İzmir'deki Falcılar

Bu arada Nergiz 30 aldı. Serpil 25e. Değer mi hiç değmez. havaya gitti para. Sevda'm 25e bakıyor kahve yanında tarot. Ama ne kartlara ne de fincana bakıyor. Fincanı açmadı bile. geçen gittiğimde de aynısını yapmıştı. 25 lira değer mi Nergize 30 karcayıp hayal kırıklığına uğramaktansa gidin Sevda'ya 25 verin. En azından birşeyler biliyor. Yok burcuma göre karakterimi bilmek istiyorum derseniz gidin Nergiz'e. Destina'ya da gitmiştim. İnce detayları yakalabiliyor. Bir dediği sanki çıkacak gibi oldu bakalım daha 1 hafta sonra netleşecek. o 20 TLye bakıyor.

ben de geçen hafta sevda'ya gittim söylediği şeyler isabetliydi fakat benden sonra giren arkadaşıma da hemen hemen aynı şeyleri söylemesi güvenimi kırdı. gelecekle ilgili söyledikleri çıkıyor mu merak ediyorum doğrusu...

size isim verdi mi? Özge, Gamze, Mehmet gibi? Bir de evli değilseniz nikah tarihi verdi mi? Eğer size de bana verdiği aynı nikah günüm tarihimi ve yukardaki isimleri söylediyse o zaman Sevda herkese aynı şablon kelime, isim ve tarihleri veriyor demek ki

evet birsürü isim sayıyor onlardan biri elbet oluyor çevremde yani tesadüfen mi bilmem ama tutturduğu birkaç isim var, birkaçı da benimle alakası olmayan isimlerdi. bir isim daha söyledi kaza geçirecek üzüleceksin dedi.(arkadaşıma da aynısını söylemiş ama farklı isimle, ortak arkadaşımız değil yani ) şu an hayatımda olan kişiyle 4 yıl sonra evleneceğimi söyledi ve kaderime yazıldığı zamanı söyledi. bir de adaçayı içersem olumsuzlukları atabileceğimi söyledi, arkadaşıma da öyle..

Sevda herkese aynı şeyi söyleyip duruyormuş belli ki. Nergiz'in burda bu kadar anlatılmasına çok şaşırdım. Bende hiçbir şeyi bilemedi mesela. Bir şeye olacak diyor sonra aynı şey hakkında olmayacak diyor yani dedikleriyle çelişti. Hiç de fal gibi değildi. Evde otorup arkadaşlarla öyle eğlencesiyle baktığımız ev falından daha beterdi. Hepsi boş ya. Bence uğraşmayalım bu işlerle. Boşuna umut veriyorlar dedikleri çıkmayınca da başkasına koşuyoruz. Ama anlamadığım bir şey var madem bakamıyorlarsa orda oturup nasıl insanların umutlarıyla oynuyorlar? İnsanda bir vicdanın olması lazım yani. Ama suç bizde işte. Sürekli gittiğimiz için hep onlar olacaklar. Arz talep ilişkisi gibi. Gitmeyeceksin gitmek isteyenleri de tutup psikolaga yollayacaksın en azından yalanlara kanıp kanıp boş boş umutlarla gezmezler.

Ben yeni üye oldum. Özelden bana Karabağlar dakinin tlf numarası gönderirmisiniz. Şimdiden teşekkürler.

Karabağlardakine giden var mı. Memnunsanız bana iletişim bilgilerini verirmisiniz. Acil lütfen.

Kızlar yok mu hala falcı bulan? İstanbul dayım şimdi birde burdan mi denesem şansımı.Eşim olmasa..arardım mutlaka:)

Merhabalar kemeraltında fısıltı cafe de fal baktırdım iki kez ilk önce Ömer diye birine baktırdım genel olarak iyi çok hızlı anlatıyor ortalama 7-8 dakika sürüyor yorumları güzeldi tavsiye ederim bugünde Canan diye bir hanıma baktırdım çok iyi baktı diyebilirim kesinlikle tavsiye ederim ücret 20 tl birde orda Mustafa varmış onun içinde iyi diyorlar onada baktırırsam size söylerim

Nerviz kartla yada tarot bakmıyorki ? Size tarotmu baktı?

Canım özelden mesaj aramıyorum bana da numarasını atabilir misin

Herkese merhaba. Daisy Ali'nin söylediği bazı şeyler çıktı. Çok önce baktırmıştım. Baya bi zaman önce söylemişti. Tesadüf de olabilir tabii. Şu şey olursa bir daha gel, sonrasına bakalım demişti. Gittim ama Daisy Alsancak Müjgan'dan ayrılmış. Nereye gittiğini bilen var mı?

Bugüne kadar gittiğim tüm falcıları yazmak istiyorum. Tabiki falcı değince akla gelebilecek ilk yer Kemeraltı.
1.SEVDAN CAFE SEVDA: iki kere gittim ikisinde de neredeyse aynı şeyleri söyledi. En şaşırtan da evleneceğim günün tarihini ikinci gittiğimde de aynı günü söyledi, ve bir ismin de aynısını verdi. Çok kısa bakıyor, sadece sorduğun soruya cevap veriyor. Bir sürü isim ve tarih. Bence bu tarih ve isim metodunu kendine çekmek için kullanıyor sanki çünkü saydığı 10 isimden en fazla 2si doğruydu. Birinci gittiğimde verdiği tarihi çıkmadı. Abartılacak bir şey yok. Gidin mutlaka diyemem ve onca insanın sıra beklemesi şaşırtıcı. Gelecek hakkında dedikleri çıkacak mı onu zaman gösterecek. Kahve falı ve yanında tarot 25 tl. Sadece tarota baktıracaksanız fiyat artıyor
2. DESTİNANIN YERİ DESTİNA: Hiç soru sormadan baktı. Kahve yanında tarot. Şu andaki durumu iyi bildi. Bir insanı tıpatıp betimledi. Bir dediği sanki olacakmış gibi. Diğer dedikleri çıkacak mı o da zaman meselesi. Gidilebilir. 20tl
3. BABACAN CAFE EYLÜL: Sadece bir konuya odaklandı. Olumlu şeyler söyledi. 2 hafta vade vermişti geçti. Gitmezseniz de olur. 20tl
4. POLAT CAFE ANGEL: Geçmiş ve şimdiki zamanı tutturuyor. Gelecek hakkında dedikleri olumluydu. Bakalım. Gidilebilir. 20tl
5. KAHVECİ NECCO SENEM: tek kelimeyle berbat. Başka birşey diyemem. Kesinlikle gidilmez. 15tl
6. TELVE CAFE: Bir bayan vardı, esmer biraz kilolu. Tarot baktı ama ne dedikleri şu an hiiiiiç aklımda yok. Yani şaşırtacak bir şey söylemedi.
7. ŞAFAK TÜRKÜSÜ TÜRKÜ VE ŞİİR EVİ ADANALI SEVİNÇ: tarot baktırdım çok uzun baktı. Bazı şeyleri tutturdu. Gelecek hakkında dediklerine daha var. Burda beğenilmiyormuş okuduklarıma göre. Bilemiyorum en azından moral veriyor insana.
8. SAMYELİ CAFE SERPİL: salladı da salladı.
9. DU FİESTA KEMAL: gittiğim tüm falcılardan ha işte bu diyebileceğim tek falcı. Hiç konuşturmuyor sadece tarot bakıyor üç soru sorma hakkınız var ve çok net konuşuyor. Ağzından laf alayım da sallayayım da gibi derdi yok. Şu andaki durumu %100 tutturdu gelecek hakkındaki söyledikleri de isabetliydi yani çıkma ihtimali %90
10. DAİSY CAFE MURAT: çok hızlı konuşuyor. Ama abartılacak bir şey yok. Şu andaki durumu iyi biliyor. Gelecek hakkındakilerine daha vade var.
11. DAİSY CAFE KAAN: şu andaki durumu iyi bildi, gelecek hakkındaki dediklerine vade var.
12. NERGİZ: bu kadın bana mı iyi gelmedi yada ne oldu bilemedim ama çok kötüydü falı. Sürekli çelişki içindeydi. Aynı konuya bir olumlu konuşuyor sonra aynı konuya olumsuz konuşuyor. Burda herkes övmüş ama berbattı.
İşte fal maceram böyle bitti. Ve şunu anladım ki ne kadar çok falcıya gidip çözüm yada moral ararsan o kadar daha çok kafanda soru işareti ve daha çok moral bozukluğuna uğrarmışsın. Çünkü biri ak diyor diğeri kara diyor. Falcılar belki o andaki durumu bilip o andaki kafanızdaki sorunuzu cevaplayabilirler ama gelecek hakkında dediklerine kesinlikle umutlanmayınız çünkü onlar da yanılırlar. Geleceğimizi tek kendimiz yönlendiririz. Yarın ne olacak şu sorun çözülecek mi çözülmeyecek mi, işe alınacak mıyım alınmayacak mıyım, evlenecek miyim evlenmeyecek miyim yada giden sevgili dönecek mi dönmeyecek mi diye yarını düşünüp kafa yormak bir işe yaramaz. Sadece bugünü yaşamak ve tad almak lazım onunla beraber yarına planlar yapmak lazım. Planlarımız gerçekleşirse oohh ne güzel gerçekleşmezse her şeyde hayır var deyip yolumuza devam etmliyiz. Hayatta o kadar çok güzel şeyler, imkanlar var ki ama biz gerçekleşmemiş bir hayalin yada gitmiş bir sevgilinin arkasına bakıp hüzünleniyoruz falcı falcı geziyoruz ama o sırada hayat akıp geçiyor. O nedenle şu andaki elimizdekilerlin, yanımızdakilerin değerini bilelim. Sorunlar hep vardı ve hep de olacak. Onlar hayatımızın parçasıdır. Ama onlar yüzünden kendimizi ve yakınlarımız mahvetmemize gerek yok. Çünkü yakınlarımız da hayatımızın bir parçası hatta bazıları hayatımızın ta kendisi. Ve şunu anladım ki, bir insan fizik olarak acı çekiyorsa ona başkaları yardım edebilir. Mesela ilaç içer yada düşmüşse biri gelir elinden tutar kalkmasına yardımcı olur ama insanın ruhu acı çekerken kimse yardım demez. ne falcılar ne de annen baban yada arkadaşların. Bu insanlar sadece seni bir zamanlığına oyalayabilirler. Ruhunun yarasını tek insanın kendisi iyileştirebilir. Bir söz var ''yalnız geldiğimiz gibi yalnız da ölürüz''. Bu nedenle her insanın tek yakin dostu kendisidir.

çok güzel betimleme yapmışsın canım ağzına sağlık..ama bazen insan kendi si istemeden dibe vuruyor..ve belkide bir umut aradığımız için yönleniyoruz bilemiyorumki..kocana diyosun psikoloğa gitcem adamın dediği ilaç içcen iyi mi olcan??peki benim içimden gelen ve engelleyemediğim içimdekiler nasıl çözümlenecek o zaman??

Bir sorunumuz varsa psikologa gidebiliriz, öneride bulunur, kafamızdaki dağılmış olan o düşüncelere bir çeki düzen vermemize yardımcı olabilir. İlaç da verebilir ama o ilaç nereye kadar ki. Etkisi gidince aynı yerde aynı sorunla buluruz kendimizi. Yukarda dediğiğm gibi en güzel yardımcımız kendimizdir. Hayatımız mı düzensiz, sürekli problemlerimiz mi var? Peki neden? Hemen şimdi sessiz kimse olmayan bir yere oturalım ve düşünelim. İçimizdeki sesi dinleyelim. Hayatımız kafamızdaki düşüncelerimiz ve hayata olan bakış açımızın düzensiz olduğu için düzensizdir. Son zamanlarda benim hayatımda öyle kötü şeyler oldu ki her şey üst üste geldi. Falcı falcı dolaştıkça daha beter oldu o kafamdaki düzensizlik ve bir gün oturdum ve düşündüm, neden böyle? Çevremdeki insanlara baktım, kendime baktım ve insanların çoğunluğu sadece şikayet etmeyi ve olumsuz düşünmeyi biliyormuşuz. Hep mi böyleydi, hayır! Biz teşekkür etmeyi bilmiyoruz!!! Şu an oturup nefes alıyorsak o bile mucizedir. Bazı İnsanlar nefes alabilmek için hastanenin kapılarında sürünüyorlar. Gözümüz mü kör? Kör insanlar bile hayata mücadele etmekteler. Neden bugüne kadar bize verilmiş olan güzel şeyler için teşekkür etmiyoruz şükretmiyorz? Biz hep olumsuz düşündüğümüz için olumsuzlukları kendimize çekiyoruz. Bir insan bize bağırsa gün boyu onu kafamıza takar sinirleniriz. Çocuğumuzun gülümsemesini, annemizin şevkatini o sinirle farketmeyiz bile. Yapacak tek şey olumsuzluklara karşı gülümsemek ve çözme yolu aramak. Çözülecektir mutlaka eğer çözülmeyecekse hayatın sonu mu? Dünya mı yıkılıyor bize. Çevremiz hep negatif dolu ve biz de onun parçası oluyoruz. Biz kendi kendimizi o negatiften korumamız gerekiyor. Oturalım kitap okuyalım kendimizi geliştirelim. İnsanları mutlu etmeyi deneyelim. Elimizdekilerin değerini bilelim. Oturup geçmişi hatırlayıp hüzünlenmek kendimizi mahvetmekten başka işe yaramaz. İlk kendi kafamızdaki dağınıklığa son verelim. Soralım kendimize ben kimim, benim bu hayattaki yerim ne, ben bugüne kadar ne yaptım, benim amaçlarım ne? Kendimizi tanımıyoruz. İlk kendimizi tanıyalım ki karşımıza çıkan sorunu çözebilelim. İnsan sadece kemikten etten değildir. İnsanı insan yapan düşünceleridir. Düşünceler somutlaşır, bizi biz yapan ve hayatımıza şekil veren bizim o kafamızdaki düşüncelerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…