- 9 Kasım 2013
- 965
- 577
- 358
- 37
Evet o canım. Baktırdın mı sen? Ya çok şey bildi, ama dedikleri çıkar mı bilmiyorum. O yüzden çok merak ettim dediklerini yaşayan var mı acep? Bir de yeni keşfim nişan kafe çınar diye birisi. Yanıldığı şeyler de oldu, bildiği şeyler de. Beğendim. Harf falan veriyor, duygu düşünce iyi biliyor, sadece meslekleri tutturamıyorYa murat anda döktürür cidden geleceği de öyle inandırıcı anlatır ama 2 kez fal baktırdım ikisinde de dedikleri çıkmadı. Sevgilimle evlenme tarihimizi sölylemişti şu şu tarihte evlenceksiniz diye, sonuç olarak benimkiyle geri dönüşümsz bi şekilde ayrıldıkpatladı gitti yani fal.
@FrapanKoala destina, kızlarağasındaki destina mı?
Evet o canım. Baktırdın mı sen? Ya çok şey bildi, ama dedikleri çıkar mı bilmiyorum. O yüzden çok merak ettim dediklerini yaşayan var mı acep? Bir de yeni keşfim nişan kafe çınar diye birisi. Yanıldığı şeyler de oldu, bildiği şeyler de. Beğendim. Harf falan veriyor, duygu düşünce iyi biliyor, sadece meslekleri tutturamıyorBir arkadaşım da nişan kafede esmer bir bayana baktırdı ismi ya melek ya deniz emin değilim, hiçbir şey bilemediği gibi, olan morali de bozdu, saçmaladı. Tavsiye etmiyorum.
Yok canım ya ben o mekandaki garson çocukla tartışmıştım bilmiyorum hala o mu çalışıyor ama gitmedim o yüzden. Ama merak ettim izmire dönünce deneyebilirim. Nişan kafe alsancakta mıydı?
Yok canım ya ben o mekandaki garson çocukla tartışmıştım bilmiyorum hala o mu çalışıyor ama gitmedim o yüzden. Ama merak ettim izmire dönünce deneyebilirim. Nişan kafe alsancakta mıydı?
alsancak tılsım cafe sevince gittim kadın tarotlari konusturuyo tavsiye ederimYa murat anda döktürür cidden geleceği de öyle inandırıcı anlatır ama 2 kez fal baktırdım ikisinde de dedikleri çıkmadı. Sevgilimle evlenme tarihimizi sölylemişti şu şu tarihte evlenceksiniz diye, sonuç olarak benimkiyle geri dönüşümsz bi şekilde ayrıldıkpatladı gitti yani fal.
@FrapanKoala destina, kızlarağasındaki destina mı?
ben murata bayagı uzun bir süre fal baktırdım ama anı tamam olsa da gelecek tırt çıkmıyor yada ben hiçbir falcı ile uyuşamıyorum(
sevinç hanım ortalamanın üstü ama arkadaşlarımı da hesaba katarak en azından bizim adımıza şimdilik gün ve tarihlerin tuttuğunu söyleyemem.Alsancakta tilsi,m cafede manysk derecede bilen dediklerini birçok kez yaşadığım sevinç var deneyin derim kadina kimleri goturduysem ozellikle gun ve tarihler cuk diye yasiyorsunuz tarot uzerine baskasini tanimsm kizlar
sevinç hanım ortalamanın üstü ama arkadaşlarımı da hesaba katarak en azından bizim adımıza şimdilik gün ve tarihlerin tuttuğunu söyleyemem.
merhaba destinaya eşim kahve falına baktırdı kısmen çıktı ben tarota baktırdım daha uzun ve iyi bakıyo dediler ama hiç memnun kalmadım resmen ağzımı aradı o sordu ben cevapladım ben soru sordum o yorumladı baktıracaksanız kahve falı baktırın kısa ama en azından hisleri doğrultusunda bakıyoDestina'nın dediklerini yaşayan var mı? Bugün fal baktırdım ağzımı açık bıraktı. Tabi gelecek çıkar mı bilemiyorum. En yakın tarih eylül-ekim, olursa yazarım. Diğerleri uzak tarih.
ben baktırdım dediği tarih geceli 1,5 yıl oldu tutmadı bazıları memnun kalmış ben kalmadımFiesta niko ya fal baktıran var mı ?
nerde peki bu tilsim cafe tam olarak???
kimleri öneriyorsunuz baska??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?