İsteğe Bağlı Kürtaj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende 27 yaşındayım 2 çocuğum var evim yok 50 bin kredi borcumuz var tek maaşla geçiniyoruz siz hayli hayli gecinirsiniz sofraya bir tabak fazla yemek koymaktan başka zararı olmaz size eğer maddiyati düşünüyorsanız..boşu boşuna öldürme bebegi ne vicdanın rahat eder ne de mutlu olursun ömür boyu aklından çıkmaz..

Klasik olacak ama Allah rızkını verir erken olmuş biraz ama bunda da bir hayır vardır çok zor durumda değilsiniz oda bir can olacak Allah yardım eder

Kendini hazır hissetmeyişini anlıyorum ama kürtaj daha çok kişinin kendi iç hesaplaşması ile ilgili bir durum. Bu yüzden kendin karar vermelisin.
Kürtaj bir operasyondur ve rahim iç yapısına zarar verme riski taşır.

prezervatif ile . hala inanamıyorum nasıl olduğuna
Peki birleşme olmadan mı kullanıyordunuz yoksa boşalmaya yakın mı takıyordunuz? Delindiyse vs fark etmediniz mi çıkarırken? Yanlış anlamayın bende kondom ile korunuyorum genel bilgi için soruyorum kaza yaşamayalım Sorunuza cevabım ben de bir ay önce şüphe yaşamıştım 10 gün gecikmiştim korkudan kan veremedim. O süreçte neler neler geçti kafamdan ama sonrasında varsa doğururum dedim yapacak bişey yok. Önemli olan sizin ne istediğiniz…

tabi ki rızkını falan kimse vermez o ayrı konu.
ama 1 yıl sonra yapmayı düşünüp şuan aldırmak bana mantıklı gelmedi?
siz rahata erersiniz ama kürtajdan sonra olmayabilir çocugunuz al baştan tedavi olmak zorunda kalabilirsiniz
madem çocuk istiyorsunuz bu riski almak yerine bir süre ekonomik sıkıntı çekmek şu durum için daha makul görünüyor.
benim gibi hiç istemiyor olsaydınız sizden başkasını ilgilendirmez istemiyorsanız aldırın derdim.

1 çocuğun masrafı yalnızca sofraya 1 tabak fazla yemek koymak mi? Nasıl bu kadar sığ düşünebiliyorsunuz?

1 çocuğun masrafı yalnızca sofraya 1 tabak fazla yemek koymak mi? Nasıl bu kadar sığ düşünebiliyorsunuz?
Hanımefendi teşbihte hata olmaz demişler ,2 cocuk annesiyim..Ne demek istediğimi anlayan anladı herseye muhalefet olmaniza gerek yok

Allah bir defa nasip etmiş. Bir daha eder mi bilinmez... Kıymayın kendi canınızdan bir parça yazık değil mi. Allah'ım isteyen herkese evlat nasip etsin ne diyim

Biz de kondomla korunuyoruz. Eşim bosaldiktan sonra biraz daha içeride kalmaya devam ediyorsa, penis ereksiyon kaybettikçe kondom boşa çıkıyor. Taşabiliyor yani. Son ilişkimde boyle bir şey yaşadım. Normalden fazla meni akışı olmuş ve biraz taşmıştı. Boyle bir sey yasamis olabilir. Genel bilgi olarak yazmak istedim. Elim yüreğimde bekliyorum ben de. Umarim hamile kalmam.

Sahsen evlenir evlenmez planli hamile kalanlardanim Ama biz dügün icin borc yapmamistik. Ve ben maddi planlamayi yaptigim icin ogluma hamile kalinca bir sorun yasamadik. Arabayi sonra da ve evi simdi aliyoruz. Siz planlamadiginiz bir gebelik yasadiginiz icin bütün hesaplariniz karismis durumda, ama sizin yerinizde olsam maddi konulari bir kenara birakip düsünürüm. Araba tekrar satilir, evde öyle ama her hamilelik de farklidir. Sahsen maddi konular icin aldirmazdim. Ama ortada huzursuz veya siddet iceren bir ortam varsa orasi ayri. Iyi düsünün tasinin. Her beklenmedik hamilelikte kafa karisir, duygular da öyle. O yüzden kendinize biraz zaman da vermeyi ihmal etmeyin.

Ertesi gün hapi almadiniz mi?

1 sene sonrasi icin bebek düşünen biri suan erken derse tuhaf olur ama..
1 sene dediğiniz kisa bir zaman.
Ayrica baktınız sıkıştınız satacak mallarınız var.
Yaşınız genc borcla da olsa bir şeyleri almışsınız.
Ve inanın benden çok daha iyi durumdasınız.
Sizden 10 yaş büyüğüm.

Iyi düşünün zor bir karar.

Hanımefendi teşbihte hata olmaz demişler ,2 cocuk annesiyim..Ne demek istediğimi anlayan anladı herseye muhalefet olmaniza gerek yok
Teşbihte hata olmaz ne demek önce onu bir ögrenin.

Maddiyat olarak tek zarari 1 tabak fazla yemek koymak diyorsunuz.

Bezi, maması, kıyafetleri... büyüdüğünde kreşi, okulu, kitapları, kursu, dershanesi...

Bunlar bir de saglikli doğanlar icin boyle. Ya hasta dogarsa?

Evet aynen tek bir tabak yemek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…