Psikoloji testi gibi konu, bir çok tutarsızlık ve saçmalık var ama zaten amacı üyeleri test etmek gibi.
Neyse gerçekmis gibi düşünelim, ister şimdi yol yakinken itiraf et ve sonuçlarına katlan (nişanlinin akli varsa ayrılır senden), istersen sessiz kal. Kafana koydun ve parasını ödeyeceksin diyelim, yazdiklarina bakilirsa ödemek için yakin bir tarih yok, 6 ay sonra ödedin diyelim hiçbir anlamı olmayacak, nişanlın büyük ihtimalle ayrılacak, akrabalar sana cephe alacak vs. Vs. O arada iftira atıp, hakkını yediğin çocuklar nedeniyle ilahi adaletin sana nasıl sürprizleri olur bilemem ama hayat seni bir sekilde itiraf etme noktasina getirir.
Ben bu aşamada itiraf eder, çocuklardan af dilerdim. Nisanlim hala ayrilmamis ise diğer tüm harcamaları durdurur telefonu ödeme planima öncelik verirdim. Düğün gecsin borçlar bitsin ödenir hesabı senin alabileceğin bir karar değil, nisanlinin halası anlayış gösterirse ödeme ertelenir fakat senin görevin en kısa sürede ödemek. Kredi çek, borç al, düğünü iptal et ertele ama önce bu yükten kurtul. Dedigim gibi 6 ay sonra ödesen hic anlami olmayacak çünkü senin hemen vakit kaybetmeden özür dilemen gerekiyor, konu telefon borcu olayını geçmiş.