıktı bakalım duzelecek mı yarından sonra da.. :)
Ben de öyle:)))merakla bekliyorum özelden de yazabilirsin :)
☺☺☺Ben de öyle:)))
eee son durum ne :)düzene girip girmediği yarından sonra belli olacak hepsini yazacağım bakalım.. suana kadar olacak dediği bir sey oldu cıktı bakalım duzelecek mı yarından sonra da.. :)
çıktı :) dediği gerçekten cıktı..eee son durum ne :)
supersin bulmak istiyorum kendilerini ☺çıktı :) dediği gerçekten cıktı..
helal olsun..
Enginar cafedeki nurhan mı? Ben beğenmedim eğer onu diyorsanArkadaslar bu nurhanin numarasini bilen yok mu?
Evet aynen cikablar olmus diyr okumustum burdan daEnginar cafedeki nurhan mı? Ben beğenmedim eğer onu diyorsan
Evet aynen cikablar olmus diyr okumustum burdan da
Hadi ya artik yatirdim parayi aksam bakacak bakalim cikanlari durumu yazarim bakinca ozamanDaha çok kişilik analizimde falan bulundu benim faldanbeklentim bu olmadığı için beğendiğim söylenemez ama bu tür fallardan hoşlanıyorsanız gidilebilir
Ay ben bi an birgulden bahsediyoruz diye parayi yatirdim demisim forumlari karistirdim :)) oyleyse nurhanin telini arastirmama gerek yok :))Hadi ya artik yatirdim parayi aksam bakacak bakalim cikanlari durumu yazarim bakinca ozaman
Ben tavsiye etmiyorum canım:)Ay ben bi an birgulden bahsediyoruz diye parayi yatirdim demisim forumlari karistirdim :)) oyleyse nurhanin telini arastirmama gerek yok :))