İzmir'deki Falcılar

Bence baktırılır baktırılmaz değil kesinlikle sadece süre çok az 10 dk flan bakıyor .banada tarih verdi tutarsa helal olsun dicem:)
Ben olayı çözdüm sabah gitmek lazım..mesala benden önceki kadına 15-20 dk rahat bakmıştır...bana da 10 -15 baktı ...uygun olursan sabah git:)

Canimbende bugun gittimsevdaya biliyo mu oeki

Bana bildi..şuanki durumu bildi,biri var onun bir iki harfini bildi sonra direkt adını söyledi,onun karakterini bildi , o konuyla ilgili gelecek zamana ait şeyler söyledi tabi yaşayıp göreceğiz:) sana bilemedi mi ?
Vala bana buyu var falan dedi ama gelecekle ilgili biseyler soyledi.Nikah falan dedi mi hic sana.bana nikah deyip durdu..ama baya gidende var sevdaya.herkes biliyo diyo ama bakalim gorcez

Sanada mi buyu var dedi canim. Bana da tarih verdi de beklicem bakalimonce

Buarada fısıltı cafede mustafaya giden var mı?arkadaşımın tanıdığı çok biliyor demiş onun için??

Fısıltı cafe nerde.Ecem falan var alsackat sevgı falan onlar nasıl
Kızlarağasında fısultı...valla ecem e hiç gitmedim burda bir ara okadar çok reklamı oldu ki ters tepki yaptı ben de gitmeyi hiç düşünmüyorum ..hangi sevgi daisy deki mi? Eğer oysa onun enerjisi iyi ,eğer günündeyse dedikleri çıkıyor ,gidilebilir

Yok. Cafe fıestadakı

Nişan cafe de çınar ve naz var onlar nasıl?

ctesi günü alsancak sevgiye gideceğim 232 cafede çalışıyormuş esmer olan. Bu bayan gidenler Yorum larınızı esirgemezseniz çok sevinirim :)

Orda sevgi diye biri mi var?ilk defa duydum ,yaz yorumlarını mutlaka merak ettim... bucada aysel hanım var sadece salı -perşembe bakıyor cafede ,onu da başarılı buldum,gelecek ile ilgili söyledikleri çıkarsa yerini tarif ederim isteyenlere ..şuan bekleyin acele etmeyin diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…