arıyo...annemler gitti ya..bende evde yokum...bi hoş olmuş ole dio...bende arama beni müdahale etme artık dedim..yok ben hala onun nikahli karısıymışım peh peh yani..bende kağıt üstünde..aramızda artık karı kocalık bir durum yok...ne yaparsan yap..ben uğraşamayacağım..davanı aç..yoksa ben yaparım dedim..yok işte sinirle sölemiş..çok bunalmış..evde kendine özel alan kalmamaış..kaç aydır televizyon iszlemiyomuş...sadece ee uyumak için geliyomuş muş ta muş anlayacağın..evet haklısın ama biraz dha sabır gösterebilirdin dedim...şimdi babama bir ameliyat yapılacak işte ayaklanabilmesi için..yok bunu o karşılayacakmış falan filan ben de canın cehenneme...istemiyoruz ben bi şekilde hallederim senden şu saaten sonra hiç bişey istemiyorum en kısa zamandada evi boşaltıyorum dedim..bugün iki kere kayınvalidem ofisi aradı yok dedirttim..içim soğumuyo cnm ya hemde hiç
boşanmaya mı karar verdiniz ciddi anlamda ?
evet...bana boşanalım dediği için bu durumlara geldik ya zaten..ama şimdi tükürdüğünü yalıyo neden annmeler evine döndü...ama ben o başanalım dediğinde tamam o zaman boşanalım dedim ve içim hiç soğumadığı için sözümden dönmeyide düşünmüyorum..hafta sonu ev baktım..bir tane asansörlü bir tanede giriş kat buldum seçip taşıncam annmelride yanıma alıcam...
evet...bana boşanalım dediği için bu durumlara geldik ya zaten..ama şimdi tükürdüğünü yalıyo neden annmeler evine döndü...ama ben o başanalım dediğinde tamam o zaman boşanalım dedim ve içim hiç soğumadığı için sözümden dönmeyide düşünmüyorum..hafta sonu ev baktım..bir tane asansörlü bir tanede giriş kat buldum seçip taşıncam annmelride yanıma alıcam...
arıyo...annemler gitti ya..bende evde yokum...bi hoş olmuş ole dio...bende arama beni müdahale etme artık dedim..yok ben hala onun nikahli karısıymışım peh peh yani..bende kağıt üstünde..aramızda artık karı kocalık bir durum yok...ne yaparsan yap..ben uğraşamayacağım..davanı aç..yoksa ben yaparım dedim..yok işte sinirle sölemiş..çok bunalmış..evde kendine özel alan kalmamaış..kaç aydır televizyon iszlemiyomuş...sadece ee uyumak için geliyomuş muş ta muş anlayacağın..evet haklısın ama biraz dha sabır gösterebilirdin dedim...şimdi babama bir ameliyat yapılacak işte ayaklanabilmesi için..yok bunu o karşılayacakmış falan filan ben de canın cehenneme...istemiyoruz ben bi şekilde hallederim senden şu saaten sonra hiç bişey istemiyorum en kısa zamandada evi boşaltıyorum dedim..bugün iki kere kayınvalidem ofisi aradı yok dedirttim..içim soğumuyo cnm ya hemde hiç
Hakkınızda hayırlısı olsun.anne babadan vazgeçilmez kesinlikle.ama eşinizin pişman olduğuna emin olursanız düzeleceğini düşünürseniz bi şans verin.. yuvada kolay kurulmuyor çünkü ... tabiki bedelini ödesinde umut varsa şans verin bence ...
konu sahibi burda baya bi gaza getirildi, evini terketti.
kocası her ne kadar suçlu da olsa bu kadar öfkelenmesine karşılık biraz sakinleştirmek daha olumlu sonuç verebilirdi.
adam suçlu tamam, anlayışsız, tek taraflı düşünen biri.
ama biraz empata yapmak zor değil,
hiç kimse kolay kolay aylarca kayınvalidesiyle aynı evde yaşamak istemez. yalnız değil, maddi durumu da müsait.
zorunlu görünmeyen bi durum.
tek taraflı zor tabi ama yuvayı dişi kuş yapar, bir kadının öncelikli sorumluluğu kendi evi,eşi ve çocuklarıdır.
konu sahibinin dilerim yuvası yıkılmaz, eşinin de bu ayrılık döneminde akıllanacağını umuyorum.
evet doğru söylüyosununz..hiç kolay kurulmuyo...hele ki bizimkisi hiç kolay olmadı..eşim uzulmesin die çok sey sineye attım ben...gelinliğimi...balayımı...gelin başımı hep kendim yaptırdım..bunalmasın parasızlıktn die...herşeyde elimden geldiğince destek olmaya çalıştım yada ben ole zanettim bilmiyorum...ama herşey çok sıcak şimdi...içim soğumuyo..öfkem herşeyi bastırıyo...öfke çok teklikeli bir duygu malesef insana çok şey yaptırabilir...içimin soğuması lazım
canım madem bu kadar zorlujklara göğüs germişsin öfkeyle kalkma.haklısın öfke çok tehlilkeli bi duygu.kızgın olmaktada fazlasıyla haklısın.bence bi girişimde bulunma eşine göz dağı vermiş ol.dava açmaya kalkma derim.eşinde eminim hatasını anlamıştır.ana baba atılmaz dersini vermiş olacaksın böylelikle... Ailende böyle olsun istemez diye düşünüyorum ama tabii yinede karar seni.sadece sakin düşünmeye gayret et....bekle madem için soğusun o zman ne istediğini gerçek manada anlayacaksın ... Pişamnlıklar yaşamamaış olursun hem...
öyle cnm...öfke ve nefret çok güçlü bir duygu insanın gözünü döndürebilir miş...yaşayınca daha bir iyi anladım...zaten ben şu an dava açmıyorum...arkadaşımda onun açmasını beklememi söyledi...bölylece ben çok zor durumda kalmazmışım...bekliyorum ama dediğim gibi çamura yatmaya başladı...ama ona karşı olan bütün güvenimi kaybettim...nasıl onunla bir ömür geçiririm artık bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?