İzmir'deki Falcılar

Hangi cafede baktırdınız? Kel iri yarı bir adam mıydı? Daisy de bir Ali vardı bayadır ortalarda yoktu o mu acaba diye soruyorum. O

Ben telefondan baktırıyorum İzmir de Ali. Baya bilindikmiş demişti ama azıcık uydurmuş herhalde. Zaten artık ne zaman arasam hasta

Kızlar bu arada İzmir'den İlgen'e baktırdım. Var mı kendisi hakkında düşünceleri olan? Baktıran çıkan ya da çıkmayan?

Ben bekliyorum bakalım. Baya biliyormuş gibi geldi bana da ama. Bir umut verdiği tarihleri bekleyeceğim.

SIZ KENDINIZIN NE OLDUGUNU DUSUNUYORSUNUZ BILMIYORUM AMA BANA GORE 5 PARA ETMEZ DEGERSIZ INSANLARSINIZ VAKDIMI CALDINIZ GIDIP UYELIK ALDIM SIRF BUNLARI YAZMAK ICIN VE BUTUN FORUM SITELERINDE BIRAZ SONRA ACIKLAYACAGIM BU SITENIN 5 PARA ETMEZ OLDUGUNU BEN GMAIL HESABIMLA UYE OLDUM SIZLERE NEYSE BIRISI HAKARET ETMIS BIRISI LAF ETMIS SIZIN ANANIZ BACINIZ YOKMU BIR BAYANA NASIL BOYLE BIR SEY KONUSABILIRSNIZ BURANIN YONETICISI OLDUGUNU IDDAA EDEN ERKEK MUSVETTESI BENIMDE BIR ESIM VAR BILIYORSUN DEGILMI ? HE BIRDE SENINDE ESIN VAR BIRI OYLE BIRSEY DESE NE DERSIN NE KADAR BASIT INSANLAR OLDUGUNUZU SIMDI DAHA IYI ANLADIM SIZ BURDA KUALİSYON KURMUSSUNUZ BIR DUSUNCE PAYLASDIM BEN KIM NE DEMIS NE DEMEMIS BANANE GORUSUME KARSI CIKIYOSANDA ENGELLEYEREK DEGIL SAYGI DUYARAK YAPARSINIZ AYRICA BEN BIR YORUM YAPTIM ARKA ARKAYA BIRSEYDE ISRAR ETMEDIM NEDIR BU YAPTIGINIZ TEBIYESIZLIK BENCILLIK ALIN BE SITENIZI BASINIZA CALIN TERBIYESIZLER EVET BUTUN FORUM SITELERINDE PAYLASICAM BASITLIGINIZI HER YERDE HEMDE BASITSINIZ BASIT

SIZ KENDINIZIN NE OLDUGUNU DUSUNUYORSUNUZ BILMIYORUM AMA BANA GORE 5 PARA ETMEZ DEGERSIZ INSANLARSINIZ VAKDIMI CALDINIZ GIDIP UYELIK ALDIM SIRF BUNLARI YAZMAK ICIN VE BUTUN FORUM SITELERINDE BIRAZ SONRA ACIKLAYACAGIM BU SITENIN 5 PARA ETMEZ OLDUGUNU BEN GMAIL HESABIMLA UYE OLDUM SIZLERE NEYSE BIRISI HAKARET ETMIS BIRISI LAF ETMIS SIZIN ANANIZ BACINIZ YOKMU BIR BAYANA NASIL BOYLE BIR SEY KONUSABILIRSNIZ BURANIN YONETICISI OLDUGUNU IDDAA EDEN ERKEK MUSVETTESI BENIMDE BIR ESIM VAR BILIYORSUN DEGILMI ? HE BIRDE SENINDE ESIN VAR BIRI OYLE BIRSEY DESE NE DERSIN NE KADAR BASIT INSANLAR OLDUGUNUZU SIMDI DAHA IYI ANLADIM SIZ BURDA KUALİSYON KURMUSSUNUZ BIR DUSUNCE PAYLASDIM BEN KIM NE DEMIS NE DEMEMIS BANANE GORUSUME KARSI CIKIYOSANDA ENGELLEYEREK DEGIL SAYGI DUYARAK YAPARSINIZ AYRICA BEN BIR YORUM YAPTIM ARKA ARKAYA BIRSEYDE ISRAR ETMEDIM NEDIR BU YAPTIGINIZ TEBIYESIZLIK BENCILLIK ALIN BE SITENIZI BASINIZA CALIN TERBIYESIZLER EVET BUTUN FORUM SITELERINDE PAYLASICAM BASITLIGINIZI HER YERDE HEMDE BASITSINIZ BASIT

yazıyı okurken üsluptan ve imla hatalarından gözlerim kanadı :KK14: allah kimseyi böyle ucuz reklam yaptırmak zorunda kalmasın, milleti de bu kadar salak sandırmasın...

Kazen Kazen dişe dokunur pek bir şey dememişsin, ama belli ki o çok içerlemiş :)

Kızlar bu arada İzmir'den İlgen'e baktırdım. Var mı kendisi hakkında düşünceleri olan? Baktıran çıkan ya da çıkmayan?

Kızlarağasındaki ilgen mi? Eğer oysa genelde iyi bakıyor yani ilk sıralardaysan güzel ama çok kişiye baktıktan sonra biraz fos

kızlar bostanlıda bravo pastanesinin arkasındaki cheesecake değilde onun arkasındaki cafe adı ne bilmiyorum ama orda bir tane tarot yorumcusu var Murat cafeye gittiğinizde fal baktırmak istediğniizi söylediğinizde arıyorlar ya da orda oluyor biz 4 kişi baktırdık 2 miz bir gün önce 2 kişi 1 gun sonra öncelikle şunu söyleyebilirim ilk bakan kişilere kötü bakıyor öyle bir istatistik bulduk. ben ve bi arkadaşım daha ikinci baktırandık. adam eline bir kagıt kalem veriyor sadece yazdırıyor. ve geleceğe dair arkadaşınızla baktırırsanız bana aynı tarıhlerı verdı falan diyebilirsiniz. farkı ne ne den baktırın diyorum cunku tuhaf bir sekılde nokta atısı yapıyor geleceğe dair sasırıyorsunuz. 50 tl fiyatı ve nakit ödemeniz gerekiyor. çok bilindik de değil bence fırsatınız varsa bi gidin derim. en azından motive olursunuz adamın enerjisi çok yüksek muhabbeti iyi :)
Merhaba ,

Ben bu kişiye gitmeyi düşünüyorum yarın , size söylediklerinden çıkan oldu mu ? halen önerir misiniz ? 2 arkadaş gideceğiz , ilk bakan kişilere kötü bakıyor demişsiniz ya o kısmını çok anlayamadım. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim :) şimdiden teşekkürler.

Hmm telefondan bakıyor mu bilmiyorum. Nasıl güzel baktı mı

Yani zamanı var dediklerinin ama güzel baktı gibi duruyor. Bir başka falcıyla sağlamasını yaptım benzer şeyler söyledi :) Mevcut durumu bildi ama verdiği tarihler tutar mı bilmiyorum.

Merhabalar, Daisy Cafedeki Kaan Bey beğendiğim tek falcıydı ama geçenlerde randevu almak için aradığımda cafeden ayrıldığını söylediler. Hangi cafede olduğunu ya da kendisine nasıl ulaşabileceğimi bilen var mı acaba?

Merhaba ,

Ben bu kişiye gitmeyi düşünüyorum yarın , size söylediklerinden çıkan oldu mu ? halen önerir misiniz ? 2 arkadaş gideceğiz , ilk bakan kişilere kötü bakıyor demişsiniz ya o kısmını çok anlayamadım. Bilgi verebilirseniz çok sevinirim :) şimdiden teşekkürler.

merhaba,

açıkçası çok zaman geçti ve ben şuan yazdıgım yorum için aynı şeyleri söyleyemiyorum evet erkek arkadaşımla barıştım ama tekrar ayrıldım evleneceğimi o adamın kaderım oldugunu falan söyledi bence boşuna 50 tl verme :)

Slm kızlar uzun zaman oldu yazmayalı gerçi yazacak adammı vardıda biz yazmadık Artık var polattt cafe güney şuan favorim kendileri detaylı bilgi için özelden yazı bu arada iyi yıllar

Back
X