İzmir'deki Falcılar

Hic korkma terasinda bakiyo...erkek almiyo...
Tamam numarayı bana da atarsan sevinirim.özelden neler tutturdugunuda yazarsan bide fiyatını yaz lütfen.uzun mu kisami bakıyor..forumdaki herkese güven olmuyor her üye kendisi de çıkabiliyor..ama özelden yorum fikir bekliyorum senden mutlaka

beyuzellibes ucyuzon ondokuz sıfır dokuz yazın hemen özele giremedim ..ben sadece bi bakıcıyım cnm hic anlamam fal baktirmaktan..ben onumuzdeki hafta gene gidecem kızım icin...

beyuzellibes ucyuzon ondokuz sıfır dokuz yazın hemen özele giremedim ..ben sadece bi bakıcıyım cnm hic anlamam fal baktirmaktan..ben onumuzdeki hafta gene gidecem kızım icin...
benim falcon vardı ama numarası kaybolmuş kullanılamıyor..evini biliyorum poligon çok uzak geliyor gitmek

benim falcon vardı ama numarası kaybolmuş kullanılamıyor..evini biliyorum poligon çok uzak geliyor gitmek

Merhaba poligonda nerede bu dediğiniz falcı ne kadara bakar falan bilgi verir misiniz bana yakında :)))

Nerede bu nergiz ?

Nergiz hanıma dün gittim. Hiç beni şaşırtacak bir şey söylemedi burcuma göre karakterimi yorumladı o kadar.Sorduğum insanı da yanlış betimledi. 1,85 boyunda olan kumral tenli insana orta boylı esmer dedi. Şu iş olumsuz mu olacak yada olumlu mu dedim olumlu da olabilir olumsuz da diyor. Net bir şey konuşmuyor. Olumlu da olumsuz da olabileceğini ben de biliyorum. Bir soru sordum şimdi kartlarımın sayısı kırkı geçerse olur geçmezse olmaz deyip kartları açıp kapatıp sayıp durdu. Onu ben de yapabilirim. Samiyelideki Serpil ise 3 kardeş misin diye başladı ben 2 kardeşim. Okulun 4 sene mi diyor okulum 2 sene. Yüksek Lisans. İstanbuldaki 2 senelik ilişkide olduğun insan dönüş yapacak diyor öyle birisi yok. Salladı salladı. Sevdam cafeye 1,5 ay önce girmiştim dün yine gittim 1,5 önce dediklerini tıpatıp tekrarladı. Tarihleri de isimleri de. Bir insanın ismi soy ismine kadar bildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…