İzmir'deki Falcılar

selam kızlar.geçen ay 4 yıllık sevgilimle evlendik. 4yıl diyorum ama bu 4 yılın yaklaşık 8 ayı ayrı geçti. ayrılmıştık ve barışmıyordu benimle. surekli instagram'dan facebook'tan ona geçmişte yazan kızları takip ediyordu ekliyordu. ben de iyice hırslanıp onun bana dönmesi için birtakım günahlara girdim :/ bazı işlemler yaptırdım. bana bunun ileride ters tepeceğini söyleyenler olmuştu. sonra barıştık ve evliliğimizde 2. ayımıza girdik. ama daha 2.ayımızda kavga etmeye başladık sürekli. sizce bu kavgaların o işlemlerle alakası var mı yoksa sıradan şeyler mi. bu konuda üstün görüşlü ve iyi sezileri olan falcılar tanıyor musunuz? yardımcı olursanız sevinirim.

Bunu neden yaptın :(

Kızlar merhaba. Haftasonu İzmir'e gelmeyi planlıyorum. Sanırım Sevdam cafe varmış. Methedenler oldu ama bir de sizden öğrenmek istedim. Sevdam Cafe'ye giden fal baktıran var mı acaba?

Kızlar merhaba. Haftasonu İzmir'e gelmeyi planlıyorum. Sanırım Sevdam cafe varmış. Methedenler oldu ama bir de sizden öğrenmek istedim. Sevdam Cafe'ye giden fal baktıran var mı acaba?
Baktırdım, booommmboooşşşş... Ben hep Fatoş a gidiyorum oda aynı sokakta.. Sevda benim nazarımda 10 yıl evvel baktırdığımdan bu yana hiiiççç bilemiyor. Bin isim söylüyor belki biri tutar diye bence.....

Baktırdım, booommmboooşşşş... Ben hep Fatoş a gidiyorum oda aynı sokakta.. Sevda benim nazarımda 10 yıl evvel baktırdığımdan bu yana hiiiççç bilemiyor. Bin isim söylüyor belki biri tutar diye bence.....

Hadi ya baya bildi diyenler var da sizin görüşlerinizi almadan yola çıkmam tabii ki :) Çok teşekkür ederim :) Paraları boşuna harcamaktan kurtulduk.

selam kızlar.geçen ay 4 yıllık sevgilimle evlendik. 4yıl diyorum ama bu 4 yılın yaklaşık 8 ayı ayrı geçti. ayrılmıştık ve barışmıyordu benimle. surekli instagram'dan facebook'tan ona geçmişte yazan kızları takip ediyordu ekliyordu. ben de iyice hırslanıp onun bana dönmesi için birtakım günahlara girdim :/ bazı işlemler yaptırdım. bana bunun ileride ters tepeceğini söyleyenler olmuştu. sonra barıştık ve evliliğimizde 2. ayımıza girdik. ama daha 2.ayımızda kavga etmeye başladık sürekli. sizce bu kavgaların o işlemlerle alakası var mı yoksa sıradan şeyler mi. bu konuda üstün görüşlü ve iyi sezileri olan falcılar tanıyor musunuz? yardımcı olursanız sevinirim.
Bence hiç vicdan yapma bende kısmet açtırmak için 10 senedir bir sürü hacı hocaya gittim benim niye olmadı? olmadı derken şunu demek istiyorum evet kuranda da geçsede büyü varlığı bunu gercekten yapabilen insan çok az hatta günümüzde yok bile olsa benim işlerim akraba çevremin işide rast giderdi yani şöyle düşün sen kendi emeğinle çabanla evlenmişsin ama bu adam eskiden beri eski sevgililerini ekleyip takip eden biriymiş evlenince belki değişir dedin ama seven insan senin yokluğunda böyle şeyler yapmazdı. yargısız infaz yapmaylım şimdi ama evlilik ve adapte süreci bazı insanlar için zor olabilir en yakın arkım severek evlendiği halde her gün ağlıyodu zor adapte oldu kavga etti vs boşanmayı bile düşünürken alıştı çok şükür 2. sene soktu yoluna şuan da hamile çok mutlu. sende biraz zaman tanı kendine bu esnada sakın çocuk yapma 1 sene dolmadan asla yapma. ta ki evliliğim iyi gidiyor mutluyuz güvendeyiz diyene kadar. hakkınızda hayırlısı olsun

TelvECEM CAFE tek kelimeyle muhteşem gidin görün gelin ben burdayım ecem hanım muhteşem burda bir kaç gereksiz insan karalama kötüleme yapmış ama ben gitdim gördüm muhteşem fal bakıyor bu arada buraya yorum ve onyargı yapmadan once bakdırın gelın sonra yazın kımseyı kandırmayın yıkarda ALLAH var hepsinden otesi bir vicdanınız var burda ıstedıgınız falcıyı tutup ıstedıgınız falcıyı karalamayın hepımız kapı kapı her falcıyı gezıyoruz

Rica ederim tabi elektrik meselesi de var bu islerde bilirsiniz ben bu ara Fatoscuyum yorumda ve yonlendirmede gayet basarili inanirmisiniz bilmem ama evi almakta kararsizdim ve onu dinleyip iyiki almisim diyorum suan ..
Telefonda bakıyor mudur acaba bakıyorsa numarasını alabilir miyim ? Bir de İzmir e geldiğimde baktırırım da

Merhaba arkadaşlar geçmiş sayfalara baktığınızda ne kadar çok falcıya gittiğimi görürsünüz.Ama hiç biri aman aman bilmedi geleceği.son dört beş aydır sitemiz iyice bozuldu.Falcı ece midir nedir ele geçirmiş sanki her yeri.Eski tadı yok sayfamızın.Artık falcıya gitmiyorum evde yapılacak bir iş buldum onunla oyalanıyorum. Kozmetik ,sağlık,temizlik malzemelerini kapsayan 2000 ürün çeşidi bulunuyor. İlgilenen arkadaşlar özelden yazabilir.

fısıltı kafedeki ömer ne kadara bakıyor acaba? gidip memnun olan var mı bir de?

Back
X