- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Babyangell
-
İnşallah bende buhrandan çıkarım. Benimkiler aslında teker teker zor değillerde ikiz olunca bir arada zorladı. Ne yalan diyeyim Allah yukarda tedaviyle ikiz kendim istedim çok zor olacağını kestiremedim. Çevrem de büyüyen bir çocukta olmadı ki zor olduğunu ucundan anlayayimBaktım baktım niye güldü diye ben deValla öyle oluyor insan istememe değil ama yetememe duygusu. Şimdi ne yapacağım ne olacak duygusu çok ağır basıyor. Oturup ağladım günlerce Şimdi 4 yaşında iyi ki de olmuş yavrum
Biri de benim ev araba parası dokmesemde rahat üç tedavi için 50 bin verdim. Çok şükür emeklerimiz boşa gitmedi rabbim nasip etti. İnşallah sanada eder .bu bir tercihtir ve her insanın kalbini ruhunu aynı şey tatmin etmiyor. Ben evim arabam olmasın çocuğum olsun dedim . Düğün borcu öderken üstüne tedavi masrafları oldu. Üç yıl bitti borç bitti tedavim sonuç verdi . İkimiz çalıştığımız için çok şükür yinede altından kalktık. Bir arkadaşim evim olsun çocuk her türlü olur yaklaştı.. ev aldı. Yani herkes aynı değil onun için konu sahibinin önceliği önemli.Lütfen aldırma lütfen ben kaç aydır istiyorum olmuyor bizim ne araba ne evimiz var dügün borcumuzu ödüyoruz halen ben çalışmıyorum eşim asker kiradayız 3 yıldır evliyiz biz çocuk düşünmüyorken hamile kaldım ve dış gebelik oldu ondan sonra bende çok fazla bebek isteği oldu çevremde tüp bebek için sadece bir bebek için ev araba parası kadar borca giren insanlar var onları düşündükçe insanlar para döküyor çocuk olsun diye ,lütfen aldırmayın benim naçizane fikrim
İkiz miİnşallah bende buhrandan çıkarım. Benimkiler aslında teker teker zor değillerde ikiz olunca bir arada zorladı. Ne yalan diyeyim Allah yukarda tedaviyle ikiz kendim istedim çok zor olacağını kestiremedim. Çevrem de büyüyen bir çocukta olmadı ki zor olduğunu ucundan anlayayimçok şükür rabbime. senin gibi bende iyiki ikisi birden çıkmış diyeceğim inşallah
Borç yiğidin kamçısıdır demiş büyüklerimiz karışmak haddine değil belki ama neden aldırmayı düşünüyorsunuz aldırınca borçtan mı kurtulacaksınız yada daha sonra hiç mi borcunuz olmayacak bence o Allah'ın size bir lütfu aldırmayın açta kalsanız açıkta kalsanız elbet elinizden bir tutan olacaktır aldırdınız ve birşey size engel oldu o zaman da hiç çocuğunuz olmayacağını öğrendiniz bu daha beter aci bana göre şuan ki durumunuza bakararktan yapmayın kıymayın gelen besi bereketiyle gelir bu benim fikrim tabi Allah Allah'ım alsın sizin aklınızdan kürtaj fikrini ve ona sımsıkı sarılınöyle mi düşünüyorsunuzkafam çok karışık . şuan aldırsam zaten 1 sene sonra çocuk yapıcam öyle planlamıştım kafamda ama sevincimi bile yaşayamadım erken olunca hiç hazır değildik bilsek belki bu kadar borcun altına girmezdik
Benim 3 cocugum var Rabbim bagislasin.Verecek sevginiz hiç mi yok bende onu anlamyrm bu aşk değil ki diyesiniz elektrik alamadım annelik istemissiniz ama olmuş hediye gibi düşünün siz blrsnz bana göre istemedim diye bir canlının yaşamına son vermek bencilce başkada bişey yazmam amacım bu değil vicdanen rahatsaniz kürtaj olun
Bütün testlerini yaptırıp hiçbir sorunu olmayan yine de senelerdir bebeği olmayan nice çiftler var. Bebek yaşa, sağlık sorunlarına, mala bakmaz. Bebek nasip işidir. Allah şimdi size nasip etti ve aldırırsanız Allahın haram kıldığı bir işi yaparsınız. Sizce bundan sonra Allah size istediğiniz zaman bebek nasip edermi?Hahahah sonra hamile kalmakta zorlanır mıyım yaşım 26 herhangi bir problemimde yok reglimde düzenli
Siz de çok haklısınız ama konu sahibi hiç cocuk istemeyen birş değil zaten, bir sene kadar kısa bir süre sonra istiyormuş bebek.Benim 3 cocugum var Rabbim bagislasin.
Planimiz 3 çocuktu,fakat her bebek haberinde ve testinde tarifi imkansiz bir hüzün kapladi icimi.
Cıvıl cıvıl sevinemedim neden bilmiyorum,ki aslinda evlenmeden ve çocuklarım yokken bile cocuk sevenlerdendim.
Bunu cabuk attim uzerimden ve bence iyi bir anne oldum.
Ama,bebek plani zaten olmayanlara sozum su ki,istemeden dogurmasinlar.
Bizim yaslarimizdakilerin anneleri pek cok istenmemis bebek dogurdu.
Sirf hamile kaldigi icin.
Ve o bebekler o sevgisizligi hep hissetti.
Anneler bakimini yapsalar da vicdanlarinda reddettiler cocuklarini.
Reddedilmis cocuklar sadece cope birakilan cocuk degildir.
Normal evlerde yasayan kimsesiz cocuklar var emin olun.
Kurtaj taraftari degilim,fakat istenmeyen cocuklarin mutsuzluguna karşıyım.
Konu sahibini elestirmiyorum fakat,hamile kalabilecegini bilse vazgececegini soyluyor.Siz de çok haklısınız ama konu sahibi hiç cocuk istemeyen birş değil zaten, bir sene kadar kısa bir süre sonra istiyormuş bebek.
Evet kendisini ve ilerideki olmayan bebeği düşüyor, karnındaki bebeği değil.Konu sahibini elestirmiyorum fakat,hamile kalabilecegini bilse vazgececegini soyluyor.
Bu,bebegi degil kendini dusunmek oluyor.
Hayat,biz plan kurarken basimiza gelenlermis,bazen olan sey,en iyi seydir..
Bende bayılıyorum ama yorgunluktanİkiz miya çok şanslısın. bayılıyorum ikizlere ve annelerine. Bizden iki kat daha çok uğraşıyor emek veriyorlar. Allah sizin yardımcınız olsun güç kuvvet versin
Bu yazınızdan aldırmam gerektiğini çıkarıyorumBenim 3 cocugum var Rabbim bagislasin.
Planimiz 3 çocuktu,fakat her bebek haberinde ve testinde tarifi imkansiz bir hüzün kapladi icimi.
Cıvıl cıvıl sevinemedim neden bilmiyorum,ki aslinda evlenmeden ve çocuklarım yokken bile cocuk sevenlerdendim.
Bunu cabuk attim uzerimden ve bence iyi bir anne oldum.
Ama,bebek plani zaten olmayanlara sozum su ki,istemeden dogurmasinlar.
Bizim yaslarimizdakilerin anneleri pek cok istenmemis bebek dogurdu.
Sirf hamile kaldigi icin.
Ve o bebekler o sevgisizligi hep hissetti.
Anneler bakimini yapsalar da vicdanlarinda reddettiler cocuklarini.
Reddedilmis cocuklar sadece cope birakilan cocuk degildir.
Normal evlerde yasayan kimsesiz cocuklar var emin olun.
Kurtaj taraftari degilim,fakat istenmeyen cocuklarin mutsuzluguna karşıyım.
Eski yorumlarima bakarsanız kürtaja asla karşı değilim hatta desteklerim ama 1 sene sonra çocuk yapacaksanız şimdi aldirmaniz çok anlamsız geldi bana.
Ben de boyle oldum. Her anlamda hayatimiz rayındaydi, bir süre olmamasi normalmis artik denemeye baslayalim dediğimizde, bile isteye korunmayi biraktigimiz halde, ilk ay ilk denemede hamile kalinca hic sevinememis cok afallamistim. Bence de cok normal. Hala oyle aman aman heyecanli ve isin romantizmine kaptirmis degilim kendimi.Ben hazır olduğum halde mutsuz olmuştum ilk duyduğumda. O an öyle olabiliyor. İlk çocuğunuzda kürtaj olmak istediğinize emin misiniz? Belki hiç düzelmeyecek durumunuz. borç içinde evlenmişsiniz zaten.
Ben sanırım aldırmazdım. Size de aldırmayın derim ama karar size kalmış. Bu arada iyi korunun her defasında kürtaj olamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?