Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Du Fiestadaki sevgi ye gitmiştik,sen yazınca hatırladım,fena değildi ,kötü diyemem,arkadaşıma daha çok bilmişti...ama Daisy deki sevgi daha uzun bakıyor ve bence çok daha iyi ,enerjisini seviyorum ,gidiyorum arada ona ... ikisini de dene ama Daisydekinden başla:))yorumunu yazmayı unutma,gidersen:)Daisy'deki Sevgi mi daha iyi Cafe Du Fiesta'daki Sevgi mi?
Maalesef öğrenemedim, telefonu da yok. Ben daha önce gidenlerden duymuştum KaanıYerin adını öğrenebildiniz mi acaba? Ya da telefon numarası var mı sizde?
Ben de bilmiyorum, giden eski bir müşterisi tarif etti ama gitmedim. Alsancak 40 Fincan'daki Berk i bulduktan sonra Kaan'ı arama ihtiyacım olmadı. Ama yerini izini bulan ses etsinKızlarağasında halkbank nerde ki?
Bu dediğiniz Berk önceden Kemeraltı Neco Cafe'de olan Berk mi?Ben de bilmiyorum, giden eski bir müşterisi tarif etti ama gitmedim. Alsancak 40 Fincan'daki Berk i bulduktan sonra Kaan'ı arama ihtiyacım olmadı. Ama yerini izini bulan ses etsin
Tsk ederim Cnm İzmir'e geldiğim zaman baktıracağım ikisine de. Bir de Pasaklı Birsen'le Belevili Bedriye'yi soracaktım. Bir bilgin var mı onlarla da ilgili?Du Fiestadaki sevgi ye gitmiştik,sen yazınca hatırladım,fena değildi ,kötü diyemem,arkadaşıma daha çok bilmişti...ama Daisy deki sevgi daha uzun bakıyor ve bence çok daha iyi ,enerjisini seviyorum ,gidiyorum arada ona ... ikisini de dene ama Daisydekinden başla:))yorumunu yazmayı unutma,gidersen:)
Pasaklı birseni biliyorum,o eskisi kadar iyi değil diye duydum,ben yıllar önce gitmiştim,o daha çok bir sıkıntı varsa onunla ilgili şunu oku,bunu oku şu pirinci dök,şu elmayı şuraya at gibi şeyler söylemişti,hayatında şu olcak ,bunu yaşayacaksın demiyor,çok sıra vardı bir de,beklentini çok karşışamaz diye düşünüyorum,belevidekine hiç gitmedim,giden bir arkadaşım vardı ona bilemediği için gitmedim ben.biraz da enerjinin uyması ile ilgili sanırım.mesala alsancaktaki sevgiye gitmiş arkadaşım bilemedi hiç dedi şaşırdım bana çıkan şeyleri olmuştu çünkü,sevdaya gideceğim,bir iki hafta sonra,bir arkadaşım onu çok övüyor buaralar,gidersem yazarım buraya:)Tsk ederim Cnm İzmir'e geldiğim zaman baktıracağım ikisine de. Bir de Pasaklı Birsen'le Belevili Bedriye'yi soracaktım. Bir bilgin var mı onlarla da ilgili?
Tsk ederim Cnm Alsancak'taki Sevgi dediğin hangisi? Daisydeki mi Du Fiesta mı?Pasaklı birseni biliyorum,o eskisi kadar iyi değil diye duydum,ben yıllar önce gitmiştim,o daha çok bir sıkıntı varsa onunla ilgili şunu oku,bunu oku şu pirinci dök,şu elmayı şuraya at gibi şeyler söylemişti,hayatında şu olcak ,bunu yaşayacaksın demiyor,çok sıra vardı bir de,beklentini çok karşışamaz diye düşünüyorum,belevidekine hiç gitmedim,giden bir arkadaşım vardı ona bilemediği için gitmedim ben.biraz da enerjinin uyması ile ilgili sanırım.mesala alsancaktaki sevgiye gitmiş arkadaşım bilemedi hiç dedi şaşırdım bana çıkan şeyleri olmuştu çünkü,sevdaya gideceğim,bir iki hafta sonra,bir arkadaşım onu çok övüyor buaralar,gidersem yazarım buraya:)
bilmiyorum ki... Daha önce dediğinz yere gitmedim. Ama sakallı, esmer hafif göbekli, hızlı konuşan diksiyonu düzgün biri... bu arada yer chickinn değil doga cafe sokagıymış geçince farkettim. Münire nin 2 yan dükkanı...Bu dediğiniz Berk önceden Kemeraltı Neco Cafe'de olan Berk mi?
Daisy deki sevgi ...Tsk ederim Cnm Alsancak'taki Sevgi dediğin hangisi? Daisydeki mi Du Fiesta mı?
926 sayfa olmuş hala iyi birini bulamamışız:) valla benim birkaç sayfa önce yazdıklarıma bi bak istersen ama sana mutlaka git diyecek biri yok benim açımdanArkadaşlar ben İstanbul'dan yaziyorum. Arkadaşımla İzmir'e gelip biraz gezmek ve fal baktırmak istiyoruz . Bize onerebileceginiz falcıları özelden veya buradan yazarsanız ne iyi olur
Kaan'ı bir süredir ben de arıyorum. Yer yarıldı içine girdi sanki :/Bide kaan nerde tam olarak ya da berk