Korkuyorum ben eve gitmeye yaa..ücreti nasıl peki..Yen8 girnede kimse yoktu belki hafya ici diye..evinde bakiyo..sadece bayanlara..evini tarif ediyo zaten.
Hic korkma terasinda bakiyo...erkek almiyo...Korkuyorum ben eve gitmeye yaa..ücreti nasıl peki..
Tamam numarayı bana da atarsan sevinirim.özelden neler tutturdugunuda yazarsan bide fiyatını yaz lütfen.uzun mu kisami bakıyor..forumdaki herkese güven olmuyor her üye kendisi de çıkabiliyor..ama özelden yorum fikir bekliyorum senden mutlakaHic korkma terasinda bakiyo...erkek almiyo...
beyuzellibes ucyuzon ondokuz sıfır dokuz yazın hemen özele giremedim ..ben sadece bi bakıcıyım cnm hic anlamam fal baktirmaktan..ben onumuzdeki hafta gene gidecem kızım icin...
Herkes geçmişi biliyor daa..Uff valla resmen inanmak ya istemiyorum..ama merak istebeyuzellibes ucyuzon ondokuz sıfır dokuz yazın hemen özele giremedim ..ben sadece bi bakıcıyım cnm hic anlamam fal baktirmaktan..ben onumuzdeki hafta gene gidecem kızım icin...
Ben de sana mesaj attım özelden gelmiş mi canım?niye gitmiyor ki?kaderim35 senin özeline msj gitmiyo
Bende baktirinca yorum yaparım burayakeşke önce okusaydım izmire gitmişken bende baktırırdım üzüldüm
benim falcon vardı ama numarası kaybolmuş kullanılamıyor..evini biliyorum poligon çok uzak geliyor gitmek
Arkadaslar yazmadan duramicam...gecen sene bu topikten almıstım Nergizin tel numarasıni...bgn ksk da isim vardi bi arayım dedim...kafamda soru isaretleri coktu bu ara...gercekten superdi..esimi cocuklarımı bana birebir anlattı...kafamdaki soru isaretleri ben sormadan verdi...bugune kadar baktirdigimın en iyisi...tavsiye ederim...dahası var ama yazmaya vaktim yok.
Canım bilmiyorum bir kaç aydır ulaşamıyorum kendisine.Merhaba poligonda nerede bu dediğiniz falcı ne kadara bakar falan bilgi verir misiniz bana yakında :)))
Karsıyaka yeni girnede evde bakıyorNerede bu nergiz ?
Nergizin numarasını özelden atabilir misiniz??? Ya da Yeni Girnede ne tarafta evi?Karsıyaka yeni girnede evde bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?