İzmir'deki Falcılar

Ya murat anda döktürür cidden geleceği de öyle inandırıcı anlatır ama 2 kez fal baktırdım ikisinde de dedikleri çıkmadı. Sevgilimle evlenme tarihimizi sölylemişti şu şu tarihte evlenceksiniz diye, sonuç olarak benimkiyle geri dönüşümsz bi şekilde ayrıldık :KK70: patladı gitti yani fal.

@FrapanKoala destina, kızlarağasındaki destina mı?
Evet o canım. Baktırdın mı sen? Ya çok şey bildi, ama dedikleri çıkar mı bilmiyorum. O yüzden çok merak ettim dediklerini yaşayan var mı acep? Bir de yeni keşfim nişan kafe çınar diye birisi. Yanıldığı şeyler de oldu, bildiği şeyler de. Beğendim. Harf falan veriyor, duygu düşünce iyi biliyor, sadece meslekleri tutturamıyor :D Bir arkadaşım da nişan kafede esmer bir bayana baktırdı ismi ya melek ya deniz emin değilim, hiçbir şey bilemediği gibi, olan morali de bozdu, saçmaladı. Tavsiye etmiyorum.

Evet o canım. Baktırdın mı sen? Ya çok şey bildi, ama dedikleri çıkar mı bilmiyorum. O yüzden çok merak ettim dediklerini yaşayan var mı acep? Bir de yeni keşfim nişan kafe çınar diye birisi. Yanıldığı şeyler de oldu, bildiği şeyler de. Beğendim. Harf falan veriyor, duygu düşünce iyi biliyor, sadece meslekleri tutturamıyor :KK70: Bir arkadaşım da nişan kafede esmer bir bayana baktırdı ismi ya melek ya deniz emin değilim, hiçbir şey bilemediği gibi, olan morali de bozdu, saçmaladı. Tavsiye etmiyorum.

Yok canım ya ben o mekandaki garson çocukla tartışmıştım bilmiyorum hala o mu çalışıyor ama gitmedim o yüzden. Ama merak ettim izmire dönünce deneyebilirim. Nişan kafe alsancakta mıydı?

slm arkadaşlar foruma yeni uye oldum yorumlarda sibelin iyi olduğunu okudum. lutfen numarasını bilenler bana da gönderebilirler mi ? coook acil lutfen.... şimdiden tesekkurler

Yok canım ya ben o mekandaki garson çocukla tartışmıştım bilmiyorum hala o mu çalışıyor ama gitmedim o yüzden. Ama merak ettim izmire dönünce deneyebilirim. Nişan kafe alsancakta mıydı?

Evet alsancakta. Bir konuda Çınar da, Destina da aynı şeyi söyledi. Çıkarsa mutluluktan havaya uçarım buraya da yazarım. Eylül ekim gibi belli olur muhtemelen. Bir de Çınar çok tuhaf bir şey yaptı, biraz tırstım aslında :) Beni ayağa kaldırdı elini uzattı, sorduğum soruyla alakalı bir soru sordu. Eğer olacaksa Frapan sola doğru yatsın dedi, ve istemsizce sola doğru yattım ben. Çok tuhaftı, hala anlayabilmiş değilim :KK64::KK64: Aklıma malum şeyler geliyor da getirmek istemiyorum:KK17:

Murat nasıl bilmiyorum orada bir tek falcı Ali baktı bana. Bilemediği şeyler oldu ama bildikleri daha çoktu. Keşke dönse de yine baktırsam...

kızlar bildiğiniz kaybolan eşyayı görüp yerini söyleyebilen kimse var mı acaba çok önemli birşeyi kaybettim ama bulamıyorum :( bidiğiniz böyle biri varsa yazarmısınıız özelden

Alsancakta tılsım cafe sevinci tavsiye EDERİM kadın tarotlari konusturuyo
Ya murat anda döktürür cidden geleceği de öyle inandırıcı anlatır ama 2 kez fal baktırdım ikisinde de dedikleri çıkmadı. Sevgilimle evlenme tarihimizi sölylemişti şu şu tarihte evlenceksiniz diye, sonuç olarak benimkiyle geri dönüşümsz bi şekilde ayrıldık :KK70: patladı gitti yani fal.

@FrapanKoala destina, kızlarağasındaki destina mı?
alsancak tılsım cafe sevince gittim kadın tarotlari konusturuyo tavsiye ederim

Alsancakta tilsi,m cafede manysk derecede bilen dediklerini birçok kez yaşadığım sevinç var deneyin derim kadina kimleri goturduysem ozellikle gun ve tarihler cuk diye yasiyorsunuz tarot uzerine baskasini tanimsm kizlar

Alsancakta tilsi,m cafede manysk derecede bilen dediklerini birçok kez yaşadığım sevinç var deneyin derim kadina kimleri goturduysem ozellikle gun ve tarihler cuk diye yasiyorsunuz tarot uzerine baskasini tanimsm kizlar
sevinç hanım ortalamanın üstü ama arkadaşlarımı da hesaba katarak en azından bizim adımıza şimdilik gün ve tarihlerin tuttuğunu söyleyemem.

Destina'nın dediklerini yaşayan var mı? Bugün fal baktırdım ağzımı açık bıraktı. Tabi gelecek çıkar mı bilemiyorum. En yakın tarih eylül-ekim, olursa yazarım. Diğerleri uzak tarih.
merhaba destinaya eşim kahve falına baktırdı kısmen çıktı ben tarota baktırdım daha uzun ve iyi bakıyo dediler ama hiç memnun kalmadım resmen ağzımı aradı o sordu ben cevapladım ben soru sordum o yorumladı baktıracaksanız kahve falı baktırın kısa ama en azından hisleri doğrultusunda bakıyo

nerde peki bu tilsim cafe tam olarak???

kimleri öneriyorsunuz baska??

Kıbrıs şehitleri caddesinde sağdan 1. ya da 2.ci sokakta. sokağın bir tarafında johannes burger öbür tarafında Kırkpınar lokantası var .o sokaktan girince ileride sağda.

Sadece tarot bakıyor.mayısta 35tl ydı

"öneriyorum" kelimesi tedirgin ediyor. doğal olarak beğenen olur beğenmeyen olur ,enerjin tutmaz,hayatında hareket görmez,istediklerini söylemez belki para verdiğine pişman olabilirsin.yolu oraya düşen,vakti ve parası olan ,aşırı bekenlentide olmayanlar gidebilir diyeyim.gidenler yorum yazarsa tılsımdaki sevinçle ilgili daha çok bilgimiz olur.

Back
X