- 10 Ekim 2014
- 32.195
- 144.630
- 798
- Konu Sahibi Babyangell
-
Amin, bebeğin masrafları da çok oluyor. Aileden destek olur mu? Bazı eşyaları çevrenizden alabilir misiniz? Puset, beşik, mama sandalyesi, kıyafet gibi.Of çok zor bir karar allah herkese istediği zaman nasip etsin yemin ederim yanar döner oldum
Kendini hazır hissetmeyişini anlıyorum ama kürtaj daha çok kişinin kendi iç hesaplaşması ile ilgili bir durum. Bu yüzden kendin karar vermelisin.Merhaba biliyorum linçleneceğim. Ama daha 26 yaşındayım, çalışıyorum, 1 buçuk senedir evliyim. Anne babadan kalan hiçbir şeyimiz yok ve her şeyi sıfırdan yapıyoruz. Sadece bir araba alabilmek için 2 tane kredi çektik (70 bin borcumuz var) düğün paramızla eve girdik 1+1 ( 75 bin onun borcu var ) şuanda da kiradayız.
Çocuk planımız yokken hamile kalmışım 4 haftalık aslında 5 olması gerekirmiş ama 4 haftalık görünüyormuş doktor bazı testler istedi benden. Bunu da kürtaj için gittiğimde öğrendim ve kürtaj yaptıramadım ama hala mutsuzum. Hamile olduğum haberini aldığımda mutlu olmalıydım ama çok mutsuzum hazır değilim hem maddi hem manevi.
Biliyorum çocuk sahibi olmak için uğraşan milyonlarca çift var ve kürtaj olursam bende o çiftlerden olabilirim biliyorum ama kafam çok karışık bana yol gösterecek ablalarımdan kardeşlerimden yorum istiyorum
Peki birleşme olmadan mı kullanıyordunuz yoksa boşalmaya yakın mı takıyordunuz? Delindiyse vs fark etmediniz mi çıkarırken? Yanlış anlamayın bende kondom ile korunuyorum genel bilgi için soruyorum kaza yaşamayalımprezervatif ile . hala inanamıyorum nasıl olduğuna
1 çocuğun masrafı yalnızca sofraya 1 tabak fazla yemek koymak mi? Nasıl bu kadar sığ düşünebiliyorsunuz?Bende 27 yaşındayım 2 çocuğum var evim yok 50 bin kredi borcumuz var tek maaşla geçiniyoruz siz hayli hayli gecinirsiniz sofraya bir tabak fazla yemek koymaktan başka zararı olmaz size eğer maddiyati düşünüyorsanız..boşu boşuna öldürme bebegi ne vicdanın rahat eder ne de mutlu olursun ömür boyu aklından çıkmaz..
Hanımefendi teşbihte hata olmaz demişler ,2 cocuk annesiyim..Ne demek istediğimi anlayan anladı herseye muhalefet olmaniza gerek yok1 çocuğun masrafı yalnızca sofraya 1 tabak fazla yemek koymak mi? Nasıl bu kadar sığ düşünebiliyorsunuz?
Allah bir defa nasip etmiş. Bir daha eder mi bilinmez... Kıymayın kendi canınızdan bir parça yazık değil mi. Allah'ım isteyen herkese evlat nasip etsin ne diyimMerhaba biliyorum linçleneceğim. Ama daha 26 yaşındayım, çalışıyorum, 1 buçuk senedir evliyim. Anne babadan kalan hiçbir şeyimiz yok ve her şeyi sıfırdan yapıyoruz. Sadece bir araba alabilmek için 2 tane kredi çektik (70 bin borcumuz var) düğün paramızla eve girdik 1+1 ( 75 bin onun borcu var ) şuanda da kiradayız.
Çocuk planımız yokken hamile kalmışım 4 haftalık aslında 5 olması gerekirmiş ama 4 haftalık görünüyormuş doktor bazı testler istedi benden. Bunu da kürtaj için gittiğimde öğrendim ve kürtaj yaptıramadım ama hala mutsuzum. Hamile olduğum haberini aldığımda mutlu olmalıydım ama çok mutsuzum hazır değilim hem maddi hem manevi.
Biliyorum çocuk sahibi olmak için uğraşan milyonlarca çift var ve kürtaj olursam bende o çiftlerden olabilirim biliyorum ama kafam çok karışık bana yol gösterecek ablalarımdan kardeşlerimden yorum istiyorum
Biz de kondomla korunuyoruz. Eşim bosaldiktan sonra biraz daha içeride kalmaya devam ediyorsa, penis ereksiyon kaybettikçe kondom boşa çıkıyor. Taşabiliyor yani. Son ilişkimde boyle bir şey yaşadım. Normalden fazla meni akışı olmuş ve biraz taşmıştı. Boyle bir sey yasamis olabilir. Genel bilgi olarak yazmak istedim. Elim yüreğimde bekliyorum ben de. Umarim hamile kalmam.Peki birleşme olmadan mı kullanıyordunuz yoksa boşalmaya yakın mı takıyordunuz? Delindiyse vs fark etmediniz mi çıkarırken? Yanlış anlamayın bende kondom ile korunuyorum genel bilgi için soruyorum kaza yaşamayalımSorunuza cevabım ben de bir ay önce şüphe yaşamıştım 10 gün gecikmiştim korkudan kan veremedim. O süreçte neler neler geçti kafamdan ama sonrasında varsa doğururum dedim yapacak bişey yok. Önemli olan sizin ne istediğiniz…
Biz de kondomla korunuyoruz. Eşim bosaldiktan sonra biraz daha içeride kalmaya devam ediyorsa, penis ereksiyon kaybettikçe kondom boşa çıkıyor. Taşabiliyor yani. Son ilişkimde boyle bir şey yaşadım. Normalden fazla meni akışı olmuş ve biraz taşmıştı. Boyle bir sey yasamis olabilir. Genel bilgi olarak yazmak istedim. Elim yüreğimde bekliyorum ben de. Umarim hamile kalmam.
kara kara okulunu düşünüyorum 1 yıldır tey teyyy.1 tabak fazla ha?1 çocuğun masrafı yalnızca sofraya 1 tabak fazla yemek koymak mi? Nasıl bu kadar sığ düşünebiliyorsunuz?
öyle mi düşünüyorsunuzkafam çok karışık . şuan aldırsam zaten 1 sene sonra çocuk yapıcam öyle planlamıştım kafamda ama sevincimi bile yaşayamadım erken olunca hiç hazır değildik bilsek belki bu kadar borcun altına girmezdik
Teşbihte hata olmaz ne demek önce onu bir ögrenin.Hanımefendi teşbihte hata olmaz demişler ,2 cocuk annesiyim..Ne demek istediğimi anlayan anladı herseye muhalefet olmaniza gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?