Bana telefon numarasını yazar mısınız özelden acaba?Arkadaslar yazmadan duramicam...gecen sene bu topikten almıstım Nergizin tel numarasıni...bgn ksk da isim vardi bi arayım dedim...kafamda soru isaretleri coktu bu ara...gercekten superdi..esimi cocuklarımı bana birebir anlattı...kafamdaki soru isaretleri ben sormadan verdi...bugune kadar baktirdigimın en iyisi...tavsiye ederim...dahası var ama yazmaya vaktim yok.
Dün de yazdım numarasını bilen var mı diye,kimse yazmadı,ben de geçmişe dönüp okuyunca sizin bu mesajı gördümBana telefon numarasını yazar mısınız özelden acaba?
Kaan kendi yerini açmış Kızlarağası'nda Halkbank ın oradaymış yeri. Ben de gidemedim ama öyle duyum aldım. Tabelası daha yoktu demişlerdiNumarayı buldunuz mu acaba?
Kendi yerini açmış Kızlaragasında Halkbank ın oradaBilen yok mu acaba?
Kızlarağasında halkbank nerde ki?Kaan kendi yerini açmış Kızlarağası'nda Halkbank ın oradaymış yeri. Ben de gidemedim ama öyle duyum aldım. Tabelası daha yoktu demişlerdi
Yerin adını öğrenebildiniz mi acaba? Ya da telefon numarası var mı sizde?Kaan kendi yerini açmış Kızlarağası'nda Halkbank ın oradaymış yeri. Ben de gidemedim ama öyle duyum aldım. Tabelası daha yoktu demişlerdi
iş yerindeydim. burdan çok sevdiğim bi arkadaşım akrabası bı kadından bahsetti allah bilio ya kadın para kazansın die reklam yapıo sandım. neyse ben izmirdekii herkesi gezmiş buraya da deneyimlerimi yazmış biri olarak kalktım gittim bi umut arkadaşlar kadın gerçekten bal tatlısı sohbet muhabbet olarak fal baktırmaya geçince aldı eline iskambil kartlarını ben şok oldum ilk kez iskambilden fal bakan birini görüyorum çünkü neyse kiminle ilgili şeyler duymak istiosun dedi 2 resim gösterdim. baktıktan sonra başladı konuşmaya eğer bi konuda tereddut edip sordugu soruya yalan veya şaibeli bi cevap verirseniz eminmisin die soruyor söylediği isimler yaşanan ve yaşanacak olaylar insanın duyunca tüylerini diken diken eden cinsten. neyse bana erkek arkadaşımla kavga edeceğimi onun yalanını yakalacağımı söyledi yinede ayrılmayacaksınız eylülde nişan var dedi ben inanmadım allah varya ama 2 gün geçmedi dediği oldu... tabii biz ayrıldık. şuan tamamen bitirdim ben. neyse sonra arkadaşımı götürdüm malesef o çok kötü etkilendi çünkü akşamına söylediği olaylardan birini yaşadı. eğer isterseniz o kişinin de rızasıyla telefonunu verebilirim. ama baştan söyliyim çok etkilenen ve fala göre yaşayan biriyseniz tavsiye etmiyorum. motive olmak için alt tarafı fal işte diye düşünüyorsanız olur.
Niyazi cafede Menekşeyi ve fısıltı cafe de ömer Daha iyi ,ilknur ve mustafaya göre..yorumlarını yaz,hangisine gidersenArkadaslar hiç üsenmeden son bi yıldır verilen tüm önerileri okuduumbiraaz ara vermiştim yine arayısa geçtim
hatta kendi deneyimlerimi de yazayım.
kaan: sanırım simdilik bulduğumuz en iyi falcı bu galiba gerçi bana cıkmadı çok ama arkadasıma dedikleri nerdeyse birebir cıktı
niko: üç arkadas gittik üçümüzün de tutmamıstı galiba ama iyi karakter analizi yapıyodu
sevdam: gerçekten fosss. dediklerinin üstüne 3 sene geçti isim verdiği kişi bile karsıma cıkmadı.
murat 232: gerçekten ben böyle hayalgücü olan biriyle tanısmadım. bana türk filmi senaryosu yazdı neymiş sinir krizi geçiriyorum hastaneye yatıyorum doktorum emre ile evleniyorumbi yıl geçti üstünden cok sükür öyle bi durumum olmadı
revazza kafe:denk gelip girmiştim plansız baya sallamıstı ne günümü ne geçmişimi tutturdu gelecekte de söyledikleri cıkmadı
yiğit:bu telefonda da bakan yiğit eve herkesi çağırmıyor galiba biz müdavimiydik cıkmamıstı benimkiler arkadasımın tuttu biraz ama cok rahatlatıyordu diye alıskanlık yapmıstı
sevdam cafe (erkek bi falcı vardı adını unuttum):kağıda falan yazıyodu yine o zamanlar anlık sok olup cıkmıstık ama dedikleri cıkmadı geçmişi iyi biliyodu.
Bikaç tanesini unuttum galiba ama şimdilik bu, genelde bana pek tutturamıyolar galiba.Telefon ve şu tellwe tarzı deneyimlerim de cok oldu internet ortamındakiler hep fostu.bi tek telefonda Kurtulus'u acayip sevmistim o da cok rahatlatıyordu galiba biraz da tutturdu.
Şimdi bi Kemal'i, Gülsüm'ü, Niyazi cafeden İlknur'u ve Fısıltı cafe Mustafa'yı merak ettim yorumlarınızdan.Geleceğe ait tutturdu diyebileceğiniz falcı var mı acaba baska ya önerilere de acığım ^^
Niyazi cafede Menekşeyi ve fısıltı cafe de ömer Daha iyi ,ilknur ve mustafaya göre..yorumlarını yaz,hangisine gidersen
Kemal i duydum ,arkadaşım gidiyordu beğenmişti o da,ben hiç gitmedim,uygun olunca gidersem yazarım ben de...evet evet gidersen eğer onlara yaz mutlakaSöylediklerinizi not aldııım ama Alsancak'a daha yakındım diye Kemal'e gittim bugün.Gerçekten söylenilen gibi ciddi biri ama ben kendisini sevdim öyle pembe tablocu biri de değil.İsimleri pat pat tutturdu çok şaşırdım.Geçmişimi anımı bile çok tutturan olmuyordu ilk defa frekansımın uyduğu bi falcı bulduum.Nisan için bi şeyler söyledi tutarsa editlemeye geliirim.Kısaca bence şans verilebilir ben beğendim simdi söylediğiniz iki falcı var sırada onları da yorumlamaaya gelirim ^^
Nerde bu Kemal tam olarak ? Hiç duymadım nedense :)) nasıl kaçmış gözümden :)Söylediklerinizi not aldııım ama Alsancak'a daha yakındım diye Kemal'e gittim bugün.Gerçekten söylenilen gibi ciddi biri ama ben kendisini sevdim öyle pembe tablocu biri de değil.İsimleri pat pat tutturdu çok şaşırdım.Geçmişimi anımı bile çok tutturan olmuyordu ilk defa frekansımın uyduğu bi falcı bulduum.Nisan için bi şeyler söyledi tutarsa editlemeye geliirim.Kısaca bence şans verilebilir ben beğendim simdi söylediğiniz iki falcı var sırada onları da yorumlamaaya gelirim ^^
alsancaktaki en eski fal cafe de:)) o kadar popüler olamamış demek ki :)Nerde bu Kemal tam olarak ? Hiç duymadım nedense :)) nasıl kaçmış gözümden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?