İsteğe Bağlı Kürtaj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asla eleştirmem herkesin yaşadığı kendi başına gelince bi bakar etrafına ama keşke istemiyorsanız korunsaydın demek içinde çok geç belki size bir ışık olarak gönderildi ben olsam aldırmazdım asla belki bu cevabı sana bebek istediğim için yazıyorumdur ama iyi düşün derim .

değilim düşünüyorum hala . biri yorum yapmıştı biri gelip size tekrar hamile kalırsanız derse aldıracak gibisiniz diye tam o noktayım. seneye hamile kalacağımdan emin olsam hemen aldırırım
Bu biraz pazarlık yapar gibi olmuş 1 yılda ne degişecek çocuk zaten 9 ayda doguyo geriye kalan 3 ay mı sorun

Yaa biraz olgun olsanız onu istiyorum bunu istemiyorum siz hayatı herşey planladığınız gibi giden programlı bi makine falan mı sanıyorsunuz her istediginiz olamaz üzgünüm ama gerçek bu hayat böyle sen plan yaparken bi yanda da kader işliyor

merhaba işlemin detaylarına vakıfım dediniz doktor mussunuz yoksa daha önce bunu yaşadınız mı ?

Çocuk ertelemeyi anlarım,herkes çabuk istemek zorunda değil. Hatta hiç istemeyin ona da ok .! iyi de olan çocuk bu, dünyaya geliyor. Engellenir mi hiç??
Zaten bir yıl sonra çocuk düşünüyormuş. Hani bir kaç yıl düşünmese tamam da bir yılda değişen bir şey olmaz ki. Kendi sağlığını tehlikeye attığına değmez

Maaşlarınız ne kadar bilmiyorum ama 145 bin kredi çok yüksek değil. Ayrıca ev ve araba almışsınız. Ben kürtajı desteklemiyorum, tabi sizin kararınız. Ama 6 haftada kalp atışı duyuluyor, tabi öncesinde de kalbi atıyor. Bunu bilerek aldırabilir misiniz?

O çocuğa siz bakacaksınız
Siz gelecek vereceksiniz.
.insanların düşüncesini kenara atin ve içinizden geleni yapın

Bu sizin kararınız !

( bu arada 1 yıl sonra cocuk düşünüyor muşsunuz. E allah sizi. Şunun şurasında 1 yıla ne kaldı ? Hani 3-5 yıl deseniz neyse.
)

Son düzenleme:
Eğer 1 yıl sonra yapmayı düşünüyorsan aldırma bence maddi ve manevi açından şuan önyargılısın bence kalp atışını dinle fikrinin değişeceğine inanıyorum. Bu arada özel sektörde mi yoksa kamuda mı çalışıyorsunuz?

Kredi çektik borcumuz var diye kürtaj olmak bence yanlış..bizimde borcumuz vardı.hatta 5.5 yıl sonra hamile kaldım.kızım 8 yaşında hala borcumuz var..borç hiç bitmiyor..bunun için aldırmayın bence..

Kredi çektik borcumuz var diye kürtaj olmak bence yanlış..bizimde borcumuz vardı.hatta 5.5 yıl sonra hamile kaldım.kızım 8 yaşında hala borcumuz var..borç hiç bitmiyor..bunun için aldırmayın bence..
Aslında şu, herkes rahat yaşamak ister bende rahat yaşamak istiyorum en azından bir şeyleri hafifletim çocuk yapmak istedim ki hem o bir şeylerden geri kalmasın yaşam kalitemiz düşmesin. Şurda kaç sene yaşayacağız bari onda da rahat yaşayalım

Of çok zor bir karar allah herkese istediği zaman nasip etsin yemin ederim yanar döner oldum

İlk cümlene güldüm. Ben tedaviyle sahip olduğum halde o duyguyu zaman zaman yaşıyorum

Evdeki hesap çarşıya uymuyor. .evin eksiği bitmez.çocuğun eksiği hiç bitmez..borç hiç bitmiyor. ..diyorum ya evlendim 13 yıl oldu hala borç var.hala birşeyler aliyoruz

İlk cümlene güldüm. Ben tedaviyle sahip olduğum halde o duyguyu zaman zaman yaşıyorum
Baktım baktım niye güldü diye ben de Valla öyle oluyor insan istememe değil ama yetememe duygusu. Şimdi ne yapacağım ne olacak duygusu çok ağır basıyor. Oturup ağladım günlerce Şimdi 4 yaşında iyi ki de olmuş yavrum

Lütfen aldırma lütfen ben kaç aydır istiyorum olmuyor bizim ne araba ne evimiz var dügün borcumuzu ödüyoruz halen ben çalışmıyorum eşim asker kiradayız 3 yıldır evliyiz biz çocuk düşünmüyorken hamile kaldım ve dış gebelik oldu ondan sonra bende çok fazla bebek isteği oldu çevremde tüp bebek için sadece bir bebek için ev araba parası kadar borca giren insanlar var onları düşündükçe insanlar para döküyor çocuk olsun diye ,lütfen aldırmayın benim naçizane fikrim

Aynı durumdayım bende istiyoruz bakalım inşallah kendiliğinden hamşle kalırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…