Ben olayı çözdüm sabah gitmek lazım..mesala benden önceki kadına 15-20 dk rahat bakmıştır...bana da 10 -15 baktı ...uygun olursan sabah git:)Bence baktırılır baktırılmaz değil kesinlikle sadece süre çok az 10 dk flan bakıyor .banada tarih verdi tutarsa helal olsun dicem:)
Aaa bir kez daha gideyim o halde sabahtan:)Ben olayı çözdüm sabah gitmek lazım..mesala benden önceki kadına 15-20 dk rahat bakmıştır...bana da 10 -15 baktı ...uygun olursan sabah git:)
Sana söylediği zamanda olursa dediği o zaman sabahtan git :)Aaa bir kez daha gideyim o halde sabahtan:)
Canimbende bugun gittimsevdaya biliyo mu oekiSabah sevdam cafeye gittim..2 kişi vardı sıra bekleyen,yıllarca önce gitmiştim dediği çıkmıştı biraz rötarlı olarak..şimdi gittiğimde de beğendim bence kadın biliyor..sadece taş muhabbeti yaptı bana da ben de almak istemedim tamam dedi
Bana bildi..şuanki durumu bildi,biri var onun bir iki harfini bildi sonra direkt adını söyledi,onun karakterini bildi , o konuyla ilgili gelecek zamana ait şeyler söyledi tabi yaşayıp göreceğiz:) sana bilemedi mi ?Canimbende bugun gittimsevdaya biliyo mu oeki
Vala bana buyu var falan dedi ama gelecekle ilgili biseyler soyledi.Nikah falan dedi mi hic sana.bana nikah deyip durdu..ama baya gidende var sevdaya.herkes biliyo diyo ama bakalim gorcezBana bildi..şuanki durumu bildi,biri var onun bir iki harfini bildi sonra direkt adını söyledi,onun karakterini bildi , o konuyla ilgili gelecek zamana ait şeyler söyledi tabi yaşayıp göreceğiz:) sana bilemedi mi ?
Evet dedi tarih verdi hatta ama herkese diyor mu bilemiyorum:)Vala bana buyu var falan dedi ama gelecekle ilgili biseyler soyledi.Nikah falan dedi mi hic sana.bana nikah deyip durdu..ama baya gidende var sevdaya.herkes biliyo diyo ama bakalim gorcez
Bekliycem bende once cikcak mi diye bakalimEvet dedi tarih verdi hatta ama herkese diyor mu bilemiyorum:)
Büyü var demedi bana...Bekliycem bende once cikcak mi diye bakalim
O zaman herkese aynı seyı soylemıyoBüyü var demedi bana...
Sanmıyorum herkese aynı şeyi söylediğini..büyü kısmına da çok takılma derim benO zaman herkese aynı seyı soylemıyo
Fısıltı cafe nerde.Ecem falan var alsackat sevgı falan onlar nasılBuarada fısıltı cafede mustafaya giden var mı?arkadaşımın tanıdığı çok biliyor demiş onun için??
Kızlarağasında fısultı...valla ecem e hiç gitmedim burda bir ara okadar çok reklamı oldu ki ters tepki yaptı ben de gitmeyi hiç düşünmüyorum ..hangi sevgi daisy deki mi? Eğer oysa onun enerjisi iyi ,eğer günündeyse dedikleri çıkıyor ,gidilebilirFısıltı cafe nerde.Ecem falan var alsackat sevgı falan onlar nasıl
Yok. Cafe fıestadakıKızlarağasında fısultı...valla ecem e hiç gitmedim burda bir ara okadar çok reklamı oldu ki ters tepki yaptı ben de gitmeyi hiç düşünmüyorum ..hangi sevgi daisy deki mi? Eğer oysa onun enerjisi iyi ,eğer günündeyse dedikleri çıkıyor ,gidilebilir
Nişan cafe de çınar ve naz var onlar nasıl?Kızlarağasında fısultı...valla ecem e hiç gitmedim burda bir ara okadar çok reklamı oldu ki ters tepki yaptı ben de gitmeyi hiç düşünmüyorum ..hangi sevgi daisy deki mi? Eğer oysa onun enerjisi iyi ,eğer günündeyse dedikleri çıkıyor ,gidilebilir
Nişan cafe de çınar ve naz var onlar nasıl?[/QUOTE
Arkadaşlar gidecekti bugün,sen gittin mi?sence nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?