- 9 Nisan 2017
- 16
- 8
- 36
Merhaba,beni bahsettiğiniz kişi ile ilgili bilgilendirebilir misiniz? :)iş yerindeydim. burdan çok sevdiğim bi arkadaşım akrabası bı kadından bahsetti allah bilio ya kadın para kazansın die reklam yapıo sandım. neyse ben izmirdekii herkesi gezmiş buraya da deneyimlerimi yazmış biri olarak kalktım gittim bi umut arkadaşlar kadın gerçekten bal tatlısı sohbet muhabbet olarak fal baktırmaya geçince aldı eline iskambil kartlarını ben şok oldum ilk kez iskambilden fal bakan birini görüyorum çünkü neyse kiminle ilgili şeyler duymak istiosun dedi 2 resim gösterdim. baktıktan sonra başladı konuşmaya eğer bi konuda tereddut edip sordugu soruya yalan veya şaibeli bi cevap verirseniz eminmisin die soruyor söylediği isimler yaşanan ve yaşanacak olaylar insanın duyunca tüylerini diken diken eden cinsten. neyse bana erkek arkadaşımla kavga edeceğimi onun yalanını yakalacağımı söyledi yinede ayrılmayacaksınız eylülde nişan var dedi ben inanmadım allah varya ama 2 gün geçmedi dediği oldu... tabii biz ayrıldık. şuan tamamen bitirdim ben. neyse sonra arkadaşımı götürdüm malesef o çok kötü etkilendi çünkü akşamına söylediği olaylardan birini yaşadı. eğer isterseniz o kişinin de rızasıyla telefonunu verebilirim. ama baştan söyliyim çok etkilenen ve fala göre yaşayan biriyseniz tavsiye etmiyorum. motive olmak için alt tarafı fal işte diye düşünüyorsanız olur.
Ben 1 sene önce gitmiştim sanırım kızlarağası hanının hemen yan sokağında diye hatırlıyorum bende bugün ona gideceğim sanırım başka öneri yapan olmadı henüz:)Kızlar Sevda nerede bakıyor numarası var mı kendisinin ?
Çook sıra oluyor,ben cuma günü gittim saat 2 gibi 5 te sıra gelir dediler vazgeçtim ...baktırısan çıkınca yazar mısın yorumunu:)Ben 1 sene önce gitmiştim sanırım kızlarağası hanının hemen yan sokağında diye hatırlıyorum bende bugün ona gideceğim sanırım başka öneri yapan olmadı henüz:)
Rapunzel:)şuan geldim ve sıra yok şok oldum birazdan gireceğim sana yazarım yorumlarımı:)Çook sıra oluyor,ben cuma günü gittim saat 2 gibi 5 te sıra gelir dediler vazgeçtim ...baktırısan çıkınca yazar mısın yorumunu:)
Ayrıca oralarda enerjisini beğendiğim niyazinin yeri nde menekşe var,polat cafe de fatoş abla var..şuanki durumu biliyorlar çok tatlı insanlar ama gelecek için söyledikleri pek tutmadı..neco cafe de asiye ve senem var,onlar da fena değilBen 1 sene önce gitmiştim sanırım kızlarağası hanının hemen yan sokağında diye hatırlıyorum bende bugün ona gideceğim sanırım başka öneri yapan olmadı henüz:)
Aaaaa nassı yani ...inanılır gibi değil:) bekliyorum meraklaRapunzel:)şuan geldim ve sıra yok şok oldum birazdan gireceğim sana yazarım yorumlarımı:)
Yazacağım çıkınca:)Aaaaa nassı yani ...inanılır gibi değil:) bekliyorum merakla
Eee yazmadın:))Yazacağım çıkınca:)
Valla baya sıcaktı şimdi eve geldim ancak yazabiliyorum:) bir kere 10 dk bakıyor ve cok kısa bana göre 30 tl kızlar bir fal bir kahve.ama dedikleri geleceklede ilgili geçmişlede ...tek eksiği kısa olması gelecekle ilgili yakın bir tarih verdi bakalım 26sında tutarsa editlerim burayı:)Eee yazmadın:))
Kızlar sevda telefonda da bakıyormuş ama 60₺ dediler. Verilir mi sizce ?Valla baya sıcaktı şimdi eve geldim ancak yazabiliyorum:) bir kere 10 dk bakıyor ve cok kısa bana göre 30 tl kızlar bir fal bir kahve.ama dedikleri geleceklede ilgili geçmişlede ...tek eksiği kısa olması gelecekle ilgili yakın bir tarih verdi bakalım 26sında tutarsa editlerim burayı:)
Hayır tabikide:) 60lık bir hatun değil verme o parayıKızlar sevda telefonda da bakıyormuş ama 60₺ dediler. Verilir mi sizce ?
Sağol canım. O kadar çok para kaptırıyoruz ki. Bir de anlamadığım şey telefondan baktırmak neden daha pahalıHayır tabikide:) 60lık bir hatun değil verme o parayı
Eee yazmadın:))[/QUOTE
tamam bakalım :) inşallah iyi olur her şey senin içinValla baya sıcaktı şimdi eve geldim ancak yazabiliyorum:) bir kere 10 dk bakıyor ve cok kısa bana göre 30 tl kızlar bir fal bir kahve.ama dedikleri geleceklede ilgili geçmişlede ...tek eksiği kısa olması gelecekle ilgili yakın bir tarih verdi bakalım 26sında tutarsa editlerim burayı:)
Bence de verme ...5-10 dakika için değmez derimSağol canım. O kadar çok para kaptırıyoruz ki. Bir de anlamadığım şey telefondan baktırmak neden daha pahalı
Tarot da uzun bakıyorlar kahvede pek uzun bakan rastlamadım ... ama gerçi bizimle ilgili olmayan şeyleri söyleyip falı uzatmaktansa kısa ve öz bakmasını tercih ederim:)Çok afedersin canım ama ne kadar soksak o kadar kardır diye düşünüyor bunlar herhalde:) ayda bir kez belki 2 ayda bir kez fal damarım kabarıyor benimde eğlence de olur diye gidip araştırıp baktırıyorum ama işte artık yeni kişiler bulmalı uzun bakan kalmadı artım
Bence baktırılır baktırılmaz değil kesinlikle sadece süre çok az 10 dk flan bakıyor .banada tarih verdi tutarsa helal olsun dicem:)Sabah sevdam cafeye gittim..2 kişi vardı sıra bekleyen,yıllarca önce gitmiştim dediği çıkmıştı biraz rötarlı olarak..şimdi gittiğimde de beğendim bence kadın biliyor..sadece taş muhabbeti yaptı bana da ben de almak istemedim tamam dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?