- 12 Kasım 2014
- 106
- 14
- 13
Ozelden yaziyorumtamm yeri mesajlarmısınn kuzumm
hıhıımerhaba kızlaar falcı arayışındaysanız beni dinleyin
bugün gittim daha uzun zamandır istiyordum ve internette kısa bir arayış yaptım şık kafe tarot falı favorim fatma gibisinden güzel yazılar gördüm ve gittim. gerçekten güzel ilgilendiler ilkten acaba diye düşündüm ama size şunu söyliyim gerçekten çok doğru biliyor ve istedğiniz sorulara en mantıklı cevapları veriyorum çok içten ve iyi biri fatma hanım aynı zamanda bana söyldiği şeylerde çıktı ben çok memnun kaldım başka bir arayışada girmiycem çünkü gerçekten istedğiniz herşeyi onda bulabilirsiniz merakınız,geçmişiniz, acabalarınız. ben çok memnun kaldım TAVSİYE EDERİM :)))))
kızlar alsancakta eylül bilen varmı öyle sokaktan geçerken baktırmıştım o an hiç istemediğim şeyler söyledi ama karşı tarafın düşüncelerini tamamen bilmiş ama hatırlamıyorum yerini ? bilen duyan varmı
Ben Babacan cafe de Eylül diye bir kızı biliyorum ama acaba o mu ki ? Canım
Bilmiyorum ki cafenin adını hatırlayamıyorum ama böyle büyük göğüslü bi kadındı bayağı dikkatimi çekmişti osiyah saçlı genç biriydi
Göğsüne dikkat etmedim ama uzun boylu genç bir bayandı evet :)
Babacan cafe de o en son kaç ay önce kahve baktırmıştım ona ben :)
bayağı dekolte giyiyodu ben gittiğimde :) bende kahve götrmüştüm ama katina bakmıştı nasıl peki sen memnun kaldın mı
bayağı dekolte giyiyodu ben gittiğimde :) bende kahve götrmüştüm ama katina bakmıştı nasıl peki sen memnun kaldın mı
Ali Bey İstanbul'a gitmiş.Arkadaşlar daha önce de sordum. Cevap gelmedi bir umut bir daha soruyorum. Müjgan Cafe'de çalışan falcı Ali'nin yeni çalıştığı yeri bilen var mı? Şu ana kadar bana bir tek onun dedikleri çıktı.
maalesef bilmiyorum.Cevap için teşekkürler. İstanbulda nerede acaba? Yerini biliyoe musunuz?Daha önce de gitmiş bir süre. Umarım döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?