İzmir'deki Falcılar

merhaba kızlaar falcı arayışındaysanız beni dinleyin
bugün gittim daha uzun zamandır istiyordum ve internette kısa bir arayış yaptım şık kafe tarot falı favorim fatma gibisinden güzel yazılar gördüm ve gittim. gerçekten güzel ilgilendiler ilkten acaba diye düşündüm ama size şunu söyliyim gerçekten çok doğru biliyor ve istedğiniz sorulara en mantıklı cevapları veriyorum çok içten ve iyi biri fatma hanım aynı zamanda bana söyldiği şeylerde çıktı ben çok memnun kaldım başka bir arayışada girmiycem çünkü gerçekten istedğiniz herşeyi onda bulabilirsiniz merakınız,geçmişiniz, acabalarınız. ben çok memnun kaldım TAVSİYE EDERİM :)))))

hıhıı

Arkadaşlar daha önce de sordum. Cevap gelmedi bir umut bir daha soruyorum. Müjgan Cafe'de çalışan falcı Ali'nin yeni çalıştığı yeri bilen var mı? Şu ana kadar bana bir tek onun dedikleri çıktı.

Arkadaslar buca tarafinda var mi ben yeni tasindim da izmire cok yer bilmiylrum bugun gidilebilicek gibi var mi acaba

kızlar alsancakta eylül bilen varmı öyle sokaktan geçerken baktırmıştım o an hiç istemediğim şeyler söyledi ama karşı tarafın düşüncelerini tamamen bilmiş ama hatırlamıyorum yerini ? bilen duyan varmı

Ben Babacan cafe de Eylül diye bir kızı biliyorum ama acaba o mu ki ? Canım

Bilmiyorum ki cafenin adını hatırlayamıyorum ama böyle büyük göğüslü bi kadındı bayağı dikkatimi çekmişti o siyah saçlı genç biriydi

Göğsüne dikkat etmedim ama uzun boylu genç bir bayandı evet :)
Babacan cafe de o en son kaç ay önce kahve baktırmıştım ona ben :)

bayağı dekolte giyiyodu ben gittiğimde :) bende kahve götrmüştüm ama katina bakmıştı nasıl peki sen memnun kaldın mı

Valla bana daha hiçbir falcının dediği çıkmadı :)

Ne diyim bilemedim canım

Hatırlamıyorum ne dedi ne söyledi bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…