iyi günde kötü günde demiştik??

tupuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
524
3
0
Ankara
evlenirken iyi günde kötü günde die yemin ettik hepimiz ama iş başa gelince ole olmuyomuş yazık

daha önce konularımı takip eden arkadaşlarım bilir...eşin ailesinden hiç haz etmiyorum yaptıkları için...
evleneceğimiz zaman evimi kayınvalideme yakın tuttum...neden?...hasta kadın yakınında olayım bi sıkıntısı olursa koşayım die...eşim beni göklere çıkardı kabulettin çok iyisin bu devirde bole kız yok bidi bidi..konuştu durdu..şimdi devran döndü...artık benim cnm babam hasta 2 ay yoğun bakımda kaldı kalbi durdu geri geldi...yürüyemiyo...4 aylık bir hastane yatış süresinden sonra babamı kendi evime çıkardım neden mi yürüyemiyo...babamın evinde asansör yok merdiven çıkmaz die

şimdi eşimin ailesi benim ailem için geldiler oğlumun evine yerleştiler muamelesi yapıyolar ve eşimide dolduruyolar....çok mutsuzum..eşimden destek beklerken ...eşim beni çok şaşırttı..gitsinler diemiyo ama her sözünün altında anlatmak istediği o...artık eşimle hiç bir bağımız kalmadı...annem çok ağlıyo bzizim yüzümüzden yuvanız dağılacak die....napsaydım....onun annesi ağızıma tükürdü bir kere saygıszlık yapmadım..yine ihtiyacı olduğunda yanında oldum...babam bir aydır bene yatıyo ve bi geçmiş olsuna gelmediler ve aramızda iki bina var ....çok zülüyorum kızlar bu hep bana mantığını anlamıyorum

eşim artık beni çok hırpalıyo..hakaret ediyo...hep sinirli...annesgilden eve sadece yatmak için geliyo ve en sonunda bombayı pattlattı..baban iyileşsin boşanalım bole olmuyo ben mutsuzum dedi...bende tamam ole diosan ole olsun dedim...içimde bir kurt yiyo beni...babamın ölümlerden döndüğüne bile sevinemedim...yapayanlızım...ve hiç kimseye bir şey anlatmıyorum o yüzden buraya sizlere içimi açmak istedim

canım arkadaşım benim. o kadar üzüldümki anlatamam. sana ve ailene yapılan büyük haksızlık. eşin nasıl böyle anlayışsız olabilir aklım almıyor hem sadece 1 ay olmuş geleli. kendi annesi hastalansa gelse kalsa yıllarca hiiç rahatsız olmazdı ama. anneciğini babacığını sakın ezdirme tamam senin yuvanda çok önemli ama eşin bu önemi maalesefki hakeden bir insan değil. sana değer verse zor durumdaki ailene bunu yapmazdı. Allah yardımcın olsun inşallah herşey düzelir canım:14:

durumuna gercekten cok uzuldum, ne diyecegimi bilemiyorum, allah yardimcin olur ins. baban icin gecmis olsun..
umarim hayirlisi olur senin icin. ama ins bosanmazsin ve kocanda yaptigi yanlisi anlar..

evlenirken iyi günde kötü günde die yemin ettik hepimiz ama iş başa gelince ole olmuyomuş yazık

daha önce konularımı takip eden arkadaşlarım bilir...eşin ailesinden hiç haz etmiyorum yaptıkları için...
evleneceğimiz zaman evimi kayınvalideme yakın tuttum...neden?...hasta kadın yakınında olayım bi sıkıntısı olursa koşayım die...eşim beni göklere çıkardı kabulettin çok iyisin bu devirde bole kız yok bidi bidi..konuştu durdu..şimdi devran döndü...artık benim cnm babam hasta 2 ay yoğun bakımda kaldı kalbi durdu geri geldi...yürüyemiyo...4 aylık bir hastane yatış süresinden sonra babamı kendi evime çıkardım neden mi yürüyemiyo...babamın evinde asansör yok merdiven çıkmaz die

şimdi eşimin ailesi benim ailem için geldiler oğlumun evine yerleştiler muamelesi yapıyolar ve eşimide dolduruyolar....çok mutsuzum..eşimden destek beklerken ...eşim beni çok şaşırttı..gitsinler diemiyo ama her sözünün altında anlatmak istediği o...artık eşimle hiç bir bağımız kalmadı...annem çok ağlıyo bzizim yüzümüzden yuvanız dağılacak die....napsaydım....onun annesi ağızıma tükürdü bir kere saygıszlık yapmadım..yine ihtiyacı olduğunda yanında oldum...babam bir aydır bene yatıyo ve bi geçmiş olsuna gelmediler ve aramızda iki bina var ....çok zülüyorum kızlar bu hep bana mantığını anlamıyorum

eşim artık beni çok hırpalıyo..hakaret ediyo...hep sinirli...annesgilden eve sadece yatmak için geliyo ve en sonunda bombayı pattlattı..baban iyileşsin boşanalım bole olmuyo ben mutsuzum dedi...bende tamam ole diosan ole olsun dedim...içimde bir kurt yiyo beni...babamın ölümlerden döndüğüne bile sevinemedim...yapayanlızım...ve hiç kimseye bir şey anlatmıyorum o yüzden buraya sizlere içimi açmak istedim

Arkadaşım baban magdem hasta evınde neden kalamıyor olmasın asansor hasta adam sureklı dısarı cıkmazkı sımdı artık oyle aletler varkı babanız yatarakta cıkarabılırler eve... Babanın kımsesı olmasa sonuna kadar haklısın ama ne bılıyım annen hayatta yasıyor dıyorsun annenin içi nasıl rahat edıyor baban sendeyken... Çok kötü günler geçiriyorsun farkındayım ama birazda eşini düşün biz nasıl ki kaynanalarımız sureklı bızde kalmasını ıstemıyorsak esınde neden evınde kalmıyor dıye dusunebılır.. İnsanoğlu nankördür buda sana ders olmuş olur ayrıca... Yerinde olsam o laftan sonra alırsım babamı iyileşmesini beklmesini istemezdim.. Hemen boşasın daha iyi:41:

canım benim önceki konularını okumadım. ama sırf baban sizde kalıyor diye eşin böyle yapıyorsa ayıp etmiş. gün doğmadan neler doğar, inşallah bir eşinle bir çözüm yolu bulursunuz.

geçmiş olsun, durumunuz çok zor.
ama böyle bir sebepten yuvanın yıkılması da çok acı bişey.
annesinin başına gelse size zorla baktırır mıydı eşiniz?
ailesinin dolduruşlarına geliyordur, allah onları da düşürmesin elden ayaktan.

Çok üzüldüm gerçekten inşallah Rabbim tez zamanda babanıza şifalar versin.
Daha 1 ayda eşiniz böyle yapıyorsa pes doğrusu !
Hakkınızda hayırlısı olsun...

Arkadaşım baban magdem hasta evınde neden kalamıyor olmasın asansor hasta adam sureklı dısarı cıkmazkı sımdı artık oyle aletler varkı babanız yatarakta cıkarabılırler eve... Babanın kımsesı olmasa sonuna kadar haklısın ama ne bılıyım annen hayatta yasıyor dıyorsun annenin içi nasıl rahat edıyor baban sendeyken... Çok kötü günler geçiriyorsun farkındayım ama birazda eşini düşün biz nasıl ki kaynanalarımız sureklı bızde kalmasını ıstemıyorsak esınde neden evınde kalmıyor dıye dusunebılır.. İnsanoğlu nankördür buda sana ders olmuş olur ayrıca... Yerinde olsam o laftan sonra alırsım babamı iyileşmesini beklmesini istemezdim.. Hemen boşasın daha iyi:41:[/QU

babamın evine gitmesini istememin bir nedenide babamın hastanesi benim evime çok yakın ve haftada bir kaç gün kontorole gidiyo...özle ambulans çağırıyoruz o şekilde götürüyoruz....ki acilede zor yetişiyoruz bazen..benim evim yakın buda bir neden..allah korusun acil bir şey olsa babamın evi ile hastane arası bir saat

geçmiş olsun, durumunuz çok zor.
ama böyle bir sebepten yuvanın yıkılması da çok acı bişey.
annesinin başına gelse size zorla baktırır mıydı eşiniz?
ailesinin dolduruşlarına geliyordur, allah onları da düşürmesin elden ayaktan.

evet baktırır...çünkü baktım biliyorum...abim de eşide hayırsız kardeşim uzakta biz bakacaz der hep...o yüzden iki bina ötesine taşındım zaten
kırıldığım bir noktada bu eşimin annesi organ nakilli neler yaşadı çok acılar çekti...en çok ondan destek bekledim o yüzden ama hiç ilgilenmedi...insan bir aramaz mı... ya aramadı
babam böle olmadan annemi arayıp ne güzel evlat yetiştirmişsin her şeyime koşuyo die yerini yapıyodu..bana çok çektirdiği için para yüzüden...sözde gönlümü yapyodu ama herşey yalamış
babam edebiyete kadar bide kalmayacak..toplarlansın..fizik tedavi görmeye başlasın gidecekler zaten
çöp mü bu yada ne bileyim eşyamı insan eşyasını bile kolay kolay atamıyo ben babamı nasıl atayım
kayınvalidemin geliri kesildi bütün dert bu aslında ben babam hastalnamadan öönce maaşımı alınca götürüüp bir miktar veriyodum bunların bizi evlenirken yaptıkları bitmek tükenmek ilmeyen borçleri için şimdi vermiyorum çünkü babamı özel hastaneye götürüyoz.annem bana tek kuruş harcatmadı bugüne kadar ama ben ne olur olmaz hastalık halı parasız kalmayalım die temkinli davanıyorum ama anlamazlar
allah büyük ne diyim

babamın evine gitmesini istememin bir nedenide babamın hastanesi benim evime çok yakın ve haftada bir kaç gün kontorole gidiyo...özle ambulans çağırıyoruz o şekilde götürüyoruz....ki acilede zor yetişiyoruz bazen..benim evim yakın buda bir neden..allah korusun acil bir şey olsa babamın evi ile hastane arası bir saat[/QUOTE]

Babanızın evine yakın hastane yok mu peki... Biliyorum çok zor söylediklerim geliyor size ama .. Eşinizde merhamet yoksa yapcak birşeyde yok ki... Babanızın tek evladımısınız belkı sırf sız bakıyorsunuz dıyede surat yapabılırler.. Annene yazık oda herşeyın farkında ıleride ciddi sorunlar yol acacak bu olay.. Bir yandan babanız bir yandan baban iyileşince boşanırız diyen kocanız... Geçerli sebebi bile yokken.. Düşmeyen kalkmayan bir Allah dilerim kocanız hiç tatmaz çok kötü ortada kalmışsınız.. Eğer babanızın tedavisi uzun surecekse annenız bence sıze yakın taşınsın..

Canım haklısın aşırı tepki görmüşsün ama sende sanki aşırı tepki veriyosun gibi geldi bana.
Kaynanana yakın ev tutmuşsun iyi niyetlisin yardımcısın çok güzel ama gel aynı evde oturalım dese eminim sende istemezdin ben hastayım beni yanınıza alın bakın dese kabul etmezdin dimi?
Tamam babana yardımcı olmak istemişsin çok haklısın ama asansör olmasada kucakta falan 1 kez taşınacaktı eve girdikten sonra sorun kalmıcaktı eşinde taşıyabilirdi evlerine kadar kucağında yada ambulans sedyeyle getirirdi.
Ayağı kırılmış olsa dersin 1 ay sonra yürücek ama baban ne zaman ayaklanır belli bişe yok anladığım kadarıyla ve buda uzun bi süre bile sizde kalabilceklerini gösteriyo. Annen olmasa derim bakcak insan yok ama annen varken senin evinde bu kadar uzun süre kalmaları bence doğru değil.
Kendi ailesi gibi yakın hissedememesi normal hatta cinsel bakımdanda soğukluk girmiştir aranıza. Kim olursa olsun uzun süre yatılı kalan misafir evin dengesini bozuyor bu bi gerçek adam rahatça duş almak boxerla gezmek tv izlerken uyuklamak cilveleşmek ister hemde hasta psikolojisi eve bi ağırlık getirmiştir herkeste surat bi karıştır eminim.
Ailene kendine yakın bi ev tutun en mantıklısı bu gibi geldi bana başka kardeşin falanda yokmu?
Yada kendi evlerine götürün annen nasıl olsa gözkulak olur sende sık sık yardıma gidersin ama akşamları evinde ol eşinle ilgilen hastalıklar herkesin başında var at başından demem asla ama bütün hayatınıda onlara göre ayarlama herkesin evi yeri ayrı olsun.
Burda kaynanasıyla aynı evde hatta aynı apartmanda olanların birsürü hikayesi var senin eşin seni zorlamamış annemi evime alcam dememiş kendi isteğinle yakınında ev tutmuşsun sana böyle davranan eşe sende öyle davranmalısın artık evlisin ve kendi kafana göre hareket etmemelisin.

Offf ne kadar zor bir durum yahu. İçim acıdı eşinin ve ailesinin yaptığı vicdansızlığı okurken :( Hani hep deriz yaa bugün ona yarın bana; sizinkiler bencil çıkmışlar hep bana hep bana diyor.

Eşinin şimdi canla başla sana destek olması lazımken utanmadan boşanalım demiş. Arkadaşım kolay kolay söylemem böyle şeyleri ama ben senin yerinde olsam kötü günümde böyle davranan kocayı kapının önüne koyardım. Öyle boşanılmaz böyle boşanılır derdim.

Sen iyi günümde canım cicim ol, yaralarımı sarmaya gelince de tu kaka. Yazık yazık...

İnanamıyorum konu sahibinin eşine destek verenlere....
Konu sahibinin eşi şu anda hasta diye burun kıvırdığı kayınbabasının paralarıyla kardeşlerine eşya alırken iyiydide şimdi elden ayaktan düşüncemi kötü oldu...
Yazık böyle adamlara güvenip hayatlarımızı birleştiriyoruz. En ufak bir zorlukta boşanalım hemde ortadaki babanızın canı inanamıyorum gerçekten.
Konu sahibi arkadaşım bu para meselesinde eski konularınızı açmış oldum ama kusura bakmayın...

Babanızın evine yakın hastane yok mu peki... Biliyorum çok zor söylediklerim geliyor size ama .. Eşinizde merhamet yoksa yapcak birşeyde yok ki... Babanızın tek evladımısınız belkı sırf sız bakıyorsunuz dıyede surat yapabılırler.. Annene yazık oda herşeyın farkında ıleride ciddi sorunlar yol acacak bu olay.. Bir yandan babanız bir yandan baban iyileşince boşanırız diyen kocanız... Geçerli sebebi bile yokken.. Düşmeyen kalkmayan bir Allah dilerim kocanız hiç tatmaz çok kötü ortada kalmışsınız.. Eğer babanızın tedavisi uzun surecekse annenız bence sıze yakın taşınsın..[/QUOTE]

elbette var...ama tedaviye burda başladık ve burda bitecek...çünkü bi sürü sıkıntı var tek bir bölüm yok babamın muayene olması gereken...zaten babamın bu hale gelmesini sebebi o hastaneler..şimdi nasıl güveneyim...babamı eve gönderen hastaneyemi ölümden alan hastaneyemi...bu söledikleriniz bizde düşündük ama birde işin maddi boyutu...adam hasta çalışamıyo...birkmşinide hastaneye harcadık...özel hastanede muayene oluyo bu adam...4 ay hastanede yattı..bir sürü ameliyete girdi hepsi para oturduğum yerde kireler ev az 1000 lira karşılayamazlar...

ben onun annesine baktığım için anlar sandım..tamam kayananam benim evimde yatmadı ama ben onun evinde yattım o iyileşene kadar...hastanede yanında yattım...tuvalet ihityacına kadar hallettim ki hiç sevmezken eşimin hatırı için...eşim hayatta karşılıksız hiç dir şey yok dio benim yaptığımın karşılığı bu mu peki..ayırca kardeşim var ama daha çok küçük altında kalkabileceği bir şet değil ki zaen öğrenci burda bile değil okuluna gitti...gitmek zorunda kaldı

Konu sahibinin eşi şu anda hasta diye burun kıvırdığı kayınbabasının paralarıyla kardeşlerine eşya alırken iyiydide şimdi elden ayaktan düşüncemi kötü oldu...
Yazık böyle adamlara güvenip hayatlarımızı birleştiriyoruz. En ufak bir zorlukta boşanalım hemde ortadaki babanızın canı inanamıyorum gerçekten.
Konu sahibi arkadaşım bu para meselesinde eski konularınızı açmış oldum ama kusura bakmayın...

Kimse konu sahibinin eşine destek olmuyor objektif olarak bakılıyor herseye... Herkesin kişiliği ayrı istemeyebilir... Sırf babasını evinde istemiyor diye insan eşine sırt çevirmez bence... Ortada başka sebepler var cunku eşinin tek sıkıntısı belkıde para nerden bilebiliriz ki...

yok durum bole zaten oncesini bilince beni daha iyi anlarsınızn saolun kızıcak bişey yok

Babanızın evine yakın hastane yok mu peki... Biliyorum çok zor söylediklerim geliyor size ama .. Eşinizde merhamet yoksa yapcak birşeyde yok ki... Babanızın tek evladımısınız belkı sırf sız bakıyorsunuz dıyede surat yapabılırler.. Annene yazık oda herşeyın farkında ıleride ciddi sorunlar yol acacak bu olay.. Bir yandan babanız bir yandan baban iyileşince boşanırız diyen kocanız... Geçerli sebebi bile yokken.. Düşmeyen kalkmayan bir Allah dilerim kocanız hiç tatmaz çok kötü ortada kalmışsınız.. Eğer babanızın tedavisi uzun surecekse annenız bence sıze yakın taşınsın..

elbette var...ama tedaviye burda başladık ve burda bitecek...çünkü bi sürü sıkıntı var tek bir bölüm yok babamın muayene olması gereken...zaten babamın bu hale gelmesini sebebi o hastaneler..şimdi nasıl güveneyim...babamı eve gönderen hastaneyemi ölümden alan hastaneyemi...bu söledikleriniz bizde düşündük ama birde işin maddi boyutu...adam hasta çalışamıyo...birkmşinide hastaneye harcadık...özel hastanede muayene oluyo bu adam...4 ay hastanede yattı..bir sürü ameliyete girdi hepsi para oturduğum yerde kireler ev az 1000 lira karşılayamazlar...

ben onun annesine baktığım için anlar sandım..tamam kayananam benim evimde yatmadı ama ben onun evinde yattım o iyileşene kadar...hastanede yanında yattım...tuvalet ihityacına kadar hallettim ki hiç sevmezken eşimin hatırı için...eşim hayatta karşılıksız hiç dir şey yok dio benim yaptığımın karşılığı bu mu peki..ayırca kardeşim var ama daha çok küçük altında kalkabileceği bir şet değil ki zaen öğrenci burda bile değil okuluna gitti...gitmek zorunda kaldı

Son düzenleme:

ben onun annesine baktığım için anlar sandım..tamam kayananam benim evimde yatmadı ama ben onun evinde yattım o iyileşene kadar...hastanede yanında yattım...tuvalet ihityacına kadar hallettim ki hiç sevmezken eşimin hatırı için...eşim hayatta karşılıksız hiç dir şey yok dio benim yaptığımın karşılığı bu mu peki..ayırca kardeşim var ama daha çok küçük altında kalkabileceği bir şet değil ki zaen öğrenci burda bile değil okuluna gitti...gitmek zorunda kaldı[/QUOTE]

Eşiniz bence para kısmınada takılmış olabilir sonuçta babanızın durumuda yoksa devlet hastanesinin neyı eksık kı... Bence iyice arastırın esınız babanınız kalmasını sorun etmıyor..Ailesine vermediğiniz para için doldurusa geliyor... Bence sizin gözlükleri çıkarma vaktiniz gelmiş eşinizi ailesi çocuk yapmaına bile karışıyormuş diye hatırlıyorum... Baştan beri hayatınızda mudahele etmişleri bu hep boyle gider cunku dur dıyen olmamış.. Size destek olmamışken kazandıgınız parayla bırıkımınızden verdınız gozlerı doymamış... Şimdi ise bu olay bilmiyorum farkındamısınız ama o evde istenmiyorsunuz.. Babanız hasta olabılır ama eşinize muhtaç değilsiniz... Babanız iyileşincede sorunlarınız bitmeyecek yerinizde olsam ilk işim ordan taşınmak olurdu... Artık dönün kendinize bakın Bugunun yarınıda var dilerim eşinizin ailesi size muhtaç hiç olmaz...

Birşey sorucam yanlış anlamazsan. Baban aşağı yukarı bir aydır sizde? Eşinde bu istemem hali, boşanma teklifi ne zaman başgösterdi? 1 hafta önce tüp bebek icin konu açmıssın. Böyle bi adamdan cocuk dünyaya getirmek hem sana hem bebeğe haksızlık olmaz mı?

Back