iş yerindeydim. burdan çok sevdiğim bi arkadaşım akrabası bı kadından bahsetti allah bilio ya kadın para kazansın die reklam yapıo sandım. neyse ben izmirdekii herkesi gezmiş buraya da deneyimlerimi yazmış biri olarak kalktım gittim bi umut arkadaşlar kadın gerçekten bal tatlısı sohbet muhabbet olarak fal baktırmaya geçince aldı eline iskambil kartlarını ben şok oldum ilk kez iskambilden fal bakan birini görüyorum çünkü neyse kiminle ilgili şeyler duymak istiosun dedi 2 resim gösterdim. baktıktan sonra başladı konuşmaya eğer bi konuda tereddut edip sordugu soruya yalan veya şaibeli bi cevap verirseniz eminmisin die soruyor söylediği isimler yaşanan ve yaşanacak olaylar insanın duyunca tüylerini diken diken eden cinsten. neyse bana erkek arkadaşımla kavga edeceğimi onun yalanını yakalacağımı söyledi yinede ayrılmayacaksınız eylülde nişan var dedi ben inanmadım allah varya ama 2 gün geçmedi dediği oldu... tabii biz ayrıldık. şuan tamamen bitirdim ben. neyse sonra arkadaşımı götürdüm malesef o çok kötü etkilendi çünkü akşamına söylediği olaylardan birini yaşadı. eğer isterseniz o kişinin de rızasıyla telefonunu verebilirim. ama baştan söyliyim çok etkilenen ve fala göre yaşayan biriyseniz tavsiye etmiyorum. motive olmak için alt tarafı fal işte diye düşünüyorsanız olur.