• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtiraf etmeli miyim ? Sessiz mi kalmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu nasıl bir kafa ya telefon aşağı atılır mı? Zaten bu telefonlar su geçirmiyor en kötü kurutur satardın farkını da öderdin şurada okuduğum şeylere artık hayret bile edemiyorum insanlığın geldiği nokta içler acısı

:oha: hikayeye bak :oha:
O iphone telefonu cay bardaginin icine sokup sokup cikar anca bozulur hatta bozulmaz bile. Kurgusal sacmaliklar cok fazla cok neyse
:kahve: olaylarin devamini anlatan ikinci sezonu bekliyorum:kahve:

Hayır bir de halası kızına almış ama herkese gösteriyor. Kutusuyla mı gösteriyor hayır. Çıkarmış kutudan üstüne çay dökülebilsin diye

Peki iPhone’larda açınca kurulum ve apple ID istemesi? Hala mı yapmış bu işlemleri? İçine sim kart koymadan mı göstermiş millete bakın kızımın telefonu diye?

Annem bana iPhone hediye alsa “neden jelatinini açtın” diye carlardım mesela. Hediye çünkü.

Gerçi hala ikinci el (!) iPhone 11 de almış olabilir. Gene de ona da kurulum lazım.

Neyse dur bakalım senaryonun devamı gelsin de

Konu yalan olmalı
Yoksa böyle insanlar yaşamasın ya . Boşuna havayı tüketiyorlar . Hele o küçücük günahsızlara suçu nasıl atarsınız, yüzünüz kızarmadan ! Yalancının mumu yatsıya kadardır . İnşaAllah sizin bu büyük kötülüğünüzü öğrenirler de sizden fersah fersah kaçarlar ..

Eltimler ikiside calışıyo evet onlarında borcları var ama biz kadar değil.Şu olay kapansa düğün bitse zaten alıcam şimdi almam imkansız
Bu yaptığınız iftira atma ve dibine kadar kul hakkına girmek olmuyor mu sizce. o insanlar sizin attığınız iftira yüzünden maddi ve manevi zor duruma düşüyorlar. Sız de güya vicdan rahatlatiyorsunuz düğünden sonra veriririm diye. O zaman verdiğinde aaaa canım durumu yoktu şimdi ödedi mi diyecekler. Şimdiden söyleyin zaten borç cokmus bi de bunu odeyin ki ufacik cocuklarin ahı daha büyük çıkmasın sizden

Merhaba Kk daha şimdi üye oldum.Umarım doğru yere konu acmışımdır .5 aylık nişanlı biriyim ben 30 nişanlım 36 yaşında 2 yıldır beraberiz cok şükür mutluyuz :)) 4 gün önce kayınvalidemleri ziyarete gittim nişanlımla beraber .nişanlımın halası eltim kaynım ve kaynımın cocukları vardı Oturduk sohbet ettik ,yemek yedik cay ictik felan ben sigara icmeye balkona cıktım nişanlımın halası kızına doğum günü hediyesi Iphone 11 almış onu felan gösteriyordu nişanlıma nasılmış iyi mi felan diye bayada para vermiş.Onlar iceri girdi cay icmeye bende cayımı aldım balkona geri döndüm cocuklarda tiktok uygulaması var böyle video felan cekiliyor.Ben o sırada video cekerken dirseğim caya carptı cayda telefona o an cok panik yaptım hadi cocuklar anneniz cağrıyor dedim .Gittiler bir telaşa kapıldım elim ayağım dolaştı .Bunu ödücek param yok nedeni düğün temmuzda olucak pahalı bir telefon ödeyemem .Bende telefonu bir gaflette belki bulamazlar diye balkondan aşağı attım cünkü mavi ekran vardı benim döktüğüm anlıcaktı .Biliyorum yanlış yaptım lütfen bu konuda yargılamayın.İceri gectim kemal sunal filmleri izledik .Eşimin halası telefonu aradı balkondaydı dedi eltim .Telefonun kabını atmayı unuttum sonra o an biliyorum cok yanlış lütfen yargılamayın cocukların elindeydi inceliyorlardı dedim .Halasıda telefonu istedi cocuklar bizde yok bizde annemin telefonu var dedi .Kayınvalidem de cıkarın kızmaz o size hadi verin cocuktur merak edip bakmışlardır dedi .Cocuklar yok felan dedi .Nişanlım söyleyin korkmayın hadi verin dedi yok amca bizde yok valla felan dediler ağladılar.Eltimde cocuklar almaz dedi derken işte kavga büyüdü eltim kaynım cocuklar evden ayrıldı .Halası telefonun parasını istemiş eltimlerdn eltimde borcumuz var felan demiş .Ben bunu kimseye söyleyemedim param yok cünkü herşeyi düğüne harcadık .Vicdan azabıda cekiyorum acaba söylesem mi sakin sakin düğünden sonra öderim desem ya da hic karışmasam sessiz mi kalsam .Lütfen linc etmeyin linc edin diye yazmadın tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
Bu konu gerçekse yandi bu aile. İhaleyi çocuklara yıkmak nedir. İftrira atmaktan hallice. Çok çok çirkin .

Ama fake konuysa tebrik ediyorum. Çünkü burada fake konu açanlar hep cinsellik üzerinden konu açıyorlardı. Bu öyle değil. Yaratıcı bir konu en azından, tebrikler.

Konu sahibi yeni telefonların hepsi 1 yıllığına kasko yapıyorlar zorunlu yeni telefonu yapıyorlar ve hiçbir ücret istemiyorlar gidin itiraf edin adamı sizden kurtarın

Çayı döktünden sonra telefonu aşağıya atmak nerden aklınıza geldi, 30 yaşında bir insanın yapacağı şey değil bunu çocuk bile yapmaz. Nasıl bir ortamda yetiştiniz, hiç mi sevgi görmediniz, hiç kimse size vicdanıyla yaklaşma dı mı, karanlık oda da mı yetiştirdiler sizi insan içine çıkarmadılar mı. Daha neler neler sayarım pes diyorum.

Bencil, şımarık, kötü kalpli birisiniz.

Nişanlınızın yerinde olsam sizden ayrılırım. Ortalığı birbirine katmışsınız.

Ayrıca hayatı, Türk dizilerindeki sakar sevimli yalancı kız modunda yaşayamazsınız. Yaptığınız, sülaleyi çok çirkin bir biçimde birbirine katmak. O insanlar birbirinin yüzüne bir daha nasıl bakacak. Sizin yüzünüzden ilişkiler çirkefleşecek.

Merhaba Kk daha şimdi üye oldum.Umarım doğru yere konu acmışımdır .5 aylık nişanlı biriyim ben 30 nişanlım 36 yaşında 2 yıldır beraberiz cok şükür mutluyuz :)) 4 gün önce kayınvalidemleri ziyarete gittim nişanlımla beraber .nişanlımın halası eltim kaynım ve kaynımın cocukları vardı Oturduk sohbet ettik ,yemek yedik cay ictik felan ben sigara icmeye balkona cıktım nişanlımın halası kızına doğum günü hediyesi Iphone 11 almış onu felan gösteriyordu nişanlıma nasılmış iyi mi felan diye bayada para vermiş.Onlar iceri girdi cay icmeye bende cayımı aldım balkona geri döndüm cocuklarda tiktok uygulaması var böyle video felan cekiliyor.Ben o sırada video cekerken dirseğim caya carptı cayda telefona o an cok panik yaptım hadi cocuklar anneniz cağrıyor dedim .Gittiler bir telaşa kapıldım elim ayağım dolaştı .Bunu ödücek param yok nedeni düğün temmuzda olucak pahalı bir telefon ödeyemem .Bende telefonu bir gaflette belki bulamazlar diye balkondan aşağı attım cünkü mavi ekran vardı benim döktüğüm anlıcaktı .Biliyorum yanlış yaptım lütfen bu konuda yargılamayın.İceri gectim kemal sunal filmleri izledik .Eşimin halası telefonu aradı balkondaydı dedi eltim .Telefonun kabını atmayı unuttum sonra o an biliyorum cok yanlış lütfen yargılamayın cocukların elindeydi inceliyorlardı dedim .Halasıda telefonu istedi cocuklar bizde yok bizde annemin telefonu var dedi .Kayınvalidem de cıkarın kızmaz o size hadi verin cocuktur merak edip bakmışlardır dedi .Cocuklar yok felan dedi .Nişanlım söyleyin korkmayın hadi verin dedi yok amca bizde yok valla felan dediler ağladılar.Eltimde cocuklar almaz dedi derken işte kavga büyüdü eltim kaynım cocuklar evden ayrıldı .Halası telefonun parasını istemiş eltimlerdn eltimde borcumuz var felan demiş .Ben bunu kimseye söyleyemedim param yok cünkü herşeyi düğüne harcadık .Vicdan azabıda cekiyorum acaba söylesem mi sakin sakin düğünden sonra öderim desem ya da hic karışmasam sessiz mi kalsam .Lütfen linc etmeyin linc edin diye yazmadın tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
Bilinçli mi döktünüz naptınız? Hiç masummuşsunuz gibi gelmedi. Hadi döktünüz çocuk gibi telefonu balkondan aşağıya atmak nedir

Bi kere iphone su geçirmez 10-11 serisi ve mavi ekran da vermez.
Neyse inandım size hadi çocuk musunuz siz telefonu atmak falan şimdiden aileyi birbirine düşürmüşşünüz

Bacım döktün döktün aşağı niye attın :KK48: çocukların günahı neydi:KK64:
Bari nisanlinin üstüne atsaydin daha mantıklı olurdu.

Ben pek inanmadım. Telefon hediyeymiş, e baktınız ettiniz, ne bileyim yani, kutusuz bir şekilde çay içtiğiniz sehpa, masa her neyse onun üzerinde duruyordu, hemen yanında öyle mi?
Ayrıca su geçirmesi, mavi ekran vermesi bunlar da enteresan.
Velev ki gerçek...
Sakar olmayı tercih ederdim ben olsam, kötü kalpli, hırsız, iftiracı olmaktansa.
Hiç mi kriz yönetecek iradeniz yok. Bu kadar da saçmalanmazki.
Yapacağınız en büyük kötülük hemen telefonu kıyafetinizle dahi olsa silmek hiçbir şey olmamış gibi davranmak olurdu. Bu bile kötü ama siz dahs kötüsünü, şeytanın aklına gelmeyecek olanı yapmışsınız.
İtiraf ederseniz nişanlınızın gözünden düşeceksiniz. Etmezseniz kendinize ihanet olur.
İki ucu cafcaflı değnek.

Ben böyle bir şey söylesen bilerek yapmış olacağını düşünürüm. Kıskanmış olabileceğini?! Çok yanlış yapmışsınız. Sesinizi çıkarmasanız neyse bi de çoğullardaydı diyip resmen onlari hedef göstermişsiniz. Bu ıftira resmen.

Ya çayı silip telefonu öyle bırakıp sıvışsanız bir nebze anlarım da telefonu aşağı atmak nasıl bir mantık.
O çocuklar x abla bizi içeri gönderdi filan derse izleyin olacakları
İtiraf edecek yer bile bırakmamışsınız aşağı atarak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back