- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
ay hadi inş.![]()
Şık cafe'deki değil maalesef

Facebooktaki profile mesaj atayım bir de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hadi inş.![]()
Selam, ben baktırdım. Söylediği hiçbişey çıkmadı. Belki benimkileri bilemedi enerji alamadı bilemiyorumDestina ya baktıran hiç kimse yokmu varsa lütfen dediklerinin çıkıp cikipmadigini soylermisiniz?
Peki konuşurken o anki şeyleri bildimi mesela ben tel.de baktirdim geçmişi ve anlık durumu bir iki şey hariç tutturdu gelecekle ilgili söylediği şeyleri bekliyordum bendeSelam, ben baktırdım. Söylediği hiçbişey çıkmadı. Belki benimkileri bilemedi enerji alamadı bilemiyorum
tühhŞık cafe'deki değil maalesef
Facebooktaki profile mesaj atayım bir de.
tühhinşallah facebook'taki odur, acaba eski çalıştığı yere sorsak falan bilirler mi ki? Cafenin adını hatırlıyor musunuz? :S
Ya arkadaşlar Polat Cafe Fatoş diyorum, İzmir deki tüm falcıları dolaştım. 2 yıldır sürekli ona gidiyorum doğru yönlendirmesiyle evimi bile aldım, takıntı yaptığım gönül meselemden uzaklaştım. Yönlendirmesi, pozitif enerjisi fenaa bağladı beni... Denemenizi tavsiye ediyorum. Tatlış fallar sizeee![]()
Yok hayır hiçbirşeyi bilemedi. Zaten 3-4 kelime söyledi göremiyorum bişey dedi 25 liram boşa girti. O söylediği 3-4 şeyde doğru değildiPeki konuşurken o anki şeyleri bildimi mesela ben tel.de baktirdim geçmişi ve anlık durumu bir iki şey hariç tutturdu gelecekle ilgili söylediği şeyleri bekliyordum bende![]()
bugün için olacak dediği bir şey vardı bekledim ve olmadı üztelik çok yakın bir tarih vermişti ama olmadı ama bana bir kaç kişiyi tarif etmişti onu tutrudu belki tesadüf ama sadece kişi olarak tarif ettiği tutu zamanı tutturamadıYok hayır hiçbirşeyi bilemedi. Zaten 3-4 kelime söyledi göremiyorum bişey dedi 25 liram boşa girti. O söylediği 3-4 şeyde doğru değildi
baktırdınız mı? nasıldı? :IPolat cafe fatoş hanımla ilgili de yarın yazarım yorumlarımı :)
ALSANCAKDA ECEM HANIM VAR BEN ONA GİTDİM HEMDE ÇOK SIKINTILARIM VARDI DAHA KARŞISINA GİDER GİTMEZ MASASINA OTURDUM VE BANA İLK DEDİĞİ SORU SEN ÇOCUKMU ALDIRIP GELDİN EVET 2 GÜN ÖNCE BÖYLE BİR TALİHSİZ OLAYLA KARŞILASMIŞDIM ZATEN BU YÜZDEN GİTMİŞDİM GERÇEKDEN HALA ŞOKTAYIM BU KADAR PROFOSYONEL BİR YORUMCU NASIL OLUR YADA BANA KONUŞDUKLARINI SÖYLEDİKLERİNİ NERDEN BİLEBİLİR AKLIM ALMIYOR ÇÜNKÜ SADECE BU HAYATDA BUNU BEN BİLİYODUM
Bir falcı erkek olup neden kendine falcı ecem der ? İşleri de anladığım kadarı ile kötü ki burada 50 tane üyelik alıp kendi reklamını yapıyor.
izmir\gülbahçe de biri var Gönül ağa diye . herkese fal bakmaz . konuşması dahil erkek gibi. baraka gibi bir yerde kahvesi var. yani gelen sadece fal baktırmaya geliyor.
iki arkadaş gitmiştik. günlerce uyuyamadım .
bu arada dediklerinden sadece biri çıkmadı o da 29 yaşında yüzük atacaksın demişti.Allah korusunda şu an 29 yaşındayım![]()
bana özelden iletişim verebilirmisin rica etsem
kızlar ben izmir genelinde çoğu falcıya gittim onlarda beni tanır. Falcıya gidiyoruz ismin de su harf var su analiz var diyorlar ama geçen gün izmir demirköprüde bir kadına gittim. Kadın bakıyorum ablacim ama sana isim falan soylemem orda burda demem icimden gecenleri söylerim fal bu öyle seyler bekleme dedi. eli yuzu cok temiz kendi halinde bir abla,olsun abla iki salla iste dedim. evet belki isim soylemedi ama okul icinde yasadigim kavgayi aile icinde yasanilan olayi , abimin babasinin vefatiyla izmire yerlestigini fakat istanbula temelli is nedeni ile donecegini soyledi mezuniyetim icin bulamayacagim kiyafete kadar soyledi. ve saairtici ki hepsi oldu. ama mesela şoyle diyor bir haberin var bi hane icine gelecek ve tartisma yasacaksiniz buyuk bir tartisma diyor. yani hane icinde bu bu olacak bu yuzunden bununla demiyor. ilgilenen varsa yardımcı olabilirim.
selam kızlar.geçen ay 4 yıllık sevgilimle evlendik. 4yıl diyorum ama bu 4 yılın yaklaşık 8 ayı ayrı geçti. ayrılmıştık ve barışmıyordu benimle. surekli instagram'dan facebook'tan ona geçmişte yazan kızları takip ediyordu ekliyordu. ben de iyice hırslanıp onun bana dönmesi için birtakım günahlara girdim :/ bazı işlemler yaptırdım. bana bunun ileride ters tepeceğini söyleyenler olmuştu. sonra barıştık ve evliliğimizde 2. ayımıza girdik. ama daha 2.ayımızda kavga etmeye başladık sürekli. sizce bu kavgaların o işlemlerle alakası var mı yoksa sıradan şeyler mi. bu konuda üstün görüşlü ve iyi sezileri olan falcılar tanıyor musunuz? yardımcı olursanız sevinirim.