iyi günde kötü günde demiştik??

Dönmesin bence.Bence diyorum çünkü bu sağlık olaylarına çok önem veririm.Hastalığımda beni aramadılar ne durumdasın diye sormadıkları için 2 sevgilimden ayrılmıştım çat diye.Sende evlisin ama babanın hastalığında kocan aileni istememiş ve ilerde bana bir şey olsa umursamaz diyorsun.

saolun yorumlarınız için...şu an dönmeyeceğim zaten...dönmem için gösterilen çaba yeterli zaten...dün tatil günümdü..çıktım ev baktım bi kaçtane uygun buldum gibi ...şimdi onla uğraşıyprum ..saolun kızlar

ah be canım derdin derdim oldu inan. tanımasamda aklım sende kaldı. yazmayı unutma olanları. eşin arıyomu hiç

arıyo...annemler gitti ya..bende evde yokum...bi hoş olmuş ole dio...bende arama beni müdahale etme artık dedim..yok ben hala onun nikahli karısıymışım peh peh yani..bende kağıt üstünde..aramızda artık karı kocalık bir durum yok...ne yaparsan yap..ben uğraşamayacağım..davanı aç..yoksa ben yaparım dedim..yok işte sinirle sölemiş..çok bunalmış..evde kendine özel alan kalmamaış..kaç aydır televizyon iszlemiyomuş...sadece ee uyumak için geliyomuş muş ta muş anlayacağın..evet haklısın ama biraz dha sabır gösterebilirdin dedim...şimdi babama bir ameliyat yapılacak işte ayaklanabilmesi için..yok bunu o karşılayacakmış falan filan ben de canın cehenneme...istemiyoruz ben bi şekilde hallederim senden şu saaten sonra hiç bişey istemiyorum en kısa zamandada evi boşaltıyorum dedim..bugün iki kere kayınvalidem ofisi aradı yok dedirttim..içim soğumuyo cnm ya hemde hiç

Kusura bakma.Ağır laf etmek istemem ama gitme imasında bulunanlar her kimse insanlıklarını unutmuşlar bence !!

Önce allah rızası bilinmeli ... Bilemeyn böyle davranır işte .. istediği kadar ima etsin duyma..evinde de bak bence geri adım atma...

Eğer kendi ailelerinden biri olsaydı böylemi yapacaklarıd ? yazık allah merhamet versin hepsine.işte insan zamanla tanıyo herkesi...

Babanızada acil şifalar ...

boşanmaya mı karar verdiniz ciddi anlamda ?

boşanmaya mı karar verdiniz ciddi anlamda ?

evet...bana boşanalım dediği için bu durumlara geldik ya zaten..ama şimdi tükürdüğünü yalıyo neden annmeler evine döndü...ama ben o başanalım dediğinde tamam o zaman boşanalım dedim ve içim hiç soğumadığı için sözümden dönmeyide düşünmüyorum..hafta sonu ev baktım..bir tane asansörlü bir tanede giriş kat buldum seçip taşıncam annmelride yanıma alıcam...

Hakkınızda hayırlısı olsun.anne babadan vazgeçilmez kesinlikle.ama eşinizin pişman olduğuna emin olursanız düzeleceğini düşünürseniz bi şans verin.. yuvada kolay kurulmuyor çünkü ... tabiki bedelini ödesinde umut varsa şans verin bence ...

Eşin çok büyük hata yaptı ,ama bırak cezasını zamanla cekecek zaten kendi gibi damadı olduğunda anlar nasılmış bu işler, ama yuvanı yıkma surat as küs ama bence bir kere daha düşün..

cnm sürünsün tabi affetme hemen ama cokda bir anda kestirme 11 senen geçmiş kolaymı. yaptığının hiçbir alle tutulur yanı yok. zaten bir daha asla yapamazda. biir süre uzak durman gitmememn en doğrusu çok akıllıca davranıyosun ama boşanmak için çok acele etme. ona öyle söyle ama hemen hareket etme derim cnm

evet doğru söylüyosununz..hiç kolay kurulmuyo...hele ki bizimkisi hiç kolay olmadı..eşim uzulmesin die çok sey sineye attım ben...gelinliğimi...balayımı...gelin başımı hep kendim yaptırdım..bunalmasın parasızlıktn die...herşeyde elimden geldiğince destek olmaya çalıştım yada ben ole zanettim bilmiyorum...ama herşey çok sıcak şimdi...içim soğumuyo..öfkem herşeyi bastırıyo...öfke çok teklikeli bir duygu malesef insana çok şey yaptırabilir...içimin soğuması lazım

konu sahibi burda baya bi gaza getirildi, evini terketti.
kocası her ne kadar suçlu da olsa bu kadar öfkelenmesine karşılık biraz sakinleştirmek daha olumlu sonuç verebilirdi.
adam suçlu tamam, anlayışsız, tek taraflı düşünen biri.
ama biraz empatiyapmak zor değil,
hiç kimse kolay kolay aylarca kayınvalidesiyle aynı evde yaşamak istemez. yalnız değil, maddi durumu da müsait.
zorunlu görünmeyen bi durum.
tek taraflı zor tabi ama yuvayı dişi kuş yapar, bir kadının öncelikli sorumluluğu kendi evi,eşi ve çocuklarıdır.
konu sahibinin dilerim yuvası yıkılmaz, eşinin de bu ayrılık döneminde akıllanacağını umuyorum.

Son düzenleme:

valla gaza gelmedim...kimsyede bi şey diyemem ...iyi yada kötü yorum yapan herkes saolsun...zorunlu görünmeyen bir durum dmişsiniz...bence gayet zorunlu bir durum..içine girmeyen bilmez ne kadar anlatsamda sölecek mutlaka bişeyler olur...ama yürüyemeyen bir insan ki bu benim babam...kimse kendi haline bırakmamaı bekleyemez benden...evet yuvamı ben kurdum...bi çok olayda o üzülmesin die paravan oldum ben...ben onu başımın üztünde taşırken o beni hiç düşünmeden bu olay değil sadece bi çok olayda kolayca ayaklarının altına aldı...güvenim bitti..kim ne derse desin...güvenmiyorum artık ona...üvenmediğiniz bir insana bundan sonraki hayatınınzı emanet edermisiniz bu düşünün ben etmek istemiyorum..büyük konuşmakta istemiyorum ama allah büyük mevlam ne eylerse güzel eyler

Sevgili tupuk;

Sayfaların hepsini okuyamadım ama yaşadıklarına çok üzüldüğümü belirtiyim..Hiç kolay değil bir bayan için genelde böyle durumlarda kızlar boşanır kayınvalidesine bakmamak için aslında eşinin seni başının tacı yapması gerekir...
Bir hocam hep derdi eş yada erkek arkadaş ilerisini düşündüğünüz birinin merhametli olmasına dikkat edin hatta onu test edin bu konuda derdi çokta haklı...

Başta bahsetmişsin evet bakmakla çok büyük sevap işlemişsin kimse bunu sana mecbur kılamaz ama eşininde aynı durumda seni anlayışla karşılaması gerekirdi ve buna emin ol ileride böyle bir durum senin başına gelse bun düşünceye meyilli olan bir insan sana hayatta bakmaz...

Ayrıl kestirip at demiyorum çünkü bir yuva kesinlikle kurulmuyor ama en ince ayrıntılarına kadar düşünmelisin artılarını eksilerini sana bundan sonrasının getireceklerini çünkü senin en iyi arkadaşın kendindir bu soruların cevabını ancak kendin verebilirsin çünkü böyle durumlarda akıl veren cok olur....Ama şunuda unutma aile hiç bir zaman bulunmuyor...

Allah yardımcınız olsun..

arkadaşım annen baban bu dünyaya bir daha gelmeyecekler...Maddi durumun varsa yol wer gitsin seni sevmişse gelir sewmemişse sen hasta olsanda sanada aynı muameleyi yapar bu adamm...düşünme bırakk sen bırakmasanda ailesi senden önce bıraktırır.Bu bizim türk erkeklerinin genetikleri bozuk sen yoktan oluşmuşsun onlar anne babadan ne yapsanda etsende 99 gün sırtında taşısanda bir lafla ödeşirler sen mecbursun ya ailesine köle olmaya .1 gün indir bitti.sıkma tatlı canını bugün sanaa yarın elbette ona...

Egitimli, meslek sahibi ,akli basinda bir hanimsiniz. Sizin bu özelliklere sahip olmanizi saglayan kim peki? anneniz ve babaniz degilmi? elin oglu nikah defterine bir imza attiniz diye size sahip oldu ve sizin icin ömrünü harcayan babaniza bu en zor zamaninda sirtini döndü. bu ne kadir kiymet bilmezlik..adam saglikliyken, maddi manevi destek verirken iyiydi ama elden ayaktan düstüya isi bitti artik..inanin söylecek söz bulamiyorum..yaziklar olsun..insanlik denen bir sey yok esinizde.böyle biri icin ömrünüzü harcamaya degmez canim inan bana..sen onu hep basinin üzerinde tasirsin ama, ne zaman senin ona ihtiyacin olsa sana sirtini döner.durum bu canim..cocugunda yokmus, bence ömrünü harcama bu adama..Allah babacigina saglik versin tez zamanda insallah canim..

canım madem bu kadar zorlujklara göğüs germişsin öfkeyle kalkma.haklısın öfke çok tehlilkeli bi duygu.kızgın olmaktada fazlasıyla haklısın.bence bi girişimde bulunma eşine göz dağı vermiş ol.dava açmaya kalkma derim.eşinde eminim hatasını anlamıştır.ana baba atılmaz dersini vermiş olacaksın böylelikle... Ailende böyle olsun istemez diye düşünüyorum ama tabii yinede karar seni.sadece sakin düşünmeye gayret et....bekle madem için soğusun o zman ne istediğini gerçek manada anlayacaksın ... Pişamnlıklar yaşamamaış olursun hem...

öyle cnm...öfke ve nefret çok güçlü bir duygu insanın gözünü döndürebilir miş...yaşayınca daha bir iyi anladım...zaten ben şu an dava açmıyorum...arkadaşımda onun açmasını beklememi söyledi...bölylece ben çok zor durumda kalmazmışım...bekliyorum ama dediğim gibi çamura yatmaya başladı...ama ona karşı olan bütün güvenimi kaybettim...nasıl onunla bir ömür geçiririm artık bilmiyorum

üzüldüm canım ya.hakkınızda hayırlısı olur inş...güven kayboldu mu kazanılması zor iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…