• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtiraf etmeli miyim ? Sessiz mi kalmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuh oha ve çüş desem ayıp olur mu bilemedim.
Çay döküldüyse ne olmuş, en fazla tamir edilirdi. Olmadı taksitle öderdiniz.
Yahu misafir çocuğu milletin led tv sini kırıyor da ödemiyor. Siz bu kadar saçmalamayı nasıl başardınız?

45. saniyeye dikkat!Bahsedilen iphone 11 bu işte. Teknolojiyi yakından takip ederim.Mavi ekran olayı da bilgisayarlarda windowsun hatası. 🤣

45. saniyeye dikkat!Bahsedilen iphone 11 bu işte. Teknolojiyi yakından takip ederim.Mavi ekran olayı da bilgisayarlarda windowsun hatası. 🤣

Belki de ekran fonunun rengi maviydi. Konu sahibi ekran gitti sandı ya da olay tamamen kıskançlık.

Hani kadın kadının dostuydu .Burda ne vicdansızlığım kaldı ne kıskanclığım .BEN bana hakaret edin demedim öneri istedim .Başka carem yok sessi kalmak zorundayım .Param yok param nasıl ödeyim 300-400 liradan bahsetmiyoruz .Şimdilik onlar ödesin düğün borcları bitain ilk seferde koşa koşa ödücem
Allah allah gerekirse kredi çekin, borca girin ailenizden isteyen taksitle ödeyin ama o telefonu alın. Oldu hem telefonu balkondan atın hem sizin işinize geldiği zaman ödeyin. Bir an önce itiraf edin de eltiniz ödemesin bari.

bence direkt daha da geç olmadan nişanlınıza söyleyin.... bir an panikledim ve aşağı attım korkudan deyin açık açık.. eğer bunu diyemeyeceksenizde çay dökülünce panikleyip elime aldım ıslak olduğu için de elimden kayıp balkona düştü de diyebilirsiniz ama ne olursa olsun parasını ödeyin

Kimbilir eltin sonradan o cocuklara nasil bağırmıştır kizmistir onlar yapti sanip.ustelik su saatten sonra itiraf edersen iliskin bile bitebilir yanlışı basta yapmissin .bence batti balik yan gider .yasican mecbur bu vicdan azabyyla.

Ben iphone'dan anlamadigim icin ogluma cay dokulmesiyle iphone bozulur mu diye sordum. Cay dokulmesiyle birsey olmaz ki dedi. Hem iphone bozulunca ekran mavi olmuyormus. Acaba telefonu asagi atmayip siz mi aldiniz? Hadi dogruyu soyleyin.
Benim aklıma da bu geldi kıskanıp almış gibi hissettim . Ama niye Buraya yazıyor anlamadım . Gerçekse çok üzüldüm nişanlısına

:KK57: Hayatınızı yönetme şekliniz yaptığınız yanlışı/hatayı hatayla/yanlışla kapatmaya çalışmak olmasın lütfen..

kadin evi terk etmis! olayin geldigi noktaya bakin! tabiki soyleyin ama nisanlinizin ailesine karsi buyuk bir yalan soylemis oldugunuz icin bu durum sizi ne derece etkiler ilerde bilmiyorum

Benim aklıma da bu geldi kıskanıp almış gibi hissettim . Ama niye Buraya yazıyor anlamadım . Gerçekse çok üzüldüm nişanlısına
Benim aklima baska birsey gelmiyor. Buraya belki vicdani rahat ettirmedigi icin yazdi. Ya da bizlerden bir bahane uydurmamizi mi bekledi bilmiyorum ya da sessiz kal dememizi umdu sanirim. Ama wninde sonunda hicbirsey gizli kalmaz, ortaya cikar bir sekilde.

Eltimler ikiside calışıyo evet onlarında borcları var ama biz kadar değil.Şu olay kapansa düğün bitse zaten alıcam şimdi almam imkansız
Yahu eltiler neden çalışıyorlar diye kendilerinin olmayan masrafı ödesinler. Resmen küçücük çocukların üzerine atmışsınız suçu planlayarak. Çayı onların dökmediğini anlarlar diye attım demenizden belli. Bariz kötü kalplisiniz. Paranız olmayabilir yine de itiraf edip düğünde takılanlarla ödeyeceğim demeniz gerek.
Ömer Seyfettinin kaşağısı filan bana hep çok gerçekdışı hikayeler gelirdi ama gerçek hayatta da varmış demek böyle insanlar

Yıllardır iphone kullanırım düştü uçtu fırladı hiç mavi ekranını görmedim :işsiz:
Konu bence kesinlikle fake böyle bir konuyu burda kimse olduğu gibi anlatmaz belki eltim görümcem burda kayıtlıdır anlarlar diye :işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back