• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtiraf etmeli miyim ? Sessiz mi kalmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Kk daha şimdi üye oldum.Umarım doğru yere konu acmışımdır .5 aylık nişanlı biriyim ben 30 nişanlım 36 yaşında 2 yıldır beraberiz cok şükür mutluyuz :)) 4 gün önce kayınvalidemleri ziyarete gittim nişanlımla beraber .nişanlımın halası eltim kaynım ve kaynımın cocukları vardı Oturduk sohbet ettik ,yemek yedik cay ictik felan ben sigara icmeye balkona cıktım nişanlımın halası kızına doğum günü hediyesi Iphone 11 almış onu felan gösteriyordu nişanlıma nasılmış iyi mi felan diye bayada para vermiş.Onlar iceri girdi cay icmeye bende cayımı aldım balkona geri döndüm cocuklarda tiktok uygulaması var böyle video felan cekiliyor.Ben o sırada video cekerken dirseğim caya carptı cayda telefona o an cok panik yaptım hadi cocuklar anneniz cağrıyor dedim .Gittiler bir telaşa kapıldım elim ayağım dolaştı .Bunu ödücek param yok nedeni düğün temmuzda olucak pahalı bir telefon ödeyemem .Bende telefonu bir gaflette belki bulamazlar diye balkondan aşağı attım cünkü mavi ekran vardı benim döktüğüm anlıcaktı .Biliyorum yanlış yaptım lütfen bu konuda yargılamayın.İceri gectim kemal sunal filmleri izledik .Eşimin halası telefonu aradı balkondaydı dedi eltim .Telefonun kabını atmayı unuttum sonra o an biliyorum cok yanlış lütfen yargılamayın cocukların elindeydi inceliyorlardı dedim .Halasıda telefonu istedi cocuklar bizde yok bizde annemin telefonu var dedi .Kayınvalidem de cıkarın kızmaz o size hadi verin cocuktur merak edip bakmışlardır dedi .Cocuklar yok felan dedi .Nişanlım söyleyin korkmayın hadi verin dedi yok amca bizde yok valla felan dediler ağladılar.Eltimde cocuklar almaz dedi derken işte kavga büyüdü eltim kaynım cocuklar evden ayrıldı .Halası telefonun parasını istemiş eltimlerdn eltimde borcumuz var felan demiş .Ben bunu kimseye söyleyemedim param yok cünkü herşeyi düğüne harcadık .Vicdan azabıda cekiyorum acaba söylesem mi sakin sakin düğünden sonra öderim desem ya da hic karışmasam sessiz mi kalsam .Lütfen linc etmeyin linc edin diye yazmadın tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
Sonuçta yanlışlıkla çay dökülmüş, tutup balkondan atmak nedir? 🤦
Tamir ettirilebilirdi.

Ayy aklıma bir olayı gören birini konuşmasını engellemek için öldüren katiller geldi.. Nasıl bir plan nasıl bir sinsilik. Yargılamayın demişsin ama alkış tutulacak ya da akıl verilecek cinsten de değil kusura bakma. Paran yok okey anladık ama kaza ile olmuş ise açıklaman lazımdı.

bunu 4 yasındakı kızım yapmaz
aklı melakelerı yerınde bırıysenız kıskanclıgınızdan bılerek yaptınız o cayı dokmeyı bıle, bır cay dokuldu dıye telefon bozulmaz cunku.

durust olacagınızı sanmıyorum o secenegı sunmuyorum bu yuzden durust olan zaten bunu yapmazdı

Benim aklıma da bu geldi kıskanıp almış gibi hissettim . Ama niye Buraya yazıyor anlamadım . Gerçekse çok üzüldüm nişanlısına
baya bi insanın aklına balkondan aşağı değil de çantasına atmış geldi ama apple'lar diğerleri gibi değil, çalındığını bildirdikleri anda apple çalınan ürünleri kitliyo ve asla açılmıyor o alet tamamen çöp oluyor :D anca 3-5 kuruş eder o da ona sorular sormayacak yedek parçacıya satarsa satar :D ama bence gerçek değil , o telefon su geçirmez.be su geçiren telefonumu su dolu viledaya düşürdüm de çalışmaya devam etti.apple mavi ekran zaten vermez.

Eğer gerçekse konu o telefonun su gecirmedigini bırak her hangi bir telefonun bile üstüne bir şey döküldüğünde hemen bozulmadığıni hiç cep telefonu kullanmayan bile bilir muhtemelen telefonu isteyerek aşağı atmış kıskançlıktan sonradan da pişman olmus

Sanirim balkonda asagi atilmadi o telefon, cantasina atildi.
Simdi alamam diyor.evlenince adama aldirir artik.
Ay evlerden ırak. Her zaman böyle insanlara hayret etmişimdir. Ben birisi güzel bir eşya satın aldığında onun adına sevinirim. Demek ki o onun nasibiymiş onun olmuş. Başkasının malını kıskanan insanları hiçbir zaman anlayamayacağım.

çok aayıp ya kaç yaşındaki kadın çocukları suçlamış herkesin önünde.

Iphone 11 diyorsun çay dökülüp mavi ışık verdi he ?
İnanasım gelmedi. Olduki hadi verdi balkondan atmak nedir yanlışlıkla döktüm der pirince koyardınız oldu da çalışmadı öderdin ödeyemem diye bir şey yok yani insan kendi telefonunu satar bulup buluşturur bir şekilde öder. Suçsuz çocukların üstüne atmak da yani yorum yapamıyorum size paradan önce Allah akıl fikir versin inşallah.

Iphone 11 diyorsun çay dökülüp mavi ışık verdi he ?
İnanasım gelmedi. Olduki hadi verdi balkondan atmak nedir yanlışlıkla döktüm der pirince koyardınız oldu da çalışmadı öderdin ödeyemem diye bir şey yok yani insan kendi telefonunu satar bulup buluşturur bir şekilde öder. Suçsuz çocukların üstüne atmak da yani yorum yapamıyorum size paradan önce Allah akıl fikir versin inşallah.
Bence nişanlisi bile öderdi mahcup bir tavirla söyleseydi sonucta nisanlisida durumunun olmadigini biliyordur oderdi bence halasina 🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back