İzmir'deki Falcılar

bornova samyeli cafe deneneblir bir de bucada çadır cafe var eğitim fakültesinin karsında tülay hanım bakıyor değişik bir stili var ben etkilendim sahsen deneyen olduysa yorumlarınızı merak ediyorum acıkcası

Sırf içim rahatlasın diye soracağım...bu satırları okuyan birileri duyar mı sesimizi :))) Geleceği bilen falcı var mı bildiğiniz? Ben Sibel'den memnun olanlardandım...artık cafede bakmıyor. Cafede bakan iyi birileri var mı? Ay noooolur söyleyinnn

Sibelin numarasını arıyorum kimse yazmadı bana canım varsa bana verirmisin :)

Kızlar geçen sene baya falcı denemiştim. Çıkanlar olmuştu. Genelde kızlarağası hanında baktırdığım için seçenek az tabi. Ama çıkanlar; polat cafe angel, niyazi cafe menekşe, fısıltı mustafa (biraz bildi). Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ama tabi hiçbirini öneremem arkadaşım angel'a baktırdı hiç beğenmedi. Menekşe tarot ağırlıklı bakıyor. Mustafa ise bu saydıklarım arasında hisleri en kuvvetli diyebileceğim kişi.

sibeli gören duyan bilen telefonunu bilen rica ediyorum gönderebilirmi?
Kaç kere yazdım yaa lütfen :)

hem telde hem yüz yüze bakan canan hanım vardı, izmir'deydi sanırım. ona baktıranlar bilgi verebilirler mi, nasıl?

Arkadaşlar bizim bu teyzeyi dolayısıyla Sevgili Böğürtlenli Reçel arkadaşımızı bulmamız lazım bence :) Kendisi 2 yıldır aktif değil. Attığım mesajları görmedi. İmza kampanyası mı başlatsak,sevgili yöneticilerimiz bizim için kendisine bir mail atsalar :))))))

sevdam cafenin yaninda bi cafede ismini hatirlamiyorum bundan 2 ay önce şaban adinda birine baktirmistim soylediklerinden bazilari suan cikti adı burda hic gecmiyor aranizda baktiran varmi

ben izmirde (haziran ortasi)
1-) ecem diye bir bayana
2-) cenk (fiesta cafe)
3-) emre(daisy cafe) baktirdim.
4-) Bodrum cafede bi kadina baktirdim adini unuttum (kizlar haninda)

dördüde aynisini söyledi bakalim ne cikacak . gecmis konusunu bildiler.simdi ki ruh hali ve olaylarda tuttu .geriye kaldi gelecek

önere bileceginiz baska biri var mi yani memun kaldiginiz?????

Kıbrıs şehitleri caddesindeki Ecemin dedikleri çıkmadı bana. Genel bakımda da söyledikleri doğru çıkmadı. Belki benimle frekansı tutmamıştır. Bilmiyorum.

Ben bundan sonra işini seven falcılara gideceğim. Bu işten hem para kazanan,hem de gerçekten karşısındakine yardımcı olarak mutluluk duyanlara. Bence en güzel falcı onlar

Hangi falcılarsa paylaşırsan sevinirim, biz de dener mutlu oluruz belki :)

Belli bir falcıyı hedef alarak söylememiştim. Gittiğimizde bizi rahatlatmak için uğraşan bir sürü falcılarla hepimiz karşılaşıyoruzdur. Birde canı istemeyince bakmayan,yarım bakan,öff yine mi geldik fal bakmaya tarzında olan, iyi baktıkları için canının istediği zaman canının istediği gibi davrananlar var. Oysa ne bileyim,bu da onların işi değil mi? Bir öğretmen "bugün canım istemiyor,öğretmiyorum herkes evine" diyebiliyor mu? Onlar neden diyebiliyor? Birçoğumuz aşk için baktırıyoruz. Bunu küçük gören,ulvi bir nedenle baktırmadığımız için o gün bakmak istemeyenler de olabiliyor. Oysa "Aşk" işte, ulvi,kutsal,önemli,gerekli.. Bu konuda yardımı dokunabiliyorsa fal bakan birinin ne mutlu ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…