• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'deki Falcılar

Daisy'deki Sevgi mi daha iyi Cafe Du Fiesta'daki Sevgi mi?
Du Fiestadaki sevgi ye gitmiştik,sen yazınca hatırladım,fena değildi ,kötü diyemem,arkadaşıma daha çok bilmişti...ama Daisy deki sevgi daha uzun bakıyor ve bence çok daha iyi ,enerjisini seviyorum ,gidiyorum arada ona ... ikisini de dene ama Daisydekinden başla:))yorumunu yazmayı unutma,gidersen:)

Kızlarağasında halkbank nerde ki?
Ben de bilmiyorum, giden eski bir müşterisi tarif etti ama gitmedim. Alsancak 40 Fincan'daki Berk i bulduktan sonra Kaan'ı arama ihtiyacım olmadı. Ama yerini izini bulan ses etsin

Geçenlerde alsancak kıbrıs şehitler caddesinde dolaşıyorduk. Fal baktırmak için uygun bir mekan araştırıyorduk. Tam o sırada elinde fal ilanı dağıtan bir çocukla karşılaştık. Bize baya bişeyler anlattı çınar diye bi falcım var adam herşeyi söylüyor dedi. Kampanyam var filan diye bilmezsse para alınmıyor dedi bizde vermeyiz ama dedik çocuk tamam dedi. Gittik cafeye ancak. Adam gerçekten bakıyor ızun yarım saate yakın baktı. Öyle sallatamasyon bakmıyor. Bide en önemlisi insanları sağa sola yatırıyor hemde hiç temas etmeden. Bence gidilip denenebilir cafenin ismini hatırlamıyorum ama ösym bürosu filan vardı alsancakta oranın sokağında. Bide önceden randevu alırsanız beklemzssiniz. Şahsen 3 saat beklediğimiz için söyledim

Kizlar cok oldu girmeyeli bu surecte evet alsancakta cafe du fiestada bi fal baktirmisyjm kemaldi galiba.hayatina jimse girmeyecej demusti bir hafta icinde girdi.alti ay once kutret teyze diye biriyle tanisyim kahve degil yazarak fal bakio.birimile tanisacaksin demisti bas harfi s falan saydi ozelliklerini,o gun bir tasiya bindimnarkadasimla sohbet ederkenntanistim alyinaydir beraberiz.ama evinde bakio ve cok ucuz degil.Gecen aradim saglik sorumlari varmis bakar ji bilmem ama sansinizi denemeye deger70 yaslarinda.

Arkadaşlar ben İstanbul'dan yaziyorum. Arkadaşımla İzmir'e gelip biraz gezmek ve fal baktırmak istiyoruz . Bize onerebileceginiz falcıları özelden veya buradan yazarsanız ne iyi olur

Ben de bilmiyorum, giden eski bir müşterisi tarif etti ama gitmedim. Alsancak 40 Fincan'daki Berk i bulduktan sonra Kaan'ı arama ihtiyacım olmadı. Ama yerini izini bulan ses etsin
Bu dediğiniz Berk önceden Kemeraltı Neco Cafe'de olan Berk mi?

Du Fiestadaki sevgi ye gitmiştik,sen yazınca hatırladım,fena değildi ,kötü diyemem,arkadaşıma daha çok bilmişti...ama Daisy deki sevgi daha uzun bakıyor ve bence çok daha iyi ,enerjisini seviyorum ,gidiyorum arada ona ... ikisini de dene ama Daisydekinden başla:))yorumunu yazmayı unutma,gidersen:)
Tsk ederim Cnm İzmir'e geldiğim zaman baktıracağım ikisine de. Bir de Pasaklı Birsen'le Belevili Bedriye'yi soracaktım. Bir bilgin var mı onlarla da ilgili?

Tsk ederim Cnm İzmir'e geldiğim zaman baktıracağım ikisine de. Bir de Pasaklı Birsen'le Belevili Bedriye'yi soracaktım. Bir bilgin var mı onlarla da ilgili?
Pasaklı birseni biliyorum,o eskisi kadar iyi değil diye duydum,ben yıllar önce gitmiştim,o daha çok bir sıkıntı varsa onunla ilgili şunu oku,bunu oku şu pirinci dök,şu elmayı şuraya at gibi şeyler söylemişti,hayatında şu olcak ,bunu yaşayacaksın demiyor,çok sıra vardı bir de,beklentini çok karşışamaz diye düşünüyorum,belevidekine hiç gitmedim,giden bir arkadaşım vardı ona bilemediği için gitmedim ben.biraz da enerjinin uyması ile ilgili sanırım.mesala alsancaktaki sevgiye gitmiş arkadaşım bilemedi hiç dedi şaşırdım bana çıkan şeyleri olmuştu çünkü,sevdaya gideceğim,bir iki hafta sonra,bir arkadaşım onu çok övüyor buaralar,gidersem yazarım buraya:)

Pasaklı birseni biliyorum,o eskisi kadar iyi değil diye duydum,ben yıllar önce gitmiştim,o daha çok bir sıkıntı varsa onunla ilgili şunu oku,bunu oku şu pirinci dök,şu elmayı şuraya at gibi şeyler söylemişti,hayatında şu olcak ,bunu yaşayacaksın demiyor,çok sıra vardı bir de,beklentini çok karşışamaz diye düşünüyorum,belevidekine hiç gitmedim,giden bir arkadaşım vardı ona bilemediği için gitmedim ben.biraz da enerjinin uyması ile ilgili sanırım.mesala alsancaktaki sevgiye gitmiş arkadaşım bilemedi hiç dedi şaşırdım bana çıkan şeyleri olmuştu çünkü,sevdaya gideceğim,bir iki hafta sonra,bir arkadaşım onu çok övüyor buaralar,gidersem yazarım buraya:)
Tsk ederim Cnm Alsancak'taki Sevgi dediğin hangisi? Daisydeki mi Du Fiesta mı?

Merhaba hanımlar. Geçen hafta kemeraltı neconun yerinde pınar hanıma baktırmıştım. Söyledikleri mantıklı geldi, çok olmayacak şeyler atmıyor yani. Genel olarak fena değildi. Geçen ay sevda kafede şira hanıma baktırmıştım çok uçmuştu resmen tabi bilemiyorum ileriye dönük ne derece doğru çıkar. Ama kıyaslarsak pınar derim. Umarım dahada iyi birini bulurum

Bu dediğiniz Berk önceden Kemeraltı Neco Cafe'de olan Berk mi?
bilmiyorum ki... Daha önce dediğinz yere gitmedim. Ama sakallı, esmer hafif göbekli, hızlı konuşan diksiyonu düzgün biri... bu arada yer chickinn değil doga cafe sokagıymış geçince farkettim. Münire nin 2 yan dükkanı...

Arkadaşlar ben İstanbul'dan yaziyorum. Arkadaşımla İzmir'e gelip biraz gezmek ve fal baktırmak istiyoruz . Bize onerebileceginiz falcıları özelden veya buradan yazarsanız ne iyi olur
926 sayfa olmuş hala iyi birini bulamamışız:) valla benim birkaç sayfa önce yazdıklarıma bi bak istersen ama sana mutlaka git diyecek biri yok benim açımdan

Back
X