• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İtiraf etmeli miyim ? Sessiz mi kalmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Simdi olayi analiz edecegim cunku inandirici gelmiyor.
Telefonun yeni alinmis olmasi ve hemen çay dokulmesi. Cay dokuldugunde cocuklarin sizin yaninizda olmasi ve hicbir sey fark etmemeleri ve onlari diger odaya postalamaniz. Insan boyle durumda "ayyy" diye bir tepki verir. Ama sizin bunu yapmamis olmaniz. Sozde cok panik oldunuz ya. Cocuklar bunu mutlaka duyardi. Halanin gicir gicir bilmem kac bin liralik seyi ortalarda birakmasi falan.
Cıks inanmadim bu konuya.
Olsun keyifli hikaye en azından 🤣🤣🤣

Durumunuz tam iki ucu pislikli değnek
Anlatsanız nişan atılabilir zira sakarlık değil yalancılık ve sahtekarlıkla itham edileceksiniz
Anlatmasanız bi sürü kul hakkı
Cidden zor bi durum
Yani düğünle ilgili bi şeylerden feragat edip çocukları ben söyledim belki yanıldım kötü hissettim diye alıp telefonu verebilirsiniz aklıma size daha az zarar verecek bi şey gelmedi

asla itiraf etmeyin,inanılmaz rezil olursunuz, bir şekilde içinizi rahatlatmak için çok buyuk bir jest yapmış gibi telefon alın duğunden sonra. yaptığınız çok yanlış ama adam da öldurmemişsiniz neticede,öyle burdaki gibi çarmıha germeye luzum yok yani.
Birisi yapmadığınız birşey için sizi suçlayp iftra atarsa anlarsınız belki o çocukların ve eltinin düştüğü hali

İyide o telefon çayı falan geçirmezdi ki, gitmiş kaç liralık telefon hiç yere. Çay dökülünce bi silseydiniz önce üstünüze başınıza bile silseniz bi toparlanırdı. Şimdi söyleseniz de kötü olacaksınız söylemeseniz çocuklara kalacak suç, kötü olmuş

Mavi ekran vardı sadece mavi ekran ben sadece cay döktüm kırmadım yere felan asla carpmadım
5 senedir iPhone kullanıcısı olarak telefonum başına neler geldi neler kaç defa üstüne sıvı döküldü ekranım kırıldı başka arızada yaşadım ve hiç birinde mavi ekran vermedi telefon özellikle sıvıyla olan kazalarda şuan hala aynı telefonu kullanıyorum ve maşallahı var canavar gibi telefonum

Sen kendin itiraf etsen de, onlar anlasalarda o ailenin gözünde bitmiş olacaksın bence..
Atmasaydın kurtulabilirdi telefon, kimsede sana kızmazdı bence. Bu ani kararlardan kurtulmanız dileği ile.

Merhaba Kk daha şimdi üye oldum.Umarım doğru yere konu acmışımdır .5 aylık nişanlı biriyim ben 30 nişanlım 36 yaşında 2 yıldır beraberiz cok şükür mutluyuz :)) 4 gün önce kayınvalidemleri ziyarete gittim nişanlımla beraber .nişanlımın halası eltim kaynım ve kaynımın cocukları vardı Oturduk sohbet ettik ,yemek yedik cay ictik felan ben sigara icmeye balkona cıktım nişanlımın halası kızına doğum günü hediyesi Iphone 11 almış onu felan gösteriyordu nişanlıma nasılmış iyi mi felan diye bayada para vermiş.Onlar iceri girdi cay icmeye bende cayımı aldım balkona geri döndüm cocuklarda tiktok uygulaması var böyle video felan cekiliyor.Ben o sırada video cekerken dirseğim caya carptı cayda telefona o an cok panik yaptım hadi cocuklar anneniz cağrıyor dedim .Gittiler bir telaşa kapıldım elim ayağım dolaştı .Bunu ödücek param yok nedeni düğün temmuzda olucak pahalı bir telefon ödeyemem .Bende telefonu bir gaflette belki bulamazlar diye balkondan aşağı attım cünkü mavi ekran vardı benim döktüğüm anlıcaktı .Biliyorum yanlış yaptım lütfen bu konuda yargılamayın.İceri gectim kemal sunal filmleri izledik .Eşimin halası telefonu aradı balkondaydı dedi eltim .Telefonun kabını atmayı unuttum sonra o an biliyorum cok yanlış lütfen yargılamayın cocukların elindeydi inceliyorlardı dedim .Halasıda telefonu istedi cocuklar bizde yok bizde annemin telefonu var dedi .Kayınvalidem de cıkarın kızmaz o size hadi verin cocuktur merak edip bakmışlardır dedi .Cocuklar yok felan dedi .Nişanlım söyleyin korkmayın hadi verin dedi yok amca bizde yok valla felan dediler ağladılar.Eltimde cocuklar almaz dedi derken işte kavga büyüdü eltim kaynım cocuklar evden ayrıldı .Halası telefonun parasını istemiş eltimlerdn eltimde borcumuz var felan demiş .Ben bunu kimseye söyleyemedim param yok cünkü herşeyi düğüne harcadık .Vicdan azabıda cekiyorum acaba söylesem mi sakin sakin düğünden sonra öderim desem ya da hic karışmasam sessiz mi kalsam .Lütfen linc etmeyin linc edin diye yazmadın tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum
Allah islah etsin her olayda baskasinin ustune atarsin sen en azindan ekrani sil a burda duruyordu ne olmus de cocuklarin psikolojisi bozulmustur simdi omur boyu cilesini cekerler ama en azindan hırsızlık yapmazlar
30 yaşında olduğunuzdan eminmiyiz? 7 yaşındakı kızım bile yapmaz bunu
Ya ne yedi yasi 2 yasindaki kizim yapmaz bunu
Tek önerim söyleyin ki bu adam sizden kendini kurtarsın bu tarz anlarda aniden yaptığınız şeyler gerçek kişiliğinizdir bence vahiy inmediyse size normalde de yalancı birisiniz demektir bu gerçekten o fiyatta bir teli kim bilir ne emekle aldılar tutup balkondan fırlatırken hiç mi eliniz titremedi çay döküldü desen sana kimse hadi öde demezdi ki ya o çocuklara sonradan şiddet uygulansa suçu çocuğa atacak kadar mı sıfır vicdan sahibisiniz
Bence de esine soylemeliydin olay oldugu an mesaj atip cagirabilirdin boyle boyle oldu diye oda cozum bulurdu eger seni seviyorsa
Ağzım açık okudum. O telefonu borç harç ya da taksitle bir şekilde alıp vermek zorundasiniz. İnsanların üzerine yıkılmış suç benim bile sinirim bozuldu burada. Ayrıca balkondan niye atıyorsun bari o şekilde bırak çocuklarin üstüne yikacaksin madem, belki bi şekilde tamir olurdu aynı şeyi yaşasam aklımın ucundan geçmez bu yaptıkların böyle pişkinlik de pes gerçekten
Hem agzim hem gozlerim acik okudum
Karşmasam ? Konunun başı sizsiniz zaten.. Yalandan yere milleti birbirine düşürdünüz.. Belki telefona birşey ble olmamştı.. Çay dökülür dökülmez slip özür dileyp gerekeni yaparm dyeblrdnz emnm ki kötü karşlk vermeyecektiler ve nişanlın yardımçı olacaktı.. Ay çok gıcık oldum hem garbim çocuklar ağlamş hem de millet birbirne girmiş.. Nişnlına söyla
Fitne fesatlik cocuklarinda vebalini aldin
Belki telefonun sigortası bile vardır garanti kapsamına girmese bile. Şimdi arayın ki bulasınız, ah ah. Bence söyleyin, düğünden sonra ödemeyi teklif edin.
Aynen kadin o kadar para vermis mutlaka sigortalatmistir
Gerçekse çok korkunç. Gözlerimi aça aça şaşkınlıkla okudum. Gerilim filmi gibi sonuna doğru yanlışlar git gide artıyor. :KK57:
Sonu da arkadas gercekleri anlatinca cikacak umarim tekrar yazarsin yasak elma bile bu kadar adreksiyinli değil
O anlık şokla tonla şey yapabilirdim de ne bileyim balkondan atmak çok değişik 🤣🤣 Neyse olan olmuş valla Etik açısından bakarsak söylemek ve ücretini karşılamak en doğrusu ama eğer söylersen bu olayı, o anlık şok falan umursanmaz imajın sonsuza dek çizilir o ailenin gözünde ve asla bu olay unutulmaz.. Ayrıca eltinin de sana cephe alıcak olması kesin... Özetle 1 bardak su iç 🤣🤣
11 tane icmesi daha mantikli😊😊
Yaw binlerce liralık telefonu tutup balkondan aşağıya atan insan 2 coçuk azarlandı diye bu saatten sonra yaptığını itiraf eder mi? Sanmam ki o vicdan olsun..

Konu da pek enteresan gerçi...
Misil misil uyumustur
Konu sahibesi renk körüyse demek..
Renk koru de ne bilim
Maviyi gri olarak gorse bilemedim ki simdi
Ben vicdan azabi cekiyorum uyuyamıyorum 4 gündür.Siz başınıza gelse naparsınız paranız yok borclar cok siz söyleyebilir miydiniz ? Evet ben döktüm diye ?
Derdim tabiki Allahtan korkar insan
Açıkcası bana da öyle geldi. Biraz abartı var işin içinde. Umarım öyledir, çünkü bi telefonla aile faciasına göz yuman bir gelini ilerleyen zamanlarda düşünemiyorum, cuğarasını yakıp sülalenin yanışını izler :)
Mesale ile yakar sonrada panik oldum diye bir hikaye yazar
İyiki balkondan attıktan sonra vinç çagırıp üstünden geçirmemişsiniz
Ben kuyuya atmistir diye dusundum sonradan
Şimdi itiraf etseniz bile ailenin gözünde dalavereci, yalancı olacaksınız. İnsan o an şoka girip ne yapacağını şaşırabilir ama balkondan telefonu atacak kadar da soğukkanlı davranamaz. Panikleseniz sonrasında belli ederdiniz oradayken. Siz sakince delilleri yok edip kenara çekilmişsiniz. Bari gidip telefonu alsaydınız. sonradan ortaya çıkartırdınız. Hani çay döktüm üzülmeyin diye demedim, bir şekilde halledecektim derdiniz.
👎👎👊 yerden kazirlardi bence
Şu parayı vs. Sebze meyve kapı içine koyup çekirdekle kapatıp eski haline getirenler geldi aklıma onlar bile daha çok uğraşmış alıp atmak nedir ne atıyorsun çöp mü 🤣
Hangisi o link verebilir miain
Balkondan atınca, ortalıktan kaybolacak ve telefonu hiç soran olmayacak mı sanki. Maktulü ortadan kaldırdınız demek.Unutmayın,kusursuz cinayet yoktur. :KK20:
Bir an evvel yaptığınız hatadan dönün. Korktuğunuzu, telofonu düşürdüğünüzü ve ödemek istediğinizi falan söyleyin.Belki daha makul karşılanırsınız.Küçücük çocukların üstüne kalacağını bilerek, böyle bir yanlışa düşmüşsünüz.Bir an evvel toparlayın. Beklemeyin.
Dmek oyle gelistiyse kizimiz ne yapin cokcuklarin vebali de ne bilim. ...
Kaniti mi izliyorsun

Allah islah etsin her olayda baskasinin ustune atarsin sen en azindan ekrani sil a burda duruyordu ne olmus de cocuklarin psikolojisi bozulmustur simdi omur boyu cilesini cekerler ama en azindan hırsızlık yapmazlar

Ya ne yedi yasi 2 yasindaki kizim yapmaz bunu

Bence de esine soylemeliydin olay oldugu an mesaj atip cagirabilirdin boyle boyle oldu diye oda cozum bulurdu eger seni seviyorsa

Hem agzim hem gozlerim acik okudum

Fitne fesatlik cocuklarinda vebalini aldin

Aynen kadin o kadar para vermis mutlaka sigortalatmistir

Sonu da arkadas gercekleri anlatinca cikacak umarim tekrar yazarsin yasak elma bile bu kadar adreksiyinli değil

11 tane icmesi daha mantikli😊😊

Misil misil uyumustur

Renk koru de ne bilim
Maviyi gri olarak gorse bilemedim ki simdi

Derdim tabiki Allahtan korkar insan

Mesale ile yakar sonrada panik oldum diye bir hikaye yazar

Ben kuyuya atmistir diye dusundum sonradan

👎👎👊 yerden kazirlardi bence

Hangisi o link verebilir miain

Dmek oyle gelistiyse kizimiz ne yapin cokcuklarin vebali de ne bilim. ...
Kaniti mi izliyorsun
Instagramda rastlarsam link atarım tabi 😉

Birisi yapmadığınız birşey için sizi suçlayp iftra atarsa anlarsınız belki o çocukların ve eltinin düştüğü hali

olay anında söyleyecekti ama şimdi itiraf etmesi rezillik olur. çok yanlış yapmış ama adam öldurmemiş sonuçta diyorum. hala aynı fikirdeyim.
telafisiz hata.

Kaçıncı kattan attığını söyledi mi bari kaç sayfa olmuş. Bence bu konu fake, değilse de bilinçli attı telefonu aşağı. Çay falan dökülmedi. Kıskançlıktan attı aşağı çocukların üstüne yıkmayı düşünüp. Sonradan da ortalık karışınca söylesem mi acaba diye geldi buraya yazdı ama asla söylemeyecek tabi günah çıkarma gibi düşünün. %55 fake, %45 kıskançlık

Ay o mavi ekran dediğiniz yoksa yeni telefonlarda ekran koruyucu jelatin mi?Belli ki çaresiz hissedip yapmışsınız şimdi itiraf etseniz daha kötü olacak ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back