İtiraf etmeli miyim ? Sessiz mi kalmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özellikle sucu cocuklara attiginiz kisimda ürperdim. Bu kadar kötü kalpli misiniz siz? İtiraf edeyin ve ödeyin.

O telefon su geçirmiyor artı düşüncede bişey olmaz artı iphone mavi ekran hiç görmedim yıllardır iphone kullanıyorum

Sonra gidip bakmadınız mı ne olmuş çünkü kırılmamıştır muhtemelen

Konunun fake olduğuna eminim ama çok komik güzel yaratıcı olmuş
Bende iphone 11 su geçirmez, hadi o telefonda bozukluk var diyelim mavi ekran vermez hadi verdi diyelim dökülmesiyle mabi ekran vermesi hemen olmaz artı attı diyelim balkondan o zaman da kırılmaz sonra kimse bulmadı mı o telefonu acaba değişik bilemedim yani

Bence suan olay sicagi sicagina soylemeyin ortalik cok fena karisir bence. Ama keske atmasaydiniz asagiya ya orda guldum

O çocukların gözyaşları, hissettikleri, kendilerini savunmak için çırpınışları! Yere batsın egonuz, ayıplanma korkunuz. Yazacak çok şey var da yanınıza kalmasın, dilerim asla yanınıza kalmasın.

Ben tutup balkondan atmadım cay döküldü panik olup kimse anlamasın diye attım .Ayrıca benim ne kadar vicdanlı biri olduğumu herkes bilir vicdan azabı cekmesem konu acmazdım

Siz mi vicdanlısınız? O telefonu aşağı atarken bal gibi bunun çocuklara kalacağını biliyordunuz kaldı ki sorulunca çocukları hedef göstermişsiniz. Sevsinler vicdanınızı...

Öncelikle daha fazla gecikmeden itiraf etmeniz gerekiyor.

Konu baştan aşağı tuhaf ya. Ben 2 sene önce 3 binlik telefon aldım diye bakması için başkasına bile vermiyordum olur da sakarlık yapar düşürür diye Bahsettiğiniz iPhone modeli 7 bin küsür liralardan başlıyor Çocukların eline vermek nedir.

Onu da geçtim iPhone mavi ekran vermez. Muhtemelen ekran koruyucuydu o Öyle bile olmasa tamir edilirdi, veya sigortası illaki vardır. Bir iki bin masrafla kurtarılacak telefonu aşağı atarak 7000 lik masraf çıkartmışsınız

7000 yahu elinizde mi titremedi

Tekrar söylüyorum durumu mutlaka söyleyin. O çocukların akıttığı gözyaşı ve suçluluk psikolojisi yüzünden zaten mutlu mu olacaktınız?

10-15 bin lira bu telefon

Gerekirse alyansimi satar oderdim olmadı hiç kullanmadığım firini koltuk takımını iade eder yien insanları birbirine dusurmezdim gelinlik giymezdim yine oderdim çocuklar ağlamış birde siz gerçekten kötü kalplisiniz umarım sizden kurtulurlar

hikayeye bak
O iphone telefonu cay bardaginin icine sokup sokup cikar anca bozulur hatta bozulmaz bile. Kurgusal sacmaliklar cok fazla cok neyse
olaylarin devamini anlatan ikinci sezonu bekliyorum

Nedense aklıma Ömer Seyfettin "Kaşağı" hikayesi geldi. Sizinki de modern versiyon sanırım.

Hikayede ana çerçeve kaşağı ile çizilmiş, başrol yaratılırken de mr.bean, breakingbad jesse, yaprak dökümü ferhunde karakterlerinden ilham alinmis.

iPhone 11 çay döküldü diye çöp olmaz ya
Atılır mı yani
Yapılırdı o
Ay çok garipsiniz

Fake diyen arkadaşlar olmuş inşallah öyledir bu kadar kötü kalplilik bana çok geldi
Diğer taraftan eğer gercekse aileyi bilsem gider söylerdim o denli üzüldüm o zavallı yavrulara
Ve son olarak Evet kotu vicdansiz birisin o yavruların vebalini aldın hiç yoktan neler neler yasayacak ve mutsuz olacaksın görürsün Allah buna razı gelmez

Hı hı eved. Düğünden sonra borçların bitip konu kapanınca gidip eminim itiraf eder ve telafi edersin.
Buradan bakınca tam bunu yapacak karakterde birine benziyorsun. Ben inandım şahsen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…