• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtiraf etmeli miyim ? Sessiz mi kalmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Kk daha şimdi üye oldum.Umarım doğru yere konu acmışımdır .5 aylık nişanlı biriyim ben 30 nişanlım 36 yaşında 2 yıldır beraberiz cok şükür mutluyuz :)) 4 gün önce kayınvalidemleri ziyarete gittim nişanlımla beraber .nişanlımın halası eltim kaynım ve kaynımın cocukları vardı Oturduk sohbet ettik ,yemek yedik cay ictik felan ben sigara icmeye balkona cıktım nişanlımın halası kızına doğum günü hediyesi Iphone 11 almış onu felan gösteriyordu nişanlıma nasılmış iyi mi felan diye bayada para vermiş.Onlar iceri girdi cay icmeye bende cayımı aldım balkona geri döndüm cocuklarda tiktok uygulaması var böyle video felan cekiliyor.Ben o sırada video cekerken dirseğim caya carptı cayda telefona o an cok panik yaptım hadi cocuklar anneniz cağrıyor dedim .Gittiler bir telaşa kapıldım elim ayağım dolaştı .Bunu ödücek param yok nedeni düğün temmuzda olucak pahalı bir telefon ödeyemem .Bende telefonu bir gaflette belki bulamazlar diye balkondan aşağı attım cünkü mavi ekran vardı benim döktüğüm anlıcaktı .Biliyorum yanlış yaptım lütfen bu konuda yargılamayın.İceri gectim kemal sunal filmleri izledik .Eşimin halası telefonu aradı balkondaydı dedi eltim .Telefonun kabını atmayı unuttum sonra o an biliyorum cok yanlış lütfen yargılamayın cocukların elindeydi inceliyorlardı dedim .Halasıda telefonu istedi cocuklar bizde yok bizde annemin telefonu var dedi .Kayınvalidem de cıkarın kızmaz o size hadi verin cocuktur merak edip bakmışlardır dedi .Cocuklar yok felan dedi .Nişanlım söyleyin korkmayın hadi verin dedi yok amca bizde yok valla felan dediler ağladılar.Eltimde cocuklar almaz dedi derken işte kavga büyüdü eltim kaynım cocuklar evden ayrıldı .Halası telefonun parasını istemiş eltimlerdn eltimde borcumuz var felan demiş .Ben bunu kimseye söyleyemedim param yok cünkü herşeyi düğüne harcadık .Vicdan azabıda cekiyorum acaba söylesem mi sakin sakin düğünden sonra öderim desem ya da hic karışmasam sessiz mi kalsam .Lütfen linc etmeyin linc edin diye yazmadın tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
Konu fake değilse siz o ailenin başına gelen en bütün bela olmuşsunuz. Böyle yılanlık kimsede yok. Allah o aileyi sizden korusun. Okurken şok oldum. Yazıklar olsun

Hani kadın kadının dostuydu .Burda ne vicdansızlığım kaldı ne kıskanclığım .BEN bana hakaret edin demedim öneri istedim .Başka carem yok sessi kalmak zorundayım .Param yok param nasıl ödeyim 300-400 liradan bahsetmiyoruz .Şimdilik onlar ödesin düğün borcları bitain ilk seferde koşa koşa ödücem
Kadın olmanız haksizliginizin karşısında susmamizi mi bekliyorsunuz kendi kuskancliginizin kurbanı ettiginiz çocuklara iyi yapmışsınız dememizi mi bekledin. Siz biran önce bir pisikatriye gidin sizin düşünce yapınız çok tehlikeli.

Valla bence artık söylesenizde çok geç. Size çok fena patlar bu olay, ailenin gözünde ne itibarınız kalır ne de güvenilirliğiniz. Belki ayrılık sebebi bile olabilir, çünkü olay çok büyümüş ailelerin arası bozulmuş. Allah yardımcınız olsun bayağı saçmalamışsınız. Valla ben bile ikilemde kaldım ne yapsanız bilemedim yani, söyleseniz bir dert söylemeseniz bir dert...
Şimdi söylemez çünkü adamı nikahlayım da beni boşamasın diye yapıyor ama o adamın yerinde Olsam aileme iftira atan insanla bir dakika evli kalmam. Koyarım kapının önüne. Ben asla itiraf edeceğini de sanmıyorum. Düğünden sonra da çok vicdanlı kalbiyle rahat rahat Yaşar böyleleri

Acaba o telefona ne oldu çok merak ettim. Kırılmamıştır da büyük ihtimalle. Biri almış mıdır acaba? Hikayenin gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum tabi.

Ben de şöyle bir hikaye ortaya atayım. Siz bu görüşmede eltinizden gıcık aldınız. Doğal olarak çocuklardan da. Muhtemelen amcalarına düşkün çocuklar. Kendinizce eltinizi ve çocukları diğerlerinin gözünde kötü göstermeye çalıştınız. Ve sağlam telefonu aşağı attınız. Yoksa bir insan küçücük çocuklara iftira atacak kadar duyarsız ve kötü kalpli olamaz.

Dediğiniz daha mantıklı. Görüyor ve arttırıyorum. Attı telefonu ama balkondan aşağı değil cebine ya da çantasına. Son modellerin su geçirmez olduğunu insanlar biliyor mu diye yapılan bir araştırma da olabilir :deli:

Keşke keşke o an benim yaptığımı anlarlar sandım cünkü cocuklar değil ben cay iciyordum .Mavi ekran verdiği icin o an panikle attım keşke atmasaydım
Ya anlasalar ne olacak su dökülse tamir ettirilirdi. Belki telefonun ayrı sigortasını yaptırmışlardı bu tarz durumlar için. Biz telefon alırken hep ekstra sigorta yaptırıyoruz pahalı telefon sonuçta. Nişanlınıza söyleseydiniz birlikte hallederdiniz. Çok acıdım şu an nişanlınıza siz gibi biriyle evleneceği için. Umarım fake sinizdir

O anki şokla aklima hersey gelirde balkondan atmak asla gelmez 😳

O anki şokla, maddi durumum da çok kötüyse, ödeyemeyeceğimi düşünürsem kendimi balkondan aşağı atmak aklıma gelir ama telefonu atmak gelmez. Mavi ekran vermediğini bildiğim için ben inanamıyorum konuya. Konu sahibi bir şeyler gizliyor bence.

Dediğiniz daha mantıklı. Görüyor ve arttırıyorum. Attı telefonu ama balkondan aşağı değil cebine ya da çantasına. Son modellerin su geçirmez olduğunu insanlar biliyor mu diye yapılan bir araştırma da olabilir :deli:
Su geçirmediğini biliyorum ama çay sıcak ya o etkiler mi? Konuya inanmıyorum gerçi ama bunu merak ettim.

O anki şokla, maddi durumum da çok kötüyse, ödeyemeyeceğimi düşünürsem kendimi balkondan aşağı atmak aklıma gelir ama telefonu atmak gelmez. Mavi ekran vermediğini bildiğim için ben inanamıyorum konuya. Konu sahibi bir şeyler gizliyor bence.
Bence de kesinlikle çaldı ve satacak.

Acaba o telefona ne oldu çok merak ettim. Kırılmamıştır da büyük ihtimalle. Biri almış mıdır acaba? Hikayenin gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum tabi.

Adresi bilseydik de aramaya gitseydik di mi 😅

Bundan sonra balkon altlarından geçerken çok dikkatli olacağım:
1. Kafama telefon düşmesin diye
2. Yerde telefon bulurum belki diye

Adresi bilseydik de aramaya gitseydik di mi 😅

Bundan sonra balkon altlarından geçerken çok dikkatli olacağım:
1. Kafama telefon düşmesin diye
2. Yerde telefon bulurum belki diye
Keşke adrese Ulaşsak ve her şeyi anlatsak. Benim içim şişti o çocuklara üzüldüm.

Su geçirmediğini biliyorum ama çay sıcak ya o etkiler mi? Konuya inanmıyorum gerçi ama bunu merak ettim.
Sanmıyorum. Ekranda çatlama yapar en en fazla sıcaklığından dolayı. Kışın kapalı mekanlarda ısıtıcının yakınında bir masada otururken telefonu masaya bıraksak fırın gibi oluyor mesela. Ya da çoğu da şarj olurken çok ısınıyor ama bir şey olmuyor belli bir dereceye kadar ısıya dayanıklılar. iPhonelar mavi ekran vermiyor zaten (6s ve öncesi veriyormuş, yeniler kesinlikle vermiyor, araştırdım şimdi) Genelde zaten ya kapanır hiç açılmaz ya donar kalır ya da başlangıçtaki apple logosunda takılır. Mavi ekran olayı yok yeni iPhonelarda.

İphone 11’ler suya dayanıklı değil miydi yahu?🤔Neyse.
Bence kendi kendinizi imha edin,zira o çocuklara ve anne babalarına yaşattıklarınız bunu gerektirir.

Bence de kesinlikle çaldı ve satacak.
Kaçıncı kattan "atmış", söyledi mi, tüm yorumları okuyamadım. Gördüğüm kadarıyla sonra bulundu ya da bulunmadı bir şey de dememiş. Bir de iPhoneların zaten "telefonumu bul" özelliğiyle bulunurdu bu telefon. Hiç olmadı çaldıra çaldıra evin içinde ararlardı. Kullanılmaya başlandığını varsayıyorum. Çocuklar fark etmedi mi çay döküldüğünü mesela. Mavi ekran vermediğini de biliyoruz bu telefonun. Çok fazla mantıksızlık var. Ya bilerek yok etti o telefonu ya da diğer mesajda dediğim iki şey.

Degil mi şaşırdım bende asla aklima gelmeyecek bisey çünkü, o zaman ya başka sebeple gerçekten balkondan atti ya da fake bir konu olabilir

İp
Kaçıncı kattan "atmış", söyledi mi, tüm yorumları okuyamadım. Gördüğüm kadarıyla sonra bulundu ya da bulunmadı bir şey de dememiş. Bir de iPhoneların zaten "telefonumu bul" özelliğiyle bulunurdu bu telefon. Hiç olmadı çaldıra çaldıra evin içinde ararlardı. Kullanılmaya başlandığını varsayıyorum. Çocuklar fark etmedi mi çay döküldüğünü mesela. Mavi ekran vermediğini de biliyoruz bu telefonun. Çok fazla mantıksızlık var. Ya bilerek yok etti o telefonu ya da diğer mesajda dediğim iki şey.
Konu fake arkadaşlar. İphone 7’den sonra çıkan tüm İphone’lar su geçirmezlik sertifikalı. Milletin sinirlerini altüst etti.

Merhaba Kk daha şimdi üye oldum.Umarım doğru yere konu acmışımdır .5 aylık nişanlı biriyim ben 30 nişanlım 36 yaşında 2 yıldır beraberiz cok şükür mutluyuz :)) 4 gün önce kayınvalidemleri ziyarete gittim nişanlımla beraber .nişanlımın halası eltim kaynım ve kaynımın cocukları vardı Oturduk sohbet ettik ,yemek yedik cay ictik felan ben sigara icmeye balkona cıktım nişanlımın halası kızına doğum günü hediyesi Iphone 11 almış onu felan gösteriyordu nişanlıma nasılmış iyi mi felan diye bayada para vermiş.Onlar iceri girdi cay icmeye bende cayımı aldım balkona geri döndüm cocuklarda tiktok uygulaması var böyle video felan cekiliyor.Ben o sırada video cekerken dirseğim caya carptı cayda telefona o an cok panik yaptım hadi cocuklar anneniz cağrıyor dedim .Gittiler bir telaşa kapıldım elim ayağım dolaştı .Bunu ödücek param yok nedeni düğün temmuzda olucak pahalı bir telefon ödeyemem .Bende telefonu bir gaflette belki bulamazlar diye balkondan aşağı attım cünkü mavi ekran vardı benim döktüğüm anlıcaktı .Biliyorum yanlış yaptım lütfen bu konuda yargılamayın.İceri gectim kemal sunal filmleri izledik .Eşimin halası telefonu aradı balkondaydı dedi eltim .Telefonun kabını atmayı unuttum sonra o an biliyorum cok yanlış lütfen yargılamayın cocukların elindeydi inceliyorlardı dedim .Halasıda telefonu istedi cocuklar bizde yok bizde annemin telefonu var dedi .Kayınvalidem de cıkarın kızmaz o size hadi verin cocuktur merak edip bakmışlardır dedi .Cocuklar yok felan dedi .Nişanlım söyleyin korkmayın hadi verin dedi yok amca bizde yok valla felan dediler ağladılar.Eltimde cocuklar almaz dedi derken işte kavga büyüdü eltim kaynım cocuklar evden ayrıldı .Halası telefonun parasını istemiş eltimlerdn eltimde borcumuz var felan demiş .Ben bunu kimseye söyleyemedim param yok cünkü herşeyi düğüne harcadık .Vicdan azabıda cekiyorum acaba söylesem mi sakin sakin düğünden sonra öderim desem ya da hic karışmasam sessiz mi kalsam .Lütfen linc etmeyin linc edin diye yazmadın tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
Yuh oha ve çüş desem ayıp olur mu bilemedim.
Çay döküldüyse ne olmuş, en fazla tamir edilirdi. Olmadı taksitle öderdiniz.
Yahu misafir çocuğu milletin led tv sini kırıyor da ödemiyor. Siz bu kadar saçmalamayı nasıl başardınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back