İtiraf etmeli miyim ? Sessiz mi kalmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
olay anında söyleyecekti ama şimdi itiraf etmesi rezillik olur. çok yanlış yapmış ama adam öldurmemiş sonuçta diyorum. hala aynı fikirdeyim.
telafisiz hata.
Ben de ne hala ne olursa olsun o masum çocukların ve günahsız eltinin hakkını savunuyorum.. Nişanlısına söylemeli nokta..

Komedi filmi gibi. Valla olan olmuş. Sessiz kal. Eğer yenisini alamayacaksan çok kötü olur. Evet dürüst değil ama önce totoyu kurtar.

Bence konu fake. İphone mavi ekran vermez. Hele ki iphone 11 sıvı geçirmez. 7nin üstüne sürahi devirdim. Kuruladım çalışıyordu. 11den bahsediyoruz.

Ya da şöyle oldu; çayı dökünce cahilliğinizden atıverdiniz telefonu.

Yalan karıştırmayın mavi ekran filan. Ayrıca kaybolan iphone11 yazıp google da ararlarsa bu konuyu görecekler. Geçmiş olsun

Katılıyorum normal zamanda herkes düzgün davranır karakter böyle zamanlarda sınanır.
Suçsuz çocuklar ağlamış bir de onun yüzünden. Allah herkesi böylesinden korusun.

Tik tok dedin ya tamam yani IQ seviyesi 35-50 civarı .. Şaşırmıyorum onlara da..

Hahahaha simdi bu konuyu okudum nasil uyuyacagim ben yaaaaa ahahahaha cok superdi Allah da sizi guldursun

Yıllar yıllaaar önce, eski bir sevgilim 1 aylık laptopıma meyveli soda dökmüştü. Asitli, şekerli, yapış yapış soda klavyeden içeriye dolmuştu komple. Bilgisayar pert olmuştu.
Neyse ki bilgisayarı balkondan fırlatmamış da servise verdim yaptılar. Zeki adamın hali başka oluyor işte.

Konuya inanasım gelmedi ama gerçekse o çocuklara ettiğinizi bulmanızı diliyorum. Masum insanları, hele de hırsızlık gibi bir konuda, zan altında bırakan birinin mutlu mesut, pembe panjurlu bir hayatı olmamalı.

İnsanın bu kadar yol yordam bilmiyor olması için mağarada falan yaşamış olması lazım insan içine karışmadan..nasıl aşağı atabildin?o kadar aile üyeleri haksız yere birbirine girerken nasıl mimik bile oynatmadın bir yerin titremedi... pes!
O bu değil,feci vebal altına girmişsin 3 öğün yürek yense ancak bu kadar olur,zavallı çocuklar..
bu olayı çözmezsen karma, ilahi adalet vb.(ne dersen de) gereği senden o iphone un 2 katı kadar para çıkar.tabi daha farklı şeyler de yaşayabilirsin ama olaysız atlatacagını düşünmüyorum.

Ayyy aileden biri kk ye üyeyse okuyorsa burdan anlarlar zaten. Baya detaylı yazmışsın.
Doğruyu söylesen vicdan azabından kurtulursun kimseyi vebal altında bırakmazsın.
Doğruyu söylemeyip geri duradabilirsin ama vicdanın geri durmaz ve sizden fazlasıyla çıkar. Benim iphone 6 suyun içine düşmüştü. Mikrosof u çalışmadı ses te alamıyordum. Bozuldu dedim kalöferin yanında tevafuk kaldı. Kurumuş kendi kendine ve çalışmıştı. O telefon çalışabilirdi. Kurnazlığın başına bela açmış.

30 yaşında olduğunuza eminmisiz?

Bence bu saatten sonra soylmeyin ama cocklar yanmdaydi onlar yapmdi eminim diyerek ve düğun masraflarndan biraz kısarak uzulmnze cok uzldm bnden hediye olsun diyin yani o parayi bi seklde bulup o telfnu alip hediye adi altinda verin

2 metre derinlikte 30 dakka su geçirmeyen telefon çay dökülmesiyle bozulmamalı. Muhtemelen güncellenmesi gerekiyordu. Yaptığınız şeyden Utanmalısınız, ayrıca vicdanınız sizi kemirmeli.

Ne diyim ben simdi? Linc etmeyin demissin de... neresinden tutsan elinde kaliyor. O cocuklar azar isitirken nasil sessiz kalabildin? Hadi telefon bozuldu neden asagi attin? En kotu uzerine cay dokuldu ben aynisindan alicam demeliydin. Ben evime alacagim esyayi almaz, ona verecegim parayla yine o telefonu alirdim cunku hatali sensin. Simdi nisanlin ogrense onun gozunde degerin de dusecek. Yalanci olacaksin ki yalan soylemissin zaten. Cunku sahit oldugu haksizliga susan en az haksizlik yapan kadar sucludur. Burada da sen susmussun cocuklarin uzerinde suc kalirken. Bastan sona hatalisin. Soylemesen o da olmaz. Zaten hicbirsey de gizli kalmaz ki. Hata uzerine hata yapmissin. Ben sanirim o telefonun aynisindan alip verirdim.

Psikoloji testi gibi konu, bir çok tutarsızlık ve saçmalık var ama zaten amacı üyeleri test etmek gibi.

Neyse gerçekmis gibi düşünelim, ister şimdi yol yakinken itiraf et ve sonuçlarına katlan (nişanlinin akli varsa ayrılır senden), istersen sessiz kal. Kafana koydun ve parasını ödeyeceksin diyelim, yazdiklarina bakilirsa ödemek için yakin bir tarih yok, 6 ay sonra ödedin diyelim hiçbir anlamı olmayacak, nişanlın büyük ihtimalle ayrılacak, akrabalar sana cephe alacak vs. Vs. O arada iftira atıp, hakkını yediğin çocuklar nedeniyle ilahi adaletin sana nasıl sürprizleri olur bilemem ama hayat seni bir sekilde itiraf etme noktasina getirir.

Ben bu aşamada itiraf eder, çocuklardan af dilerdim. Nisanlim hala ayrilmamis ise diğer tüm harcamaları durdurur telefonu ödeme planima öncelik verirdim. Düğün gecsin borçlar bitsin ödenir hesabı senin alabileceğin bir karar değil, nisanlinin halası anlayış gösterirse ödeme ertelenir fakat senin görevin en kısa sürede ödemek. Kredi çek, borç al, düğünü iptal et ertele ama önce bu yükten kurtul. Dedigim gibi 6 ay sonra ödesen hic anlami olmayacak çünkü senin hemen vakit kaybetmeden özür dilemen gerekiyor, konu telefon borcu olayını geçmiş.

Çay dökülme anı tiktokta vardır buyuk ihtimalle

Hala telefonu kizina almis ama kizi o ortamda yok galiba? Telefon neden balkonda? Cocuklar zaten baska telefonla oynuyolarmis. En onemli ayrintilar es gecilmis ama kemal sunal filmi izlediğiniz bilgisinden mahrum bırakmamışsın bizi, nasıl bir soğukkanlilik bravo, oturup film izleyebilmissin.

iphone mavi ekran verdi? çay dökmekten kastınız telefona melen çayını bağlamaksa her renk ekran verir tabi üzerine çay gelince bi yere silkeletip peçeteye silseniz sorun kalmazdı aslında hiçbir tonda renk vermezdi of yine hayal ürünü konuya çok internet harcadım bye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…